Set kombinirana kolica 3u1 Powder Pink 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby i lutka Corolle

Opis proizvoda

Kombinirana kolica Powder Pink 3u1 s lutkom iz omiljene linije Maxi Cosi & Quinny predstavlja izuzetan set igračaka za djecu od 3. godine starosti koja se vole igrati s lutkama. Igračke u setu jedna drugoj pristaju bojom i dizajnom, obogatiti će svaku dječju sobu. Brižna djeca igrati će se roditelja, za to vrijeme ponijeti će omiljenu lutku sa sobom u šetnje u kolicima. Igre mamica tako će postati još ljepše, djeca će se približavati svijetu odraslih. Razvijati će komunikacijske vještine i logično razmišljanje te brže stvarati društvene kontakte. 

Kolica 3u1 Powder Pink 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby duboka i sportska te prijenosni krevetić za lutku visine 42 cm

Kombinacija kolica Powder Pink 3u1 iz linije Maxi Cosi & Quinny, francuske marke Smoby izvrstan je poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Kolica možete podesiti na 3 različita načina: tradicionalna duboka kolica, sportska buggy kolica ili ih djevojčica može koristiti kao prijenosni krevetić za lutku. Kolica za lutku proizvedena su u nježnoj ružičastoj boji, djeluju elegantno i bezvremenski, djecu će oduševiti na prvi pogled. Čvrst i stabilan metalni okvir kolica u kombinaciji s izdržljivom plastikom djeci za vrijeme vožnje nudi najbolje vozne karakteristike, koje omogućavaju i tihi gumirani kotači. Prednji kotači okreću se za 360°, za jednostavno rukovanje. Ergonomska ručka nalazi se na visini od 66 cm.

Sportski dio kolica jednostavno možete složiti u vodoravni položaj, u njega položiti košari i kolica ubrzo postaju klasična duboka kolica s pokrovom. Ispod sjedalice nalazi se prostor za pohranu, gdje djeca mogu pospremiti sve dodatke i pomagala za lutku. Košaru možete samostalno koristiti kao prijenosni krevetić za lutku, jer se na gornjem djelu nalazi i ručka, koja djetetu omogućava jednostavno prenošenje. Za vrijeme vožnje u sportskim kolicima lutka je zaštićena sigurnosnim pojasom, kako za vrijeme vožnje ne bi ispala van. Kolica su osmišljena za lutke najveće visine od 42 cm. 

Lutka Bébé Calin Maria Corolle's Flowers Corolle sa crnim treptajućim očima i mekanim kuglicama 30 cm od 18 mjeseci

Prekrasna lutka Bébé Calin Maria Corolle's Flowers iz radionice francuske marke Corolle, najljepša je lutka pod suncem, koja izgleda poput prave bebe. Kao jedina e-trgovina na tržištu nudimo vam ovu jedinstven lutku s crnim trepćućim očima, tamnije puti i savršeno dorađenim detaljima. Lutka je primjerena za djecu od 18. mjeseca starosti i obučena je u prekrasnu ružičastu pidžamu, usklađenu s kapicom. Slatka lutka Maria već je spremna za ljubav i njegu, koju će joj vaš mališan pružiti.

Pronicljive crne oči izgledaju kao žive, tako da će igra s lutkom podsjećati na njegu pravu bebe. Svaka igra s ovom lutkom Corolle dodatno naglašuju trepćuće oči, koje se sklapaju kada lutku položite u krevetić. Prekrasna lutka Bébé Calin Maria Corolle's Flowers velika je 30 cm, tako da će u naručja vaših mališana pristajati kao salivena. Jedinstvenost Corolle lutaka krije se u njihovom nježnom mirisu vanilije koja djeluje umirujuće i neće se izgubiti niti nakon više pranja.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije

Doprava 39

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije52*39*66 cm
Ukupna visina66 cm
Dimenzije pakiranja34*20*53 cm
Ukupna dužina52 cm
Visina ručke66 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,0 kg
Bojaružičasta
Pogodno za lutku32 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.