Set kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby i guralica sa zvukom Bobby Car i prikolicom te lutkom veličine 32 cm

Opis proizvoda

Višenamjenska kućica s lutkom i guralica sa zvukom te prikolica predstavljaju izuzetan set igračaka za djecu od 3. godine starosti. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju bojom i dizajnom, dječaci i djevojčice moći će se igrati tate i mame s višenamjenskom kućicom i lutkom veličine 32 cm. Puno veselja donijeti će im i originalna guralica i prikolica, s kojom će pridobiti svoje prvo iskustvo vožnje. Igre zanimanja na taj način biti će još realističnije, s igračkama će razvijati finu motoriku i logično razmišljanje te se približavati svijetu odraslih. Set igračaka primjeren je za igru više djece istovremeno, čime će poboljšati komunikacijske vještine i brže stvarati društvene kontakte. 

Kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trokrilna s 23 dodataka

Kućica za lutku Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Kompleks za igru sastoji se od 3 dijela za igru, primjerena za lutku najveće veličine 42 cm. Glavni, srednji dio kućice sastoji se od kupaonice s kadom i tušem te stolića za previjanje s modernim uzorkom. Na stražnjem zidu je okvir za fotografiju, ukrašen srcima, u koji djeca mogu umetnuti svoju fotografiju s lutkom. Lijevo krilo kućice sastoji se od kuhinjskog djela, gdje su sjedalica za hranjenje sa stolićem, sudoper i štednjak, na donje dijelu postavljena je mikrovalna, u kojoj će male mamice brzo podgrijati hranu za lutku. 

Na desnom krilu nalaze se spavača soba s udobnim krevetićem, iznad kojeg je vrtuljak sa srcima i ptičicama kako bi lutka slađe spavala. Noćna svjetiljka iza lutkine glavice u mraku svijetli neupadljivim svjetlom. Krevetić po potrebi možete i odvojiti te ga postaviti pored djeteta, kako bi mogli zajedno spavati. Ovaj višenamjenski centar za njegu nudi bogat set od 23 dodataka, među kojima su lonac s poklopcem, tanjur sa žličicom za hranjenje, bočica za mlijeko, dječja hrana, četkica za zube, šampon, termometar, priručnik za njegu lutke i drugi dodaci. Ukupne dimenzije centra za njegu u sastavljenom stanju iznose 149*71*71 cm, visina doseže 71 cm. 

Lutka Natur Baby D'Amour Baby Nurse Smoby mekani trbuščić pastelni kombinezon 32 cm od 18 mjes

Lutka Natura Baby D'Amour iz omiljene linije Baby Nurse predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 18. mjeseca starosti nadalje. Slatka lutka veličine 32 cm i uspavanim očima osvojiti će pažnju svake male mamice koja želi vlastitu lutku, za koju će se moći brinuti s ljubavlju. Lutka s mekanim trbuščićem obučena je u prekrasan pastelni kombinezon od nježne tkanine s natpisom Baby Nurse. Izgleda vrlo realistično, idealna je igračka za grljenje i maženje, za nju možete dokupiti i brojne dodatke i pomagala.

Guralica Bobby Car Neo Rosé BIG ružičasta sa zvukom, troslojnim gumenim kotačima i ergonomskim sjedalom od 12 mjeseci

Moderna guralica u obliku luksuznog autića Bobby Car Neo Rosé predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 1. do 5. godine starosti. Vaše male vozače osvojiti će zvučni efekti na autići koji svaku vožnju čine realističnijom i zanimljivijom. Guralica europskog dizajna u nježnoj ružičastoj boji zaobljenih je oblika i ima udobnu ergonomsku sjedalicu. Djeca će se igrati i s trubom, izvrsne doživljaje za vrijeme vožnje naglasiti i velika maska na prednjem dijelu autića.

Guralica Bobby Car Neo Rosé robustan je i izdržljiv auto, koji raspolaže visokom nosivošću do 50 kg. Boje su od blijeđenja zaštićene posebnim anti UV filterom, tako da će očuvati svoj izgled i nakon duže uporabe. Kvalitetni 3-slojni gumirani kotači na guralici su tihi i nude izvrsne vozne karakteristike u unutarnjim i vanjskim prostorima. Mogu se pohvaliti visokom izdržljivošću, na gumama je oznaka marke BIG i savršeno pristaju autiću.

Vožnja na guralicama BIG potiče pravilan razvoj kukova, jer djeca na njima sjede u širokom raskoraku. Volan guralice određuje smjer vožnje, može se okretati u stranu za 30°. Sjedalica na BIG guralici ergonomski je oblikovana i certificirana. Sjedalica ima i podlogu za koljeno, tako da se djeca na guralici mogu voziti i s jednom nogom - jednako kao na romobilu. Na stražnjem dijelu guralice nalaze se i svjetla. Težina guralice iznosi 3,6 kg. Ukupne dimenzije guralice iznose 57*30*39 cm, sjedalica je na visini od približno 20 cm.

Ovalna prikolica za sve BIG New&Classic&Neo&Next guralice te tirkizni i ružičasti promjenjivi naplatci od 12 mjeseci

Moderna ovalna prikolica dizajnirana je za sve guralice modela New, Classic, Neo Next. Osvojiti će dječake i djevojčice od 12. mjeseca starosti, njen luksuzan izgled u antracit boji očarati će djecu na prvi pogled. 3-slojni gumirani kotači prikolice su tihi, izuzetno se prilagođavaju podlozi. Na kotačima je oznaka marke BIG. Maksimalno su izdržljivi i izvrsno pristaju dizajnu prikolice. Po potrebi naplatke možete zamijeniti i za ružičaste ili tirkizne, koji su dio paketa. Mogućnost izbora dizajna pomoći će pri razvoju dječje osobnosti i individualnosti. Zahvaljujući robusnom i izdržljivom okviru, raspolaže visokom nosivošću od čak 25 kg, njena površina zaštićena je anti UV filterom, zato će očuvati svoje prekrasne boje i nakon više godina uporabe. 

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka koje odlikuje poseban izgled i pomažu pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama razvijaju dječju kreativnost i individualnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu te originalnost. Njemački proizvođač BIG izrađuje kvalitetne igračke za djecu, različitih dobnih skupina. Proizvodi BIG testirani su u neovisnim institutima, usredotočenima na kvalitetu proizvoda. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije149*71*71 cm
Ukupna visina71 cm
Visina radne plohe41 cm
Dimenzije pakiranja80*24*63 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Pogodno za lutku30 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.