Set kolica 3u1 Powder Pink 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby sa sjedalicom za hranjenje ljuljačkom i nosiljkom

Opis proizvoda

Kombinirana kolica Powder Pink 3u1 sa sjedalicom za hranjenje, njihaljkom i nosiljkom iz omiljene linije Maxi Cosi & Quinny predstavlja izuzetan set igračaka za djecu od 3. godine starosti koja se vole igrati s lutkama. Igračke u setu jedna drugoj pristaju bojom i dizajnom, obogatiti će svaku dječju sobu. Brižna djeca igrati će se roditelja, za to vrijeme ponijeti će omiljenu lutku sa sobom u šetnje u kolicima. Igre mamica tako će postati još ljepše, djeca će se približavati svijetu odraslih. Razvijati će komunikacijske vještine i logično razmišljanje te brže stvarati društvene kontakte.

Kolica 3u1 Powder Pink 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby duboka i sportska te prijenosni krevetić za lutku visine 42 cm

Kombinacija kolica Powder Pink 3u1 iz linije Maxi Cosi & Quinny, francuske marke Smoby izvrstan je poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Kolica možete podesiti na 3 različita načina: tradicionalna duboka kolica, sportska buggy kolica ili ih djevojčica može koristiti kao prijenosni krevetić za lutku. Kolica za lutku proizvedena su u nježnoj ružičastoj boji, djeluju elegantno i bezvremenski, djecu će oduševiti na prvi pogled. Čvrst i stabilan metalni okvir kolica u kombinaciji s izdržljivom plastikom djeci za vrijeme vožnje nudi najbolje vozne karakteristike, koje omogućavaju i tihi gumirani kotači. Prednji kotači okreću se za 360°, za jednostavno rukovanje. Ergonomska ručka nalazi se na visini od 66 cm.

Sportski dio kolica jednostavno možete složiti u vodoravni položaj, u njega položiti košari i kolica ubrzo postaju klasična duboka kolica s pokrovom. Ispod sjedalice nalazi se prostor za pohranu, gdje djeca mogu pospremiti sve dodatke i pomagala za lutku. Košaru možete samostalno koristiti kao prijenosni krevetić za lutku, jer se na gornjem djelu nalazi i ručka, koja djetetu omogućava jednostavno prenošenje. Za vrijeme vožnje u sportskim kolicima lutka je zaštićena sigurnosnim pojasom, kako za vrijeme vožnje ne bi ispala van. Kolica su osmišljena za lutke najveće visine od 42 cm.

Sjedalica za hranjenje, autosjedalica i njihaljka Powder Pink Maxi Cosi&Quinny Smoby 3u1 sa sigurnosnim pojasom

Sjedalica za hranjenje s autosjedalicom i njihaljkom Powder Pink iz linije Maxi Cosi & Quinny, francuskog proizvođača Smoby, izvrsna je kombinacija 3u1, koja će razveseliti svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Za vrijeme njege svoje omiljene lutke za hranjenje će koristiti sjedalicu za hranjenje visine 72 cm, zatim će sjedalicu jednostavno promijeniti u udobnu njihaljku, u kojoj lutku mogu nakon ukusnog obroka njihati i uspavati. Za putovanja mogu se osloniti na autosjedalicu s ergonomskom ručkom, tako da će lutku moći voziti i u automobilu, za to vrijeme biti će zaštićena i sigurnosnim pojasom. Višenamjenski dodatak dizajniran za lutke najviše visine 42 cm.

Kombinacija sjedalice za hranjenje, autosjedalice i njihaljke proizvedena je od kvalitetne i čvrste umjetne mase, prvoklasni okvir djeci omogućava jednostavnu svakodnevnu igru s lutkom. Nježna ružičasta boja s tamnim okvirom djeluje elegantno i bezvremenski, a djeci će se svidjeti već na prvi pogled. Razne mogućnosti uporabe igračke za lutku djeci donose još više veselja za vrijeme igre i još realističniji ugođaj. Djevojčice se vole igrati mamice, brinu za svoje lutke, kao za vlastitu djecu. Na razigran način razvijaju jezične i komunikacijske vještine, finu motoriku i osjećaj odgovornosti. Lutka nije dio paketa.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije55*39*66 cm
Ukupna visina66 cm
Dimenzije pakiranja34*20*53 cm
Ukupna dužina55 cm
Visina ručke66 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,0 kg
Bilješka42 cm baby
Bojaružičasta
Pogodno za lutku32 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.