Set kućica s vrtnim restoranom Chef House DeLuxe Smoby i sportski centar za igru s košem za košarku i ljuljačka za dvoje djece

Opis proizvoda

Kućica s vrtnim restoranom Chef House DeLuxe i sportski centra za igru s košem za košarku i ljuljačkom za dvoje djece predstavljaju savršen set igračaka za sve dječake i djevojčice od 2. godine starosti. Set igračaka nudimo po akcijskoj cijeni, tako da će roditelji uštedjeti više nego kupovinom pojedinačnih igračaka. Igračke u setu lijepo se upotpunjuju bojom i dizajnom, predstavljaju izvrstan dodatak svakom vrtu i dvorištu. Francuski Smoby i njemački BIG djeci donose igračke najviše kvalitete, prekrasnog dizajna. Sa setom igračaka zajedno će se igrati i više djece, prijatelji te braća i sestre. 

Kućica s vrtnim restoranom Chef House Smoby s kuhinjom i trgovina s blagajnom 38 dodataka od 2 godine

Najmodernija kućica s vrtnim restoranom Chef House s kuhinjom i trgovinom iz radionice francuskih dizajnera Smoby već na prvi pogled će oduševiti svu djecu od 2. godine starosti. Inovativni koncept cijeniti će sva razigrana i kreativna djeca, koja vole igre zanimanja. Primjerena je za unutrašnje i vanjske prostore, izvrsno će se iskazati za vrijeme vrtnih zabava i praznika. Kućica sa sivim krovom djeluje izuzetno realistično, njena tirkizna i bijela površina podsjećaju na reljef od kamena i drva. Sastoji se i od polovičnih vrata s prorezom za pisma, 2 prozora s 2 žaluzine koje se otvaraju 2 okrugla prozora

Jedan veliki prozor opremljen krovićem, ispod kojeg je radni pult, preko kojeg djeca mogu komunicirati sa svojim strankama, uzimati narudžbe te naplaćivati i servirati jela. Na prozor mogu objesiti ploču, po kojoj mogu pisati kredom. Mali trgovci mogu na nju zapisati cijene proizvoda  i informacije o radnom vremenu. U prostranoj unutrašnjosti mali radoznalci otkriti će kuhinjski pult s integriranom pećnicom za pečenje te hladnjak, sudoper, policu za tanjure s vješalicama za kuhinjska pomagala te policu za začine s držačima za narudžbe. Male kuhare oduševiti će ploča za kuhanje s plinskim grijačem i imitacijom plamena, zahvaljujući kojemu djeluje izuzetno realistično. Djeca će se dugo zabavljati i s 38 dodataka.

Spretni trgovci mogu se osloniti na blagajnu s kalkulatorom, zajedno s replikom mikrofona. Kupac koji želi platiti kreditnom karticom može koristiti terminal za plaćanje, gdje će umetnuti karticu za plaćanje, a s druge strane u nju može umetnuti karticu s narudžbom sa ukupnim iznosom. Kućica s restoranom djecu će zabavljati godinama. Naučit će međusobno surađivati ​​i podijeliti se na kupce i vlasnike restorana, koji će se morati brinuti o svojim gostima i njihovim narudžbama, kuhanju i pečenju te plaćanju. Morati će se potruditi kako bi stranke bile zadovoljne naručenom hranom te na taj način upoznali zanimanje kuhara. 

Centar za igru Multisport Fun Center Smoby s toboganom od 150 cm, košarkom, nogometom i stolićem za piknik, od 2 godine

Centar za igru Multisport Fun Center, proizvođača Smoby, vrhunska je vrtna igračka koja će razveseliti dječake od 2. godine starosti. Centar za igru u sebi sjedinjuje cjelokupni kompleks vrtnih igara: tobogan, koš za košarku, nogometni gol, zid za penjanje, ljestve i piknik stolić. Centar za djecu spojen s dječjom kućicom, u koju mogu uči kroz polovična vrata s prorezom za poštu, pomoću kojeg će si djeca moći slati crteže i pisma. Dječji zabavni centar u kombinaciji crvene, zelene, bijele i sive ukrasiti će svaki vrt i dvorište, a djeca se za vrijeme igre na sviježem zraku nikada neće dosađivati. 

Dužina dječjeg tobogana iznosi 150 cm, a djeca će se na njega popeti pomoću ljestve na suprotnoj strani. Ima izvrsne otvore za nožice kako bi se djeca lakše penjala. Ljestva ima više mogućnosti uporabe, ako ju okrenete dobiti ćete zid za penjanje s čvrstim stepenicama koje će provjeriti spretnost vašeg mališana. Platforma na centru za igru također je višenamjenska, kada ju okrenete djeca će se naći na valovitoj površini, na kojoj će učiti održavati ravnotežu i stabilnost. Na bočnom djelu zabavnog centra s kućicom nalazi se piknik stolić s klupama, gdje djeca mogu jesti i crtati. 

Male sportaše čeka i koš za košarku na visini od 176 cm, podesive visine, u koji mogu hrabro bacati loptu i natjecati se tko će zabiti više koševa. Za dječake koji vole nogomet na raspolaganju je nogometni gol s mrežom, pomoću kojeg mogu trenirati pucanje i jednako tako provjeriti svoje vratarske vještine. Dječji centra za igru u sebi sjedinjuje više mogućnosti za sportdječju zabavuodmor. Istovremeno je i dječja kućica s velikim prozorima i polovičnim vratima. U slučaju lošeg vremena, djeca se mogu sakriti ispod čvrstog, realističnog krova

Ljuljačka za dvoje djece Snake Swing BIG podesiva po visini, nosivost 100 kg od 5-10 godina

Iznenadite svoju djecu kvalitetnom ljuljačkom Snake Swing, njemačkog proizvođača BIG. Bezvremenska ljuljačka kao stvorena je za dječake i djevojčice od 5. do 10. godine starosti. Bezvremenska ljuljačka ima izdržljivu plastičnu sjedalicu, koja nudi 2 sjedeća mjesta i čvrsto uže, koje se jednostavno podešava na dužinu od 90 do 165 cm. Maksimalna nosivost ljuljačke iznosi čak 100 kg, visoka kvaliteta jamči sigurno ljuljanje. Dimenzije ergonomske sjedalice iznose 90*22*7 cm i svojim izgledom podsjeća na zelenu zmiju, a djeci će biti izuzetno zabavan i crveni jezik, koji će roditelji pričvrstiti na sjedalicu. 

Dječja ljuljačka Snake Swing je univerzalna, zahvaljujući promišljenom sistemu možete ju jednostavno prilagoditi djetetovim potrebama. Primjerena je za unutrašnje i vanjske prostore. Tijekom ljetnih i vrućih dana, možete ju objesiti na drvo ili penjalicu, a tijekom hladnijih dana djeca će ju koristiti i u kući Ljuljačka BIG opremljena je s UV filterom, tako da boja na sjedalici neće izblijedjeti niti nakon dužeg vremena na suncu te će tako očuvati svoju prekrasnu i živu boju. Dječaci i djevojčice za vrijeme ljuljanja jačati će mišiće cijelog tijela i naučiti održavati ravnotežu i stabilnost. Ljuljačku BIG možete koristiti cijelu godinu, u unutrašnjim i vanjskim prostorima. 

Smoby je vrhunski francuski proizvođač kvalitetnih igračaka za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno pak nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije. Njemačka marka BIG proizvođač je prvoklasnih igračaka, nagrađivanih na međunarodnoj razini. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja snagu, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije125*132*136 cm
Ukupna visina136 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina22,5 kg / 25,7 kg
Bojatirkizna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.