Set kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby i kombinirana kolica Maxi Cosi i medicinski kovčeg

Opis proizvoda

Kućica za lutku, kolica Maxi Cosi i medicinski kovčeg razveseliti će svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti koje se vole igrati s lutkama. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju bojom i dizajnom, djeca će se s njima igrati liječnika i svoju novu lutku voziti u kolicima, zabavljati će se i u višenamjenskoj kućici sa spavaćom sobom, kuhinjom i kupaonicom. Igre mame i tate biti će još realističnije, s njima će razvijati finu motoriku i komunikacijske vještine. Djevojčice uče brinuti o najmlađima te tako lakše stvaraju društvene kontakte. 

Kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trokrilna s 23 dodataka

Kućica za lutku Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Kompleks za igru sastoji se od 3 dijela za igru, primjerena za lutku najveće veličine 42 cm. Glavni, srednji dio kućice sastoji se od kupaonice s kadom i tušem te stolića za previjanje s modernim uzorkom. Na stražnjem zidu je okvir za fotografiju, ukrašen srcima, u koji djeca mogu umetnuti svoju fotografiju s lutkom. Lijevo krilo kućice sastoji se od kuhinjskog djela, gdje su sjedalica za hranjenje sa stolićem, sudoper i štednjak, na donje dijelu postavljena je mikrovalna, u kojoj će male mamice brzo podgrijati hranu za lutku. 

Na desnom krilu nalaze se spavača soba s udobnim krevetićem, iznad kojeg je vrtuljak sa srcima i ptičicama kako bi lutka slađe spavala. Noćna svjetiljka iza lutkine glavice u mraku svijetli neupadljivim svjetlom. Krevetić po potrebi možete i odvojiti te ga postaviti pored djeteta, kako bi mogli zajedno spavati. Ovaj višenamjenski centar za njegu nudi bogat set od 23 dodataka, među kojima su lonac s poklopcem, tanjur sa žličicom za hranjenje, bočica za mlijeko, dječja hrana, četkica za zube, šampon, termometar, priručnik za njegu lutke i drugi dodaci. Ukupne dimenzije centra za njegu u sastavljenom stanju iznose 149*71*71 cm, visina doseže 71 cm. 

Kombinirana kolica Maxi Cosi 3in1 Pushchair+Pram Sage Smoby duboka/sportska/prijenosni krevetić za lutke od 42 cm maslinasto zelena

Kombinirana kolica Maxi Cosi 3u1, francuske marke Smoby, izvrstan je poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Kolica se mogu podesiti na 3 različita načina: tradicionalna duboka kolica, sportska kolica ili nosiljka za prenošenje lutke. Kolica za lutku u prekrasnoj maslinasto zelenoj boji djeluju elegantno i bezvremenski, djecu će oduševiti već na prvi pogled. Čvrst i stabilan metalni okvir kolica, u kombinaciji s izdržljivom plastikom, djeci za vrijeme vožnje nudi najbolje vozne karakteristike, koje omogućavaju i tihi kotači. Prednji kotači okreću se za 360°, za jednostavno i lagano skretanje. Ergonomska ručka nalazi se na visini od 66 cm. 

Sportski dio kolica mogu jednostavno složiti u vodoravni položaja, na njega položiti košari i kolica će se brzo pretvoriti u klasična duboka kolica sa suncobranom. Ispod sjedalice nalazi se prostor za pohranu, u koji djeca mogu pospremiti sve dodatke i pomagala za lutku. Košaru mogu samostalno koristiti kao prenosivi krevetić za lutku, jer na gornjem dijelu ima i ručku, koja djetetu omogućava jednostavno prenošenje. Za vrijeme vožnje u sportskim kolicima, lutka je zaštićena i sigurnosnim pojasom, kako za vrijeme vožnje ne bi ispala. Kolica su dizajnirana za lutke najveće veličine 42 cm. 

Medicinski kovčeg za medicinsku sestru Baby Care Smoby s 19 dodataka i naljepnicama

Medicinski kovčeg za medicinsku sestru Baby Care, iz radionice francuskih dizajnera Smoby, izuzetan je set za sve buduće liječnike i medicinske sestre već od 3. godine starosti. U bezvremenskom plavo-bijelom kovčegu s medicinskim motivom nalazi se set od 19 dodataka, zahvaljujući kojem će svaki pregled biti vrlo zabavan. Dječaci i djevojčice će među njima naći samoljepljive flastere, naočale, medicinske bilješke i formulare s naljepnicama, stetoskop, toplomjer, otoskop, čekić za reflekse i motoričke funkcije, dječji sirup, žličicu, mehaničku injekciju i kremu. Lagani kovčeg raspolaže praktičnom ručkom tako da djeca bilo kada mogu otići na pregled svojih malih pacijenata i igrati se pedijatra

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka kojeg odlikuje poseban izgled i pomaže pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama pomažu djeci razviti svoju kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu i originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije149*71*71 cm
Ukupna visina71 cm
Visina radne plohe41 cm
Dimenzije pakiranja80*24*63 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Pogodno za lutku30 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.