Set kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby i trokrilna brijačnica Barber Shop i marela kolica

Opis proizvoda

Kućica za lutku s kolicima i brijačnicom Barber Shop razveseliti će i zabavljati svu djecu od 3. godine starosti. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju bojom i dizajnom, dječaci i djevojčice moći će se igrati tate i mame s višenamjenskom kućicom sa spavaćom sobom, kupaonicom i kuhinjom. Razveseliti će ih i sklopiva kolica i brijačnica, u kojoj će se djeca igrati brijača i frizera. Igre zanimanja na taj način biti će još realističnije, s igračkama će razvijati finu motoriku i logično razmišljanje te se približavati svijetu odraslih. Set igračaka primjeren je za igru više djece istovremeno, čime će poboljšati komunikacijske vještine i brže stvarati društvene kontakte. 

Kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trokrilna s 23 dodataka

Kućica za lutku Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Kompleks za igru sastoji se od 3 dijela za igru, primjerena za lutku najveće veličine 42 cm. Glavni, srednji dio kućice sastoji se od kupaonice s kadom i tušem te stolića za previjanje s modernim uzorkom. Na stražnjem zidu je okvir za fotografiju, ukrašen srcima, u koji djeca mogu umetnuti svoju fotografiju s lutkom. Lijevo krilo kućice sastoji se od kuhinjskog djela, gdje su sjedalica za hranjenje sa stolićem, sudoper i štednjak, na donje dijelu postavljena je mikrovalna, u kojoj će male mamice brzo podgrijati hranu za lutku. 

Na desnom krilu nalaze se spavača soba s udobnim krevetićem, iznad kojeg je vrtuljak sa srcima i ptičicama kako bi lutka slađe spavala. Noćna svjetiljka iza lutkine glavice u mraku svijetli neupadljivim svjetlom. Krevetić po potrebi možete i odvojiti te ga postaviti pored djeteta, kako bi mogli zajedno spavati. Ovaj višenamjenski centar za njegu nudi bogat set od 23 dodataka, među kojima su lonac s poklopcem, tanjur sa žličicom za hranjenje, bočica za mlijeko, dječja hrana, četkica za zube, šampon, termometar, priručnik za njegu lutke i drugi dodaci. Ukupne dimenzije centra za njegu u sastavljenom stanju iznose 149*71*71 cm, visina doseže 71 cm. 

Brijačnica trokrilna Barber Cut&Barber Shop Smoby njega kose i brade, umivaonik sa šamponom i prodajni pult s 19 dodataka

Trokrilna brijačnica Barber Cut&Barber Shop dječacima i djevojčicama od 3. godine starosti nudi izvrstan kompleks za igru koji će im omogućiti igru profesionalnih brijača. Brijačnica sadrži tri krila, koja se sastavljaju u obliku slova L, djeca će se moći igrati na 3 površine za igru, koje su opremljene s bogatim setom 19 brijačkih dodataka. Brijački salon u crnoj boji djeluje luksuzno, zahvaljujući čemu će djecu oduševiti na prvi pogled, s njim će se igrati satima. 

Za igru brijača djeca na raspolaganju imaju tabure u imitaciji kože, na koji će posjesti svoje stranke i podesivo ogledalo od prvoklasnog materijala, koje jednostavno možete ukloniti s postolja. Za njegu kose i brade koristiti će mehanički šišač s tri podesiva stupnja dužine, škarice, britvu, kist za pjenu i druga pomagala. Istražiti će različite načine šišanja kose, izabrati najbolju frizuru i svojim strankama urediti i bradu. 

Srednji dio kozmetičkog salona sastoji se od umivaonika s ručnim tušem. Na tom mjestu brijači svojim strankama mogu pažljivo oprati kosti i pobrinuti se da od njih otiđu čisti i uređeni. Prednji dio salona namijenjen je plaćanju za dodatke i usluge, koje je stranka naručila u brijačnici. Brijačke dodatke, koji su na raspolaganju za prodaju, mali trgovci mogu postaviti na police ili pak u praktične pretince. Kupci će plaćati kovanicama ili karticom za plaćanje, koju će umetnuti u terminal i iz njega uzeti potvrdu o kupovini. Brijačnica je opremljena i s blagajnom s pomičnim pretincem. Dimenzije brijačnice Barber Shop su 69*48*92 cm.

Kolica marela Foldable Pushchair Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za lutku veličine 42 cm visina ručke 58 cm od 24 mjes

Kolica marela Natur D'Amour iz linije Baby Nurse stabilna su i čvrsta kolica s kojima će se igrati djevojčice od 2. godine starosti. Osmišljena su u prekrasnim pastelnim nijansama ružičaste i bijele boje, njihova sjedalica sastavljena je od kvalitetne tkanine s plavim uzorkom i natpisom Baby Nurse. Po potrebi ju možete jednostavno ukloniti i očistiti. Marela kolica možete, zahvaljujući promišljenom sistemu, jednostavno sklopiti i ponijeti ih sa sobom u šetnje parkom ili na izlete. Visina ručke je 58 cm, sjedalica je primjerena z lutku veličine do 42 cm. Čvrst metalni okvir u kombinaciji s izdržljivom plastikom jamči da će kolica djeci služiti dugi niz godina.

Plastika igračke je kvalitetna, njena površina je baršunasta na dodir. Pouzdan trodijelni sigurnosni pojas jamči da će lutka stabilno sjediti na sjedalici. Djeca se vole igrati s lutkama, kupaju ih, presvlače, hrane, uspavljuju i voze posvuda. Na taj način se približavaju svijetu odraslih, pridobivaju osjećaj odgovornosti i razvijaju komunikacijske te jezične vještine. Dimenzije kompaktnih sklopivih kolica iznose 25*50*57 cm. Lutka nije dio paketa.

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka kojeg odlikuje poseban izgled i pomaže pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama pomažu djeci razviti svoju kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu i originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije149*71*71 cm
Ukupna visina71 cm
Visina radne plohe41 cm
Dimenzije pakiranja80*24*63 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Pogodno za lutku30 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.