Set kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby i elektronička kuhinja s tekućom vodom

Opis proizvoda

Kućica za lutku i elektronička kuhinja s tekućom vodom čine savršen set igračaka za djecu od 3. godine starosti. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju bojom i dizajnom, dječaci i djevojčice moći će se igrati tate i mame s višenamjenskom kućicom sa spavaćom sobom, kupaonicom i kuhinjom. Za još veće veselje pobrinuti će se i elektronička kuhinja s tekućom vodom, s kojom će istražiti zanimanje kuhara. Igre zanimanja na taj način biti će još realističnije, s igračkama će razvijati finu motoriku i logično razmišljanje te se približavati svijetu odraslih. Set igračaka primjeren je za igru više djece istovremeno, čime će poboljšati komunikacijske vještine i brže stvarati društvene kontakte. 

Kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trokrilna s 23 dodataka

Kućica za lutku Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Kompleks za igru sastoji se od 3 dijela za igru, primjerena za lutku najveće veličine 42 cm. Glavni, srednji dio kućice sastoji se od kupaonice s kadom i tušem te stolića za previjanje s modernim uzorkom. Na stražnjem zidu je okvir za fotografiju, ukrašen srcima, u koji djeca mogu umetnuti svoju fotografiju s lutkom. Lijevo krilo kućice sastoji se od kuhinjskog djela, gdje su sjedalica za hranjenje sa stolićem, sudoper i štednjak, na donje dijelu postavljena je mikrovalna, u kojoj će male mamice brzo podgrijati hranu za lutku. 

Na desnom krilu nalaze se spavača soba s udobnim krevetićem, iznad kojeg je vrtuljak sa srcima i ptičicama kako bi lutka slađe spavala. Noćna svjetiljka iza lutkine glavice u mraku svijetli neupadljivim svjetlom. Krevetić po potrebi možete i odvojiti te ga postaviti pored djeteta, kako bi mogli zajedno spavati. Ovaj višenamjenski centar za njegu nudi bogat set od 23 dodataka, među kojima su lonac s poklopcem, tanjur sa žličicom za hranjenje, bočica za mlijeko, dječja hrana, četkica za zube, šampon, termometar, priručnik za njegu lutke i drugi dodaci. Ukupne dimenzije centra za njegu u sastavljenom stanju iznose 149*71*71 cm, visina doseže 71 cm. 

Elektronička kuhinja s podesivom veličinom Tefal Evolutive Kitchen Smoby s mjehurićima i funkcionalnim aparatima 40 dodatka 101 cm visina/51 cm pult

Elektronička kuhinja Tefal Evolutive, francuskog proizvođača Smoby, može rasti zajedno s djetetom od njegove 3. do 8. godine. Dizajnirana je u originalnom francuskom stilu u elegantnoj sivoj boji i u potpunosti prilagođena potrebama vještih kuhara i kuharica. Djeca će se zabavljati s mnogim dodacima i aktivnostima, a za najveće veselje pobrinuti će se tekuća voda, čarobni lonac s mjehurićima i okrugli kutak za jelo, za kojim se djeca mogu ukusno najesti. 

Djeca će se s kuhinjom igrati dugi niz godina - s priloženom podstavom visine 8 cm visinu kuhinje možete podesiti prema djetetovim potrebama. Osnovna visina kuhinjskog pulta iznosi 51 cm, nakon podešavanja iznosi 59 cm. To poboljšanje cijeniti će prvenstveno roditelji koji imaju više djece različite dobi. Tekuća voda se pušta pritiskom na gumb i riješena je sustavom zatvorenog kruga, tako da teče u sudoper i istječe natrag u spremnik. Dječaci i djevojčice zabavljati će se i s pećnicom, hladnjakom, štednjakom i pločom za kuhanje te također i s knjigom recepata sa sličicama, postavljenom direktno ispod aparata za kavu s kapsulama. 

Bogat set pomagala sadrži čak 40 dodataka, među kojima će mali kuhari naći i tjesteninu, koja pri temperaturi iznad 18 °C postaje prekrasno žuta kao prava. Djeca pri pripremi jela mogu vlastoručno narezati mrkvu, ispeći ribu, odrezak ili pak provjeriti svoje vještine s tavicom za okretanje palačinki. Među pomagalima nalaze se i žlice, noževi, vilice, tanjuri, šalice, jaje, kolač, različite kapsule za aparat za kavu, bočica kečapa, senf, kutija s tjesteninom, mlijeko, soljenka, papar, veća vilica, nož za rezanje i praktična zaimača.

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka kojeg odlikuje poseban izgled i pomaže pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama pomažu djeci razviti svoju kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu i originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije149*71*71 cm
Ukupna visina71 cm
Visina radne plohe41 cm
Dimenzije pakiranja80*24*63 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Pogodno za lutku30 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.