Set kućica s vrtnim restoranom Chef House DeLuxe Smoby i tobogan Super Megagliss 2u1 s aparatom za vafle i namirnicama

Opis proizvoda

Set kućice s vrtnim restoranom Chef House DeLuxe i tobogana Super 2u1 s aparatom za vafle i namirnicama predstavlja izvrstan set igračaka za sve dječake i djevojčice od 2. godine starosti. Set igračaka u ponudi je po sniženoj cijeni, zahvaljujući kojoj ćete uštedjeti više nego kupovinom pojedinačnih igračaka. igračke se međusobno upotpunjuju bojom i dizajnom, djecu će zabavljati dugi niz godina. Francuske marke Smoby i Écoiffier djeci donose igračke najviše kvalitete, prekrasnog dizajna. Kućica i tobogan će, zahvaljujući anti UV filteru, očuvati svoje prekrasne boje i nakon više godina uporabe. Set igračaka primjeren je i za igru više djece zajedno, s kućicom će se igrati u unutrašnjim i vanjskim prostorima. 

Kućica s vrtnim restoranom Chef House Smoby s kuhinjom i trgovina s blagajnom 38 dodataka od 2 godine

Najmodernija kućica s vrtnim restoranom Chef House s kuhinjom i trgovinom iz radionice francuskih dizajnera Smoby već na prvi pogled će oduševiti svu djecu od 2. godine starosti. Inovativni koncept cijeniti će sva razigrana i kreativna djeca, koja vole igre zanimanja. Primjerena je za unutrašnje i vanjske prostore, izvrsno će se iskazati za vrijeme vrtnih zabava i praznika. Kućica sa sivim krovom djeluje izuzetno realistično, njena tirkizna i bijela površina podsjećaju na reljef od kamena i drva. Sastoji se i od polovičnih vrata s prorezom za pisma, 2 prozora s 2 žaluzine koje se otvaraju 2 okrugla prozora

Jedan veliki prozor opremljen krovićem, ispod kojeg je radni pult, preko kojeg djeca mogu komunicirati sa svojim strankama, uzimati narudžbe te naplaćivati i servirati jela. Na prozor mogu objesiti ploču, po kojoj mogu pisati kredom. Mali trgovci mogu na nju zapisati cijene proizvoda  i informacije o radnom vremenu. U prostranoj unutrašnjosti mali radoznalci otkriti će kuhinjski pult s integriranom pećnicom za pečenje te hladnjak, sudoper, policu za tanjure s vješalicama za kuhinjska pomagala te policu za začine s držačima za narudžbe. Male kuhare oduševiti će ploča za kuhanje s plinskim grijačem i imitacijom plamena, zahvaljujući kojemu djeluje izuzetno realistično. Djeca će se dugo zabavljati i s 38 dodataka.

Spretni trgovci mogu se osloniti na blagajnu s kalkulatorom, zajedno s replikom mikrofona. Kupac koji želi platiti kreditnom karticom može koristiti terminal za plaćanje, gdje će umetnuti karticu za plaćanje, a s druge strane u nju može umetnuti karticu s narudžbom sa ukupnim iznosom. Kućica s restoranom djecu će zabavljati godinama. Naučit će međusobno surađivati ​​i podijeliti se na kupce i vlasnike restorana, koji će se morati brinuti o svojim gostima i njihovim narudžbama, kuhanju i pečenju te plaćanju. Morati će se potruditi kako bi stranke bile zadovoljne naručenom hranom te na taj način upoznali zanimanje kuhara. 

Tobogan Super Megagliss Toboggan 2in1 Slide Green Smoby 360 cm klizna površina s UV filterom od 24 mjes

Tobogan Super Megagliss Toboggan 2u1, francuskog proizvođača Smoby, raste zajedno s djecom od 2. do 8. godine starosti. Univerzalni tobogan s kliznom površinom dužine 1,5 metara možete, nakon što djeca narastu, na jednostavan način spajanjem drugog dijela pretvoriti u prekrasan tobogan s kliznom površinom dužine čak 3,6 m. Izuzetno čvrst i izdržljiv okvir stabilan je i može se pohvaliti visokom nosivošću do 50 kg. Dio tobogana su protuklizne stepenice s potporom na tlu i čvrste drške na stranama tobogana.

Na velikom toboganu s ergonomskom površinom djeca će se zabavljati s čak trostrukim valom koji im omogućava zabavu za više godina. Njegove dimenzije su 352*112*186 cm. Površina je opremljena s anti UV filterom koji štiti boje od blijeđenja, zahvaljujući čemu tobogan izgleda kao novi i nakon duže uporabe.

Kuhinjske namirnice u kutiji 100% Chef Écoiffier sa 75 dodataka, od 18 mjeseci

Namirnice za kuhinje u kutiji 100% Chef izuzetan su set dodataka za kuhinju, primjeren za djecu od 18. mjeseca. Među 75 dodataka nalaze se jogurti, makaroni, roščići, vafli, sladoled, makroni, naranče, jagode, kruška, grožđe, breskve, gljive, tostovi, bočica za kečap, bočica s vodom, hrenovke, različite vrste povrća, sardine, konzerve, pečeno pile, salata i mnogo drugoga. Zajedno s njima dječaci i djevojčice s više veselja će igrati igre zanimanja, zahvaljujući ovom dodatku napuniti će zalihe u svojim kuhinjamarestoranimatrgovinama kavanama. S dodacima će se moći igrati i samostalno, zahvaljujući izvrsnoj kutiji dodatke će moći i pospremiti te se tako naučiti urednosti. Pojedinačne plastične namirnice izuzetno su realistične, njihove vesele boje potiču razvoj mašte i kreativnosti

Aparat za vafle s mikserom i aparatom za kavu Small Household Appliances Ecoiffier s palačinkama i 24 dodatka od 18 mjes

Aparat za vafle s mikserom i aparatom za kavu Small Household Appliances, francuskog proizvođača Écoiffier, predstavlja izvrstan set igračaka za svu djecu od 18. mjeseca starosti, koja se vole igrati kuhara. U bogatom 24-djelnom setu nalazi se zeleni aparat za vafle s 4 vafla u obliku srca, crveni aparat za kavu, mikser za voće s rotirajućim gumbom i mehaničkim zvukom klikanja, šlag, čaše, žličice, limun, jagoda i drugi ukrasni dodaci. Djeca će koristiti sve dodatke za vrijeme igre s dječjim kuhinjama, trgovinama, restoranima i kavanama, s njima će se moći igrati i samostalno. Proizvedeni su od prvoklasne plastike, koja će trajati dugi niz godina, žive boje kod djece potiču maštu i izražavanje.

Smoby je vrhunski francuski proizvođač kvalitetnih igračaka za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno pak nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije. Francuski proizvođač Écoiffier već dugi niz godinama djeci donosi kvalitetne igračke, koje ispunjavaju najviše europske kriterije, zato su igračke marke Écoiffier primjerene i za najmlađu djecu. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije125*132*136 cm
Ukupna visina136 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina22,5 kg / 25,7 kg
Bojatirkizna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.