Set kućica s vrtnim restoranom Chef House DeLuxe Smoby i sportski centar za igru s košarkaškim košem i ljuljačka

Opis proizvoda

Kućica s vrtnim rastoranom Chef House DeLuxe i sportski centar za igru s košem za košarku i ljuljačka predstavljaju originalan set igračaka za svu sportsku djecu od 2. godine starosti koja vole provoditi vrijeme na sviježem zraku. Set vrtnih igračaka nudimo po akcijskoj cijeni, tako da će roditelji uštedjeti više nego kupovinom pojedinačnih igračaka. Igračke se međusobno upotpunjuju bojom i dizajnom, ukrasiti će svaki vrt ili dvorište. Igračke u setu francuske marke Smoby i njemačke BIG mogu se pohvaliti najvišom europskom kvalitetom i vrhunskim dizajnom, koji će djecu zabavljati godinama. 

Kućica s vrtnim restoranom Chef House Smoby s kuhinjom i trgovina s blagajnom 38 dodataka od 2 godine

Najmodernija kućica s vrtnim restoranom Chef House s kuhinjom i trgovinom iz radionice francuskih dizajnera Smoby već na prvi pogled će oduševiti svu djecu od 2. godine starosti. Inovativni koncept cijeniti će sva razigrana i kreativna djeca, koja vole igre zanimanja. Primjerena je za unutrašnje i vanjske prostore, izvrsno će se iskazati za vrijeme vrtnih zabava i praznika. Kućica sa sivim krovom djeluje izuzetno realistično, njena tirkizna i bijela površina podsjećaju na reljef od kamena i drva. Sastoji se i od polovičnih vrata s prorezom za pisma, 2 prozora s 2 žaluzine koje se otvaraju 2 okrugla prozora

Jedan veliki prozor opremljen krovićem, ispod kojeg je radni pult, preko kojeg djeca mogu komunicirati sa svojim strankama, uzimati narudžbe te naplaćivati i servirati jela. Na prozor mogu objesiti ploču, po kojoj mogu pisati kredom. Mali trgovci mogu na nju zapisati cijene proizvoda  i informacije o radnom vremenu. U prostranoj unutrašnjosti mali radoznalci otkriti će kuhinjski pult s integriranom pećnicom za pečenje te hladnjak, sudoper, policu za tanjure s vješalicama za kuhinjska pomagala te policu za začine s držačima za narudžbe. Male kuhare oduševiti će ploča za kuhanje s plinskim grijačem i imitacijom plamena, zahvaljujući kojemu djeluje izuzetno realistično. Djeca će se dugo zabavljati i s 38 dodataka.

Spretni trgovci mogu se osloniti na blagajnu s kalkulatorom, zajedno s replikom mikrofona. Kupac koji želi platiti kreditnom karticom može koristiti terminal za plaćanje, gdje će umetnuti karticu za plaćanje, a s druge strane u nju može umetnuti karticu s narudžbom sa ukupnim iznosom. Kućica s restoranom djecu će zabavljati godinama. Naučit će međusobno surađivati ​​i podijeliti se na kupce i vlasnike restorana, koji će se morati brinuti o svojim gostima i njihovim narudžbama, kuhanju i pečenju te plaćanju. Morati će se potruditi kako bi stranke bile zadovoljne naručenom hranom te na taj način upoznali zanimanje kuhara. 

Centar za igru Multisport Fun Center Smoby s toboganom od 150 cm, košarkom, nogometom i stolićem za piknik, od 2 godine

Centar za igru Multisport Fun Center višenamjenska je igračka, primjerena za djecu od 2. godine starosti. Sportski centar za djecu sjedinjuje tobogankućicukoš za košarkupenjalicunogometni gol te piknik stolić. Dječji centar za igru izrađen je od kvalitetne plastike i dovoljno je prostran za igru više djece. 

 • tobogan dužine 150 cm 
 • stepenice za pristup etaži 
 • visina etaže 72 cm 
 • piknik stolić dimenzija 55*33 cm 
 • dimenzija klupa uz stolić 26*16 cm 
 • koš za košarku s podesivom visinom 
 • prostrana kućica 
 • visina sportskog stupa 176 cm 
 • ukupne dimenzije 284*203*176 cm 
 • anti UV filter 
 • težina paketa 31,9 kg 
 • nosivost 150 kg 

Ljuljačka Activity Swing BIG nosivosti 70 kg, podesive visine, od 5 godina

Iznenadite svoju djecu s kvalitetnom i originalnom ljuljačkom Activity Swing, njemačkog proizvođača BIG. Bezvremenska ljuljačka kao stvorena je za dječake i djevojčice od 5. godine starosti i izrađena je od izdržljive plastične sjedalice zelene boje te čvrstog užeta, koji se jednostavno podešava na dužinu od 90 do 165 cm. Maksimalna nosivost ljuljačke iznosi čak 70 kg, visoka kvaliteta jamči sigurno ljuljanje. Dimenzije ergonomske sjedalice iznosi 36*17 cm, zato će se djeca moći satima veselo ljuljati. 

Dječja ljuljačka Activity Swing je univerzalna, zahvaljujući promišljenom sustavu možete ju jednostavno prilagoditi djetetovim potrebama. Primjerena je za unutrašnje prostore kao i vanjske. Tijekom ljetnih i vrućih dana možete ju objesiti i na drvo ili penjalicu, tijekom hladnijih dana možete ju postaviti u kući. Višenamjenska ljuljačka Activity Swing osim klasičnog ljuljanja nudi i drugu, zanimljiviju mogućnost - sjedalicu podesite na viši položaj, djeca će se za nju primiti s rukama te se ljuljati i odguravati s nogama. Za tu namjenu na sjedalicu su postavljene posebno oblikovane drške, napravljene za male dječje ručice. 

Smoby je vrhunski francuski proizvođač kvalitetnih igračaka za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno pak nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije. Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi kvalitetne i originalne igračke. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije125*132*136 cm
Ukupna visina136 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina22,5 kg / 25,7 kg
Bojatirkizna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.