Set kombinirana kolica 3u1 Powder Pink 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby i sjedalica za hranjenje te lutka

Opis proizvoda

Kombinirana kolica Powder Pink 3u1 s lutkom i sjedalicom za hranjenje iz omiljene linije Maxi Cosi & Quinny predstavlja izuzetan set igračaka za djecu od 3. godine starosti koja se vole igrati s lutkama. Igračke u setu jedna drugoj pristaju bojom i dizajnom, obogatiti će svaku dječju sobu. Brižna djeca igrati će se roditelja, za to vrijeme ponijeti će omiljenu lutku sa sobom u šetnje u kolicima. Igre mamica tako će postati još ljepše, djeca će se približavati svijetu odraslih. Razvijati će komunikacijske vještine i logično razmišljanje te brže stvarati društvene kontakte. 

Kolica 3u1 Powder Pink 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby duboka i sportska te prijenosni krevetić za lutku visine 42 cm

Kombinacija kolica Powder Pink 3u1 iz linije Maxi Cosi & Quinny, francuske marke Smoby izvrstan je poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Kolica možete podesiti na 3 različita načina: tradicionalna duboka kolica, sportska buggy kolica ili ih djevojčica može koristiti kao prijenosni krevetić za lutku. Kolica za lutku proizvedena su u nježnoj ružičastoj boji, djeluju elegantno i bezvremenski, djecu će oduševiti na prvi pogled. Čvrst i stabilan metalni okvir kolica u kombinaciji s izdržljivom plastikom djeci za vrijeme vožnje nudi najbolje vozne karakteristike, koje omogućavaju i tihi gumirani kotači. Prednji kotači okreću se za 360°, za jednostavno rukovanje. Ergonomska ručka nalazi se na visini od 66 cm.

Sportski dio kolica jednostavno možete složiti u vodoravni položaj, u njega položiti košari i kolica ubrzo postaju klasična duboka kolica s pokrovom. Ispod sjedalice nalazi se prostor za pohranu, gdje djeca mogu pospremiti sve dodatke i pomagala za lutku. Košaru možete samostalno koristiti kao prijenosni krevetić za lutku, jer se na gornjem djelu nalazi i ručka, koja djetetu omogućava jednostavno prenošenje. Za vrijeme vožnje u sportskim kolicima lutka je zaštićena sigurnosnim pojasom, kako za vrijeme vožnje ne bi ispala van. Kolica su osmišljena za lutke najveće visine od 42 cm. 

Sjedalica za hranjenje Violette Baby Nurse Smoby za lutku s 2 dodatka od 18 mjeseci

Sjedalica za hranjenje Violette za lutku iz linije Baby Nurse moderan je dodatak za lutke, primjeren za djevojčice već od 18. mjeseca starosti. U sjedalicu će udobno posjesti lutku veličine 42 cm. Prekrasan dizajn boja u ružičastim nijansama, u kombinaciji s francuskim dizajnom razveseliti će djecu već na prvi pogled. Visoki naslon sjedalice pobrinuti će se da lutka ne ispadne van, u sjedalici za hranjenje mamice će ih jednostavni nahraniti, za to vrijeme lutka se može zabavljati šarenim prstenima na prednjem dijelu. Na donjem dijelu djeca će naći praktičan prostor za pohranu, gdje mogu odložiti različite dodatke i pomagala za lutku, među kojima je i tanjurić u obliku srca i žlica. 

Lutka Violette Baby Nurse Smoby 32 cm mekana od tekstila od 24 mjeseca

Lutka Violette iz omiljene linije Baby Nurse, iz radionice francuskog Smobyja, izvrstan je poklon za sve djevojčice od 2. godine starosti. Lutka je veličine 32 cm. Slatko lice i originalna odjeća osvojiti će pažnju svake male mamice koja želi vlastitu lutku, o kojoj će moći brinuti s ljubavlju. Set nježnog i mekog materijala u prekrasnim ružičastim tonovima s natpisom Baby Nurse i točkastim uzorkom osvojiti će djevojčice već na prvi pogled. Za lutku možete dokupiti i raznu odjeću, djeca će ju moći sama presvlačiti. Igra s lutko pomaže pri razvoju dječje mašte, kognitivnih i motoričkih sposobnosti te samostalnost. Igra s lutkom za djecu je važna i za razvoj komunikacijskih i jezičnih vještina.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije52*39*66 cm
Ukupna visina66 cm
Dimenzije pakiranja34*20*53 cm
Ukupna dužina52 cm
Visina ručke66 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,0 kg
Bojaružičasta
Pogodno za lutku32 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.