Set kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby i sportska kolica s vrećom za spavanje i lutkom veličine 32 cm

Opis proizvoda

Kućica za lutku i sportska kolica, vreća za spavanje i lutka čine izuzetan set igračaka za djecu od 3. godine starosti. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju bojom i dizajnom, dječaci i djevojčice moći će se igrati tate i mame s višenamjenskom kućicom sa spavaćom sobom, kupaonicom i kuhinjom. Puno veselja donijeti će im i kolica s vrećom za spavanje i lutka veličine 32 cm, s kojima će moći otići u šetnju. Igre zanimanja na taj način biti će još realističnije, s igračkama će razvijati finu motoriku i logično razmišljanje te se približavati svijetu odraslih. Set igračaka primjeren je za igru više djece istovremeno, čime će poboljšati komunikacijske vještine i brže stvarati društvene kontakte. 

Kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trokrilna s 23 dodataka

Kućica za lutku Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Kompleks za igru sastoji se od 3 dijela za igru, primjerena za lutku najveće veličine 42 cm. Glavni, srednji dio kućice sastoji se od kupaonice s kadom i tušem te stolića za previjanje s modernim uzorkom. Na stražnjem zidu je okvir za fotografiju, ukrašen srcima, u koji djeca mogu umetnuti svoju fotografiju s lutkom. Lijevo krilo kućice sastoji se od kuhinjskog djela, gdje su sjedalica za hranjenje sa stolićem, sudoper i štednjak, na donje dijelu postavljena je mikrovalna, u kojoj će male mamice brzo podgrijati hranu za lutku. 

Na desnom krilu nalaze se spavača soba s udobnim krevetićem, iznad kojeg je vrtuljak sa srcima i ptičicama kako bi lutka slađe spavala. Noćna svjetiljka iza lutkine glavice u mraku svijetli neupadljivim svjetlom. Krevetić po potrebi možete i odvojiti te ga postaviti pored djeteta, kako bi mogli zajedno spavati. Ovaj višenamjenski centar za njegu nudi bogat set od 23 dodataka, među kojima su lonac s poklopcem, tanjur sa žličicom za hranjenje, bočica za mlijeko, dječja hrana, četkica za zube, šampon, termometar, priručnik za njegu lutke i drugi dodaci. Ukupne dimenzije centra za njegu u sastavljenom stanju iznose 149*71*71 cm, visina doseže 71 cm. 

Lutka Natur Baby D'Amour Baby Nurse Smoby mekani trbuščić pastelni kombinezon 32 cm od 18 mjes

Lutka Natura Baby D'Amour iz omiljene linije Baby Nurse predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 18. mjeseca starosti nadalje. Slatka lutka veličine 32 cm i uspavanim očima osvojiti će pažnju svake male mamice koja želi vlastitu lutku, za koju će se moći brinuti s ljubavlju. Lutka s mekanim trbuščićem obučena je u prekrasan pastelni kombinezon od nježne tkanine s natpisom Baby Nurse. Izgleda vrlo realistično, idealna je igračka za grljenje i maženje, za nju možete dokupiti i brojne dodatke i pomagala.

Sportska kolica s navlakom od tekstila Pushchair Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za lutku veličine 42 cm visina ručke 58 cm od 18 mjes

Sportska kolica s navlakom od tekstila Pushchair Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse razveseliti će svu djecu, prvenstveno djevojčice od 18. mjeseca koje se vole igrati s lutkama. Originalan dizajn nježnih pastelnih boja očarati će male mamice, koje će u sjedalicu moći posjesti lutke veličine do 42 cm. Na sjedalici je kvalitetna tkanina s modernim uzorkom. Kolica su lagana za upravljanje, ručka je na visini od 54 cm od tla. Lutka nije dio paketa. Metalni okvir u kombinaciji s izdržljivom i kvalitetnom plastikom djeci jamči nesmetane doživljaje prilikom vožnje kolica i svoje omiljene lutke. Djevojčice se s njima mogu uputiti u šetnju parkom, a mogu ih koristiti u unutrašnjim i vanjskim prostorima. Dimenzije proizvoda iznose 58*38*58 cm, kolica su skladna i jednostavna za uporabu.

Vreće za spavanje za lutku veličine 42 cm Sleep Sacks Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za krevetić i kolica od 18 mjes

Vreća za spavanje Sleep Sacks iz bezvremenske linije Baby Nurse, savršen je dodatak za brižne igre s lutkama veličine do 42 cm. Slatke je ružičasto-bijele pastelne kombinacije boja, koja će razveseliti djevojčice već na prvi pogled. Zahvaljujući njoj lutka će biti sigurna i neće se prehladiti niti za vrijeme spavanja ili pak šetnji u kolicima. Vreću za spavanje za lutku krasi natpis Baby Nurse i izgleda izuzetno realistično jer je umanjena verzija prave vreće za spavanje za dojenčad. Vreća za spavanje za lutku izrađena je od kvalitetne i ugodne tkanine, dimenzije iznose 27*1*38 cm. Primjerena je za djevojčice već od 18. mjeseca starosti.

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka koje odlikuje poseban izgled i pomažu pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama razvijaju dječju kreativnost i individualnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu te originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije149*71*71 cm
Ukupna visina71 cm
Visina radne plohe41 cm
Dimenzije pakiranja80*24*63 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Pogodno za lutku30 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.