Set kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby i kolica za čišćenje s daskom za glačanje i glačalom

Opis proizvoda

Kućica za lutku i kolica za čišćenje s daskom za glačanje i glačalom zabavljati će dječake i djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju bojom i dizajnom, djeca će se moći igrati tate i mame s višenamjenskom kućicom sa spavaćom sobom, kupaonicom i kuhinjom. Puno veselja donijeti će im i kolica za čišćenje s daskom za glačanje i glačalom, s kojima će istražiti kućanske poslove i pomagati svojim roditeljima. Igre zanimanja na taj način biti će još realističnije, s njima će djeca razvijati finu motoriku i logično razmišljanje. Set igračaka primjeren je za igru više djece istovremeno, čime će poboljšati komunikacijske vještine i brže stvarati društvene kontakte. 

Kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trokrilna s 23 dodataka

Kućica za lutku Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Kompleks za igru sastoji se od 3 dijela za igru, primjerena za lutku najveće veličine 42 cm. Glavni, srednji dio kućice sastoji se od kupaonice s kadom i tušem te stolića za previjanje s modernim uzorkom. Na stražnjem zidu je okvir za fotografiju, ukrašen srcima, u koji djeca mogu umetnuti svoju fotografiju s lutkom. Lijevo krilo kućice sastoji se od kuhinjskog djela, gdje su sjedalica za hranjenje sa stolićem, sudoper i štednjak, na donje dijelu postavljena je mikrovalna, u kojoj će male mamice brzo podgrijati hranu za lutku. 

Na desnom krilu nalaze se spavača soba s udobnim krevetićem, iznad kojeg je vrtuljak sa srcima i ptičicama kako bi lutka slađe spavala. Noćna svjetiljka iza lutkine glavice u mraku svijetli neupadljivim svjetlom. Krevetić po potrebi možete i odvojiti te ga postaviti pored djeteta, kako bi mogli zajedno spavati. Ovaj višenamjenski centar za njegu nudi bogat set od 23 dodataka, među kojima su lonac s poklopcem, tanjur sa žličicom za hranjenje, bočica za mlijeko, dječja hrana, četkica za zube, šampon, termometar, priručnik za njegu lutke i drugi dodaci. Ukupne dimenzije centra za njegu u sastavljenom stanju iznose 149*71*71 cm, visina doseže 71 cm. 

Kolica za čišćenje s elektroničkim usisavačem Cleaning Trolley Vacuum Cleaner Smoby s metlom i lopaticom i 9 dodataka

Kolica za čišćenje za djecu Cleaning Trolley moderan je set igračaka za čišćenje, s kojima će se zabavljati dječaci i djevojčice od 3. godine starosti. Dječja kolica za čišćenje u nježnoj tirkiznoj boji s crnim detaljima oduševiti će svu djecu. S tom realističnom igračkom razveseliti ćete male pomagače koji vole pomagati u kućanskim poslovima. Kolica za čišćenje za male pomagače u kućanstvu nude set od 9 dodataka: elektronički usisavač, koji pri usisavanju ispušta prave zvukove, veliku metlu za metenje, lopaticu, manju metlicu, čistač poda, spužvu, kantu za vodu i dvije replike sredstava za čišćenje.

Dječja kolica izrađena su od izdržljive i kvalitetne plastike, ugodne na dodir. Čvrsta je i stabilna. Visina kolica za čišćenje iznosi 56 cm, njihove ukupne dimenzije iznose 31*32*55 cm. Kolica za čišćenje djeca mogu, zahvaljujući 2 kotačića pomicati i vući bilo gdje te će tako uvijek sa sovom imati sva potrebna pomagala za čišćenje. Usisavač je lijepo usklađen bojom s cjelokupnim setom za čišćenje. Ima zaobljene rubove i radi na 3 baterije LR44, koje su dio seta. 9 dodataka, zajedno s elektroničkim usisavačem i kolicima, zajedno čine savršen set za čišćenje za djecu. Vrhunski set za čišćenje pomaže pri svestranom razvoju djetetovih vještina.

Daska za glačanje s glačalom Ironing Board Steam Iron Smoby s vješalicama i 9 dodataka

Daska za glačanje s glačalom Ironing Board predstavlja izuzetan set pomagala za glačanje za male pomagače od 3. godine starosti nadalje. Daska za glačanje osvojiti će svako dijete već na prvi pogled jer izgleda izuzetno realistično. Ima čvrst okvir i jednostavno se slaže. Nježne je tirkizno sive boje, zato će obogatiti svaku dječju sobu. Površina daske za glačanje ukrašena je originalnim motivom, zahvaljujući čemu će glačanje djeci biti još zabavnije i veselije. Dimenzije dječje daske za glačanje iznose 69*23*49 cm, visina daske za glačanje je 49 cm. Daska za glačanje ima i stalak za odlaganje glačala, koji imitira parnu posudu.

Dječja daska za glačanje čvrsta je, njena je površina ugodna na dodir, čime jamči dugotrajnu i ugodnu zabavu za vašu djecu. Zahvaljujući uporabi visokokvalitetnih i izdržljivih materijala dječja daska za glačanje izgleda izuzetno autentično. Među opremom za glačanje spadaju i glačalo, dvije vješalice za vješanje izglačanog rublja i 4 kvačice. Stalak, a također i glačalo, nježne su tirkizne boje, zato jedno drugom lijepo pristaju. Dječje glačalo replika je pravog glačala, zato mali pomagači po potrebi mogu regulirati toplinu glačanja, pri tome će ih zabavljati i gumb s mehaničkim zvukom cric-cric

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka kojeg odlikuje poseban izgled i pomaže pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama pomažu djeci razviti svoju kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu i originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije149*71*71 cm
Ukupna visina71 cm
Visina radne plohe41 cm
Dimenzije pakiranja80*24*63 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Pogodno za lutku30 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.