Set kozmetički stolić sa stolicom Hello Kitty Smoby s porculanskim setom za čaj

Opis proizvoda

Kozmetički stolić sa stolicom Hello Kitty i porculanski set za čaj već na prvi pogled osvojiti će svu djecu od 3. godine starosti, prvenstveno djevojčice koje se vole igrati domaćica i princeza. Vrhunski set igračaka nudimo po sniženoj cijeni, zato neće razveseliti samo djecu, već i roditelje koji će kupovinom uštedjeti. Igračke Smoby međusobno si pristaju bojom i dizajnom, obogatiti će svaku dječju sobu, a s njima će se igrati više djece zajedno. Djeca će se izuzetno zabavljati s kozmetičkim stolićem i svojim gostima pripremiti pravu čajanku. Na razigran način će razvijati svoje logično razmišljanje, finu motoriku i izražavanje. 

Kozmetički stolić sa stolicom Hello Kitty Smoby i 10 dodataka

Kozmetički stolić sa stolicom, iz radionice francuskih dizajnera Smoby razveseliti će svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Prekrasan ružičasti-bijeli stolić s ogledalcem i stolicom oduševiti će vaše najmlađe svojim motivom animiranog filma Hello Kitty. Njegova površina ukrašena je sličicama omiljene mace, poznate diljem svijeta. Male frizerke razveseliti će set od 10 dodataka, u kojem se kriju 3 prstena, češalj i češljić, ogrlica, narukvica, traka za kosu i 2 bočice parfema.

Svi plastični dijelovi kozmetičkog stolića izrađeni su s naglaskom na sigurnost vaše djece. Dio stolića je i podesivo ogledalo s naljepnicom Hello Kitty, izrađenom od kvalitetnog materijala, sigurnog za svu djecu. Sva kozmetička pomagala mališani mogu spremiti u praktične pretince ispod ogledala. Djevojčice se mogu igrati i promatrati svoje lice, brinuti o svojoj kosi ili se s prijateljicama igrati frizera dok im ne dosadi, te se tako približavati svijetu odraslih. Na taj način razvijaju finu motoriku, spretnost te vježbaju osjećaj za estetiku i dizajn. Za vrijeme igre s prijateljicama te braćom i sestrama poboljšati će komunikacijske vještine. Dimenzije dječjeg stolića iznose 49*36*94 cm, nosivost stolice je 50 kg.

Porculanski čajni set Hello Kitty Smoby 12 dijelova od kvalitetnog porculana

Razveselite svoju djecu modernim porculanskim čajnim setom Hello Kitty, uz koji će s braćom i sestrom te prijateljima pripremati izvrsne čajanke. Dječji porculanski set ukrašen je prekrasnim sličicama vesele animirane mace Hello Kitty, poznate diljem svijeta. Moderan bijeli porculan djeluje elegantno, deblji je te se može pohvaliti visokom kvalitetom i izdržljivošću. 12-djelni set sadrži čajnik, 4 tanjura, 4 šalice i posudicu za šećer. Tanjuri su ukrašeni i šarenim uzorkom zvjezdica koji će djecu oduševiti već na prvi pogled.

Porculanski set Hello Kitty djeca će koristiti za vrijeme rođendanskih proslava, piknika i susreta. Set za čaj izrađen je od najkvalitetnijeg porculana. Maca Hello Kitty i nježan šarolik uzorak razvijaju dječju mašti i izražavanje, zajedno s prijateljima djeca mogu smišljati razne fantastične i vesele zgode. Dječaci i djevojčice za vrijeme ispijanja čaja vježbati će komunikacijske vještine, pri igri čajanke vježbati će svoju finu motoriku. Uz igru domaćina oponašati će roditelje i naučiti pravilno posluživati i servirati čaj te poslužiti svoje goste.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije49*36*94 cm
Ukupna visina94 cm
Dimenzije pakiranja49*19*64 cm
Ukupna dužina49 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,4 kg
Nosivost50 kg
Bojaružičasta
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.