Set kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby i duboka kolica s vrećom za spavanje i lutkom veličine 32 cm

Opis proizvoda

Kućica za lutku s dubokim kolicima, vrećom za spavanje i lutkom veličine 32 cm izuzetan je set igračaka za djecu od 3. godine starosti koja se vole igrati s lutkama. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju bojom i dizajnom, djeca će s lutkom u kolicima ići u šetnju parkom, kod kuće će se s njom igrati u višenamjenskoj kućici. Igre mame i tate biti će još realističnije, s njima će razvijati finu motoriku i komunikacijske vještine. Djevojčice uče brinuti o najmlađima te tako lakše stvaraju društvene kontakte. 

Kućica za lutku Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trokrilna s 23 dodataka

Kućica za lutku Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Kompleks za igru sastoji se od 3 dijela za igru, primjerena za lutku najveće veličine 42 cm. Glavni, srednji dio kućice sastoji se od kupaonice s kadom i tušem te stolića za previjanje s modernim uzorkom. Na stražnjem zidu je okvir za fotografiju, ukrašen srcima, u koji djeca mogu umetnuti svoju fotografiju s lutkom. Lijevo krilo kućice sastoji se od kuhinjskog djela, gdje su sjedalica za hranjenje sa stolićem, sudoper i štednjak, na donje dijelu postavljena je mikrovalna, u kojoj će male mamice brzo podgrijati hranu za lutku. 

Na desnom krilu nalaze se spavača soba s udobnim krevetićem, iznad kojeg je vrtuljak sa srcima i ptičicama kako bi lutka slađe spavala. Noćna svjetiljka iza lutkine glavice u mraku svijetli neupadljivim svjetlom. Krevetić po potrebi možete i odvojiti te ga postaviti pored djeteta, kako bi mogli zajedno spavati. Ovaj višenamjenski centar za njegu nudi bogat set od 23 dodataka, među kojima su lonac s poklopcem, tanjur sa žličicom za hranjenje, bočica za mlijeko, dječja hrana, četkica za zube, šampon, termometar, priručnik za njegu lutke i drugi dodaci. Ukupne dimenzije centra za njegu u sastavljenom stanju iznose 149*71*71 cm, visina doseže 71 cm. 

Vreće za spavanje za lutku veličine 42 cm Sleep Sacks Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za krevetić i kolica od 18 mjes

Vreća za spavanje Sleep Sacks iz bezvremenske linije Baby Nurse, savršen je dodatak za brižne igre s lutkama veličine do 42 cm. Slatke je ružičasto-bijele pastelne kombinacije boja koje će razveseliti djevojčice već na prvi pogled. Zahvaljujući njoj lutka će biti na sigurnom i neće se prehladiti čak ni za vrijeme spavanja ili šetnji u kolicima. Vreća za spavanje za lutke ukrašena je natpisom Baby Nurse, realističnog izgleda, jer je umanjena verzija prave vreće za spavanje za lutke. Vreća za spavanje za lutke izrađena je od kvalitetne i ugodne tkanine, dimenzije iznose 27*1*38 cm. Primjerena je za djevojčice već od 18. mjeseca starosti. 

Duboka kolica s tekstilom Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za lutku veličine 42 cm s 55 cm visokim ergonomskom ručkom od 18 mjes

Duboka kolica s tekstilom Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 18. mjeseca starosti nadalje. Dizajnirana su u prekrasnim pastelnim nijansama ružičaste i bijele boje, primjerena za lutku najveće veličine 42 cm. Visoka stabilnost i jednostavno upravljanje razveseliti će svaku malu mamicu koja u njima može voziti lutku kod kuće ili vani. Odlikuju ih kvalitetni i robusni kotači s tihim hodom, njihova ergonomska ručka nalazi se na visini 54 cm. Dio kolica je i prostor za pohranu na donjem dijelu i navlaka od tkanine na gornjem djelu, zahvaljujući kojoj će lutka biti zaštićena od lošeg vremena. Dimenzije proizvoda iznose 37*54*48 cm.

Lutka Natur Baby D'Amour Baby Nurse Smoby mekani trbuščić pastelni kombinezon 32 cm od 18 mjes

Lutka Natur Baby D'Amour iz omiljene linije Baby Nurse, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 18. mjeseca starosti nadalje. Slatka lutka veličine 32 cm i uspavanim očima osvojiti će pažnju svake male mamice koja želi vlastitu lutku o kojoj će moći brinuti s ljubavlju. Lutka s mekanim trbuščićem obučena je u prekrasan pastelni kombinezon od nježne tkanine s natpisom Baby Nurse. Realističnog je izgleda i zato je idealna igračka za grljenje i maženje, za nju možete dokupiti i brojne dodatke i pomagala. 

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka kojeg odlikuje poseban izgled i pomaže pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama pomažu djeci razviti svoju kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu i originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije149*71*71 cm
Ukupna visina71 cm
Visina radne plohe41 cm
Dimenzije pakiranja80*24*63 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Pogodno za lutku30 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.