Set kućica s vrtnim restoranom Chef House DeLuxe Smoby i penjalica s toboganom i ljestvama te obostrana ljuljačka

Opis proizvoda

Set kućice s vrtnim restoranom Chef House DeLuxe i penjalice s toboganom i ljestvom te plave obostrane klackalice Pas predstavlja prekrasan set igračaka za svu razigranu djecu od 2. godine starosti. Set igračaka nudimo po sniženoj cijeni, tako da će roditelji kupovinom izuzetno uštedjeti. Igračke u setu lijepo se upotpunjuju bojom i dizajnom, upotpuniti će i ukrasiti svaki vrt i dvorište jer će stvoriti izvrstan centar za igru. Francuska marka Smoby djeci donosi igračke najviše kvalitete, originalnog dizajna. Sa setom igračaka zajedno će se igrati i više djece, prijatelji te braća i sestre. 

Kućica s vrtnim restoranom Chef House Smoby s kuhinjom i trgovina s blagajnom 38 dodataka od 2 godine

Najmodernija kućica s vrtnim restoranom Chef House s kuhinjom i trgovinom iz radionice francuskih dizajnera Smoby već na prvi pogled će oduševiti svu djecu od 2. godine starosti. Inovativni koncept cijeniti će sva razigrana i kreativna djeca, koja vole igre zanimanja. Primjerena je za unutrašnje i vanjske prostore, izvrsno će se iskazati za vrijeme vrtnih zabava i praznika. Kućica sa sivim krovom djeluje izuzetno realistično, njena tirkizna i bijela površina podsjećaju na reljef od kamena i drva. Sastoji se i od polovičnih vrata s prorezom za pisma, 2 prozora s 2 žaluzine koje se otvaraju 2 okrugla prozora

Jedan veliki prozor opremljen krovićem, ispod kojeg je radni pult, preko kojeg djeca mogu komunicirati sa svojim strankama, uzimati narudžbe te naplaćivati i servirati jela. Na prozor mogu objesiti ploču, po kojoj mogu pisati kredom. Mali trgovci mogu na nju zapisati cijene proizvoda  i informacije o radnom vremenu. U prostranoj unutrašnjosti mali radoznalci otkriti će kuhinjski pult s integriranom pećnicom za pečenje te hladnjak, sudoper, policu za tanjure s vješalicama za kuhinjska pomagala te policu za začine s držačima za narudžbe. Male kuhare oduševiti će ploča za kuhanje s plinskim grijačem i imitacijom plamena, zahvaljujući kojemu djeluje izuzetno realistično. Djeca će se dugo zabavljati i s 38 dodataka.

Spretni trgovci mogu se osloniti na blagajnu s kalkulatorom, zajedno s replikom mikrofona. Kupac koji želi platiti kreditnom karticom može koristiti terminal za plaćanje, gdje će umetnuti karticu za plaćanje, a s druge strane u nju može umetnuti karticu s narudžbom sa ukupnim iznosom. Kućica s restoranom djecu će zabavljati godinama. Naučit će međusobno surađivati ​​i podijeliti se na kupce i vlasnike restorana, koji će se morati brinuti o svojim gostima i njihovim narudžbama, kuhanju i pečenju te plaćanju. Morati će se potruditi kako bi stranke bile zadovoljne naručenom hranom te na taj način upoznali zanimanje kuhara. 

Penjalica Multiactivity Climbing Tower Smoby s trima zidovima za penjanje i toboganom od 150 cm s UV filtrom, od 2 godine

Dječja penjalica Multiactivity Climbing Tower, priznatog francuskog proizvođača Smoby, predstavlja moderan vrtni toranj za penjanje koji će osvojiti svu djecu od 2. godine starosti. Ovaj izvrsni centar za penjanje nudi čak 3 zida za penjanjeljestve s platformomtobogan, s kojima će se dječaci i djevojčice zabavljati godinama. Kombinacija crvenezelenesive boje izvrsno će obogatiti vaš vrt, a zahvaljujući anti UV filteru svoje će žive boje očuvati i nakon više godina uporabe. Kvalitetna i izdržljiva dvostruka stjenka ističe se svojom izdržljivošću i čvrstoćom. 

Karakteristike 

  • originalni sportski zabavni centar 
  • višenamjenska uporaba 
  • nudi tobogan, 3 zida za penjanje i ljestve 
  • primjereno od 2. godine 
  • tobogan dužine 150 cm 
  • dvostruka stjenka za veću sigurnost, stabilnost i čvrstoću 
  • od izdržljive plastike 
  • djeca imaju mnoštvo mogućnosti za razne pothvate 
  • poseban anti UV filter štiti boje od blijeđenja 
  • kvalitetan francuski proizvod 

Obostrana klackalica Blue Dogs Rockers Smoby plavi pas s UV filterom od 18 mjes

Obostrana klackalica Blue Dogs Rockers, francuskog proizvođača Smoby, razveseliti će sve dječake i djevojčice od 18 mjeseca starosti. Osmišljena je u prekrasnoj plavoj boji, koja zahvaljujući anti UV filteru neće izblijedjeti niti nakon više godina uporabe. Obostrana klackalica izrađena je u obliku dva psića, između kojih se nalazi nogometna lopta. Klackalica djeci nudi čak 3 mjeseca za sjedenje - dva mjesta na psićima i jedno na sredini klackalica. Ergonomske sjedalice oblikovane su tako da djeca mogu udobno sjediti i ne umoriti se niti nakon dužeg klackanja. 

Kvalitetan je plastični proizvod od izdržljive, čvrste i istovremeno nježne umjetne mase, baršunaste na dodir. Stabilna i izdržljiva konstrukcija klackalice, zajedno s kvalitetnim držačima, djeci će zajamčiti sigurnost. Zahvaljujući zaobljenom obliku primjerena je i za najmlađu djecu. Djeca se mogu klackati sama, tako da sjede na sredini klackalice. Dimenzije klackalice iznose 115*50*51 cm, ukupna dužina iznosi 115 cm, visina 51 cm. Obostrana klackalica izuzetno je skladnih dimenzija, moći ćete ju prenositi bilo gdje se djeca žele igrati, njena nosivost iznosi 50 kg.

Smoby je vrhunski francuski proizvođač kvalitetnih igračaka za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno pak nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije125*132*136 cm
Ukupna visina136 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina22,5 kg / 25,7 kg
Bojatirkizna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.