Set kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby i kavana Bio s aparatom za kavu i torbom za previjanje s pelenom

Opis proizvoda

Kućica za lutku, kavana s aparatom za kavu i torba za previjanje s pelenom predstavlja moderan set igračaka za djecu od 3. godine starosti. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju bojom i dizajnom, dječaci i djevojčice moći će se igrati tate i mame s višenamjenskom kućicom i torbom za previjanje s pelenom. Puno veselja donijeti će im i elektronička kavana, s kojom će istražiti rad trgovca i usvojiti osnove matematike. Igre zanimanja na taj način biti će još realističnije, s njima će djeca razvijati finu motoriku i logično razmišljanje. Set igračaka primjeren je za igru više djece istovremeno, čime će poboljšati komunikacijske vještine i brže stvarati društvene kontakte. 

Kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trokrilna s 23 dodataka

Kućica za lutku Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Kompleks za igru sastoji se od 3 dijela za igru, primjerena za lutku najveće veličine 42 cm. Glavni, srednji dio kućice sastoji se od kupaonice s kadom i tušem te stolića za previjanje s modernim uzorkom. Na stražnjem zidu je okvir za fotografiju, ukrašen srcima, u koji djeca mogu umetnuti svoju fotografiju s lutkom. Lijevo krilo kućice sastoji se od kuhinjskog djela, gdje su sjedalica za hranjenje sa stolićem, sudoper i štednjak, na donje dijelu postavljena je mikrovalna, u kojoj će male mamice brzo podgrijati hranu za lutku. 

Na desnom krilu nalaze se spavača soba s udobnim krevetićem, iznad kojeg je vrtuljak sa srcima i ptičicama kako bi lutka slađe spavala. Noćna svjetiljka iza lutkine glavice u mraku svijetli neupadljivim svjetlom. Krevetić po potrebi možete i odvojiti te ga postaviti pored djeteta, kako bi mogli zajedno spavati. Ovaj višenamjenski centar za njegu nudi bogat set od 23 dodataka, među kojima su lonac s poklopcem, tanjur sa žličicom za hranjenje, bočica za mlijeko, dječja hrana, četkica za zube, šampon, termometar, priručnik za njegu lutke i drugi dodaci. Ukupne dimenzije centra za njegu u sastavljenom stanju iznose 149*71*71 cm, visina doseže 71 cm. 

Kavana s Bio Espresso aparatom Coffee House Smoby blagajna s elektroničkim funkcijama i skener sa svijetlom i zvukom

Dječja kavana Coffee House, francuskog proizvođača Smoby, vrhunska je igračka s kojom će se zabavljati dječaci i djevojčice od 3. godine starosti. Ugrađena blagajna, s pretincem koji se otvara, s novčanicama i kovanicama zasigurno će zabavljati sve male trgovce, espresso aparat za kavu s različitim punjenjima razveseliti će male kavoljupce ukusnom kavom. Vrhunski konobari će, zahvaljujući funkcionalnom kalkulatoru s ekranom, moći precizno izračunati iznos koji moraju primiti. Kupci kupovinu mogu dovršiti i uz pomoć kartice za plaćanje. Kavana za djecu opremljena je mikrofonom i čitaćem kreditnih kartica. Proizvode mogu skenirati uz pomoć elektroničkog skenera, koji ispušta značajne zvukove i svijetli. 

Kavana je opremljena i praktičnim satom koji je postavljen iznad aparata za kavu, pored njega je natpis otvoreno ili zatvoreno (na engleskom i francuskom jeziku), koji djeca mogu mijenjati s obzirom na radno vrijeme. Kavana za djecu nudi set od 57 izvrsnih dodataka, među kojima su razne kutije s pahuljicama, kolači, keksi, mlijeko, sljezovi kolačići i voćni sok. Mogu birati i između različitih vrsta voća, pekarskih proizvoda i kolača. Svoj kupljeni doručak s kavom mali kupci mogu odnijeti na pladnju te im neće nedostajati niti tanjuri, pribor i čaše. Visina kavane iznosi 90 cm, ukupne dimenzije igračke su 60*60*90 cm. Elektronička kavana radi na 1 bateriju tipa LR54/AG10 (dio paketa) i 1 bateriju tipa LR03, koja nije priložena u setu. 

Torba za previjanje s pelenom Changing Bag Natur D'Amour Baby Nurse Smoby s 8 dodataka za lutku veličine 42 cm

Torba za previjanje s pelenom Changing Bag iz omiljene linije Baby Nurse, predstavlja izvrstan poklon za svu djecu od 3. godine starosti nadalje, koja se vole igrati s lutkama. Torba za lutke proizvedena je u nježnoj pastelno ružičastoj i bijeloj boji, zato će očarati sve djevojčice. Opremljena je s trakom podesive dužine i pretincem, zato djevojčice mogu ponijeti sva pomagala sa sobom. U 8-dijelnom setu dodataka, osim torbe, nalaze se bočica za hranjenje, žlica, termometar, pelena, manja bočica, podbradak i sirup. Praktična torba proizvedena je od kvalitetne tkanine, na lijevoj strani je džep za bočicu. Dimenzije torbe iznose 22*7*17 cm.

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka kojeg odlikuje poseban izgled i pomaže pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama pomažu djeci razviti svoju kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu i originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije149*71*71 cm
Ukupna visina71 cm
Visina radne plohe41 cm
Dimenzije pakiranja80*24*63 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Pogodno za lutku30 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.