Set kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby i kombinirana kolica s vrećom za spavanje nosiljkom i lutkom veličine 32 cm

Opis proizvoda

Kućica za lutku, kolica, vreća za spavanje, nosiljka i lutka veličine 32 cm čine originalan set igračaka za djecu od 3. godine starosti koja se vole igrati s lutkama. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju bojom i dizajnom, djeca će s lutkom u kolicima ići u šetnju parkom, navečer ju mogu spremiti na spavanje u višenamjenskoj kućici. Igre mame i tate biti će još realističnije, s njima će razvijati finu motoriku i komunikacijske vještine. Djevojčice uče brinuti o najmlađima te tako lakše stvaraju društvene kontakte. 

Kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trokrilna s 23 dodataka

Kućica za lutku Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Kompleks za igru sastoji se od 3 dijela za igru, primjerena za lutku najveće veličine 42 cm. Glavni, srednji dio kućice sastoji se od kupaonice s kadom i tušem te stolića za previjanje s modernim uzorkom. Na stražnjem zidu je okvir za fotografiju, ukrašen srcima, u koji djeca mogu umetnuti svoju fotografiju s lutkom. Lijevo krilo kućice sastoji se od kuhinjskog djela, gdje su sjedalica za hranjenje sa stolićem, sudoper i štednjak, na donje dijelu postavljena je mikrovalna, u kojoj će male mamice brzo podgrijati hranu za lutku. 

Na desnom krilu nalaze se spavača soba s udobnim krevetićem, iznad kojeg je vrtuljak sa srcima i ptičicama kako bi lutka slađe spavala. Noćna svjetiljka iza lutkine glavice u mraku svijetli neupadljivim svjetlom. Krevetić po potrebi možete i odvojiti te ga postaviti pored djeteta, kako bi mogli zajedno spavati. Ovaj višenamjenski centar za njegu nudi bogat set od 23 dodataka, među kojima su lonac s poklopcem, tanjur sa žličicom za hranjenje, bočica za mlijeko, dječja hrana, četkica za zube, šampon, termometar, priručnik za njegu lutke i drugi dodaci. Ukupne dimenzije centra za njegu u sastavljenom stanju iznose 149*71*71 cm, visina doseže 71 cm. 

Kolica 3u1 Powder Pink 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby duboka i sportska te prijenosni krevetić za lutku visine 42 cm

Kombinirana kolica Powder Pink 3u1 iz linije Maxi Cosi & Quinny, francuske marke Smoby, izvrstan je poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Kolica ružičaste boje mogu se podesiti na 3 različita načina: tradicionalna duboka kolica, sportska kolica ili kao praktičnu nosiljku. Čvrst i stabilan metalni okvir kolica, u kombinaciji s izdržljivom plastikom, djeci za vrijeme vožnje nudi najbolje vozne karakteristike, koje omogućavaju i tihi gumirani kotači. Prednji kotači okreću se za 360°, za jednostavno i lako skretanje. Ergonomska ručka visoka je 66 cm. 

Sportski dio kolica možete jednostavno složiti u vodoravni položaj, na njih položite košaru i kolica se brzo pretvaraju u klasična duboka kolica sa suncobranom. Ispod sjedalice nalazi se prostor za pohranu, gdje djeca mogu pospremiti sve dodatke i pomagala za lutke. Košaru možete jednostavno koristiti kao prenosivi krevetić za lutku. Za vrijeme vožnje u sportskim kolicima lutka je zaštićena i sigurnosnim pojasom, kako za vrijeme vožnje ne bi ispala van. Kolica su dizajnirana za lutku najveće veličine 42 cm. Dimenzije kolica iznose 52*39*66 cm, lutka nije dio paketa. 

Vreće za spavanje za lutku veličine 42 cm Sleep Sacks Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za krevetić i kolica od 18 mjes

Vreća za spavanje Sleep Sacks iz bezvremenske linije Baby Nurse, savršen je dodatak za brižne igre s lutkama veličine do 42 cm. Slatke je ružičasto-bijele pastelne kombinacije boja koje će razveseliti djevojčice već na prvi pogled. Zahvaljujući njoj lutka će biti na sigurnom i neće se prehladiti čak ni za vrijeme spavanja ili šetnji u kolicima. Vreća za spavanje za lutke ukrašena je natpisom Baby Nurse, realističnog izgleda, jer je umanjena verzija prave vreće za spavanje za lutke. Vreća za spavanje za lutke izrađena je od kvalitetne i ugodne tkanine, dimenzije iznose 27*1*38 cm. Primjerena je za djevojčice već od 18. mjeseca starosti. 

Lutka Natur Baby D'Amour Baby Nurse Smoby mekani trbuščić pastelni kombinezon 32 cm od 18 mjes

Lutka Natur Baby D'Amour iz omiljene linije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 18. mjeseca starosti nadalje. Slatka lutka veličine 32 cm i uspavanim očima osvojiti će pažnju svake male mamice koja želi vlastitu lutku o kojoj će moći brinuti s ljubavlju. Lutka s mekanim trbuščićem obučena je u prekrasan pastelni kombinezon od nježne tkanine s natpisom Baby Nurse. Realističnog je izgleda i zato je idealna igračka za grljenje i maženje, za nju možete dokupiti i brojne dodatke i pomagala. 

Nosiljka za lutku veličine 42 cm Baby Carrier Natur D'Amour Baby Nurse Smoby ergonomska nosiljka

Nosiljka za lutku Baby Carrier, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izvrstan dodatak za lutke, s kojim će se igrati djevojčice od 3. godine starosti. Zahvaljujući nosiljki, djevojčice će lutku imati uvijek sa sobom, baš kao odrasle mame. Nosiljka je primjerena za lutku veličine od 32 do 42 cm i prekrasne pastelno ružičaste boje. Svoju lutku će, zahvaljujući praktičnoj nosiljki, moći nositi posvuda sa sobom te će ju moći nositi u dva položaja - u smjeru puta ili pak okrenutu prema sebi. Nosiljka od kvalitetne tkanine ima 2 podesive naramenice, zato će svakom djetetu pristajati kao salivena. 

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka kojeg odlikuje poseban izgled i pomaže pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama pomažu djeci razviti svoju kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu i originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije149*71*71 cm
Ukupna visina71 cm
Visina radne plohe41 cm
Dimenzije pakiranja80*24*63 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Pogodno za lutku30 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.