Set kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby i elektronička kuhinja s perilicom rublja i usisavačem

Opis proizvoda

Kućica za lutku i elektronička kuhinja s perilicom rublja i usisavačem čine izvrstan poklon za djecu od 3. godine starosti nadalje. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju bojom i dizajnom, dječaci i djevojčice moći će se igrati tate i mame s višenamjenskom kućicom sa spavaćom sobom, kupaonicom i kuhinjom. Još veće veselje djeci će priuštiti i elektronička kuhinja s usisavačem, s kojima će istražiti zanimanje kuhara i kućanske poslove. Igre zanimanja na taj način biti će još realističnije, s igračkama će djeca razvijati finu motoriku i logično razmišljanje te se približavati svijetu odraslih. Set igračaka primjeren je za igru više djece istovremeno, čime će poboljšati komunikacijske vještine i brže stvarati društvene kontakte. 

Kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trokrilna s 23 dodataka

Kućica za lutku Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Kompleks za igru sastoji se od 3 dijela za igru, primjerena za lutku najveće veličine 42 cm. Glavni, srednji dio kućice sastoji se od kupaonice s kadom i tušem te stolića za previjanje s modernim uzorkom. Na stražnjem zidu je okvir za fotografiju, ukrašen srcima, u koji djeca mogu umetnuti svoju fotografiju s lutkom. Lijevo krilo kućice sastoji se od kuhinjskog djela, gdje su sjedalica za hranjenje sa stolićem, sudoper i štednjak, na donje dijelu postavljena je mikrovalna, u kojoj će male mamice brzo podgrijati hranu za lutku. 

Na desnom krilu nalaze se spavača soba s udobnim krevetićem, iznad kojeg je vrtuljak sa srcima i ptičicama kako bi lutka slađe spavala. Noćna svjetiljka iza lutkine glavice u mraku svijetli neupadljivim svjetlom. Krevetić po potrebi možete i odvojiti te ga postaviti pored djeteta, kako bi mogli zajedno spavati. Ovaj višenamjenski centar za njegu nudi bogat set od 23 dodataka, među kojima su lonac s poklopcem, tanjur sa žličicom za hranjenje, bočica za mlijeko, dječja hrana, četkica za zube, šampon, termometar, priručnik za njegu lutke i drugi dodaci. Ukupne dimenzije centra za njegu u sastavljenom stanju iznose 149*71*71 cm, visina doseže 71 cm. 

Elektronička kuhinja s perilicom i daskom za glačanje Tefal Cleaning Kitchen 360° Smoby sa zvukom i funkcionalnim aparatima 36 dodataka 100 cm visina/51 cm pult

Elektronička kuhinja s perilicom i daskom za glačanje Tefal Cleaning Kitchen 360, francuskog proizvođača Smoby, razveseliti će svu djecu od 3. godine starosti, kojoj će ponuditi realistične doživljaju u kuhanju, a također i pri pranju i glačanju rublja. Višenamjenski kompleks u obliku slova L sastoji se od kuhinjskog djela i praonice, koja djeci omogućava pristup sa svih strana, s njim će se igrati braća i sestre te prijatelji. Originalan francuski dizajn u kombinaciji s nježnim pastelnim bojama djecu će očarati već na prvi pogled. 

Kuhinjski prostor sadrži aparat za kavu, aparat za gaziranje pića, hladnjak i pećnicu. Štednjak s ugrađenim elektroničkim modulom djecu će zabavljati s realističnim zvukovima kuhanja. Za vrijeme igre kuhara na raspolaganju imaju 24 dodataka - kuhinjski pribor, čaše, šalice, 3 kapsule za aparat za kavu, papar, bocu, kutiju s tjesteninom, tavu, lonac s poklopcem, tanjure, noževe, vilice i veliki nož. Naučiti će nakon svake igre pospremiti dodatke na svoje mjesto jer na raspolaganju imaju puno prostora za pohranu. Na gornjem djelu kuhinje nalazi se napa s praktičnim vješalicama za vješanje kuhinjskog posuđa.

Praonica je opremljena praktičnom perilicom s okruglim vratima koja se otvaraju, koja sadrži i gumb koji se okreće s mehaničkim zvukom cric-cric, ladicom s 2 pretinca i košem za rublje. Pokraj perilicu su vješalice za rublje, na koje djeca mogu objesiti rublje uz pomoć kvačica ili ga mogu objesiti na 2 vješalice. Gornji dio praonice sastoji se od daske za glačanje, na kojoj djeca s mehaničkim glačalom mogu glačati rublje. Na raspolaganju imaju i repliku omekšivača i praška za pranje rublja, nakon svake igre mogu s metlom i lopaticom počistiti za sobom. U praonici na raspolaganju imaju 12 realističnih dodataka.

Štapni usisavač elektronički Rowenta Air Force Vacuum Cleaner Smoby s pravim zvukom i svjetlom s kuglicama

Usisavač Rowenta Air Force Vacuum Cleaner, francuskog proizvođača Smoby, izvrsna je igračka za djecu od 3. godine starosti koja se mogu veseliti zabavnom usisavanju prašine i nečistoća u svojoj sobi. Štapni usisavač za djecu ispušta zvukove i svijetli, zahvaljujući tome igra je stvarna. Dizajniran je u elegantnoj sivo tirkiznoj kombinaciji boja, s njim će se djeca igrati odraslih te na razigran način pridobiti osjećaj odgovornosti i dobre navike prilikom pospremanja. Igra s usisavačem savršena je zabava za malu djecu, za njegovu izradu korištena je samo kvalitetna plastika bez oštrih rubova. Dužinu usisavača djeca mogu prilagoditi prema svojim potrebama. 

Pri paljenju usisavača LED svijetlo upozori na to da je usisavač upaljen, a djeca se mogu veseliti i zvuku usisavanjaPosudu za prašinu i nečistoće nakon usisavanja mogu otvoriti i isprazniti - sastoji se i od kuglica, koje za vrijeme usisavanja stvaraju još realističnije doživljaje. Sa svojim dimenzijama 75*15*8 cm i niskom težinom primjena je i zanimljiva igračka za svu djecu koja žele pomagali u kućanskim poslovima. S njom će se učiti odgovornosti, približiti svijetu odraslih i poboljšati svoje motoričke sposobnosti i spretnosti pokreta. Dječji usisavač replika je pravog usisavača i nema mogućnosti usisavanja. Elektronički modul radi na 3 baterije tipa LR6, koje nisu priložene setu. 

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka kojeg odlikuje poseban izgled i pomaže pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama pomažu djeci razviti svoju kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu i originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije149*71*71 cm
Ukupna visina71 cm
Visina radne plohe41 cm
Dimenzije pakiranja80*24*63 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Pogodno za lutku30 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.