Opis proizvoda

Kombinirana kolica Powder Pink 3u1 s krevetićem i kadom iz omiljene linije Maxi Cosi & Quinny predstavlja izuzetan set igračaka za djecu od 3. godine starosti koja se vole igrati s lutkama. Igračke u setu jedna drugoj pristaju bojom i dizajnom, obogatiti će svaku dječju sobu. Brižna djeca igrati će se roditelja, za to vrijeme ponijeti će omiljenu lutku sa sobom u šetnje u kolicima. Igre mamica tako će postati još ljepše, djeca će se približavati svijetu odraslih. Razvijati će komunikacijske vještine i logično razmišljanje te brže stvarati društvene kontakte. 

Kolica 3u1 Powder Pink 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby duboka i sportska te prijenosni krevetić za lutku visine 42 cm

Kombinacija kolica Powder Pink 3u1 iz linije Maxi Cosi & Quinny, francuske marke Smoby izvrstan je poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Kolica možete podesiti na 3 različita načina: tradicionalna duboka kolica, sportska buggy kolica ili ih djevojčica može koristiti kao prijenosni krevetić za lutku. Kolica za lutku proizvedena su u nježnoj ružičastoj boji, djeluju elegantno i bezvremenski, djecu će oduševiti na prvi pogled. Čvrst i stabilan metalni okvir kolica u kombinaciji s izdržljivom plastikom djeci za vrijeme vožnje nudi najbolje vozne karakteristike, koje omogućavaju i tihi gumirani kotači. Prednji kotači okreću se za 360°, za jednostavno rukovanje. Ergonomska ručka nalazi se na visini od 66 cm.

Sportski dio kolica jednostavno možete složiti u vodoravni položaj, u njega položiti košari i kolica ubrzo postaju klasična duboka kolica s pokrovom. Ispod sjedalice nalazi se prostor za pohranu, gdje djeca mogu pospremiti sve dodatke i pomagala za lutku. Košaru možete samostalno koristiti kao prijenosni krevetić za lutku, jer se na gornjem djelu nalazi i ručka, koja djetetu omogućava jednostavno prenošenje. Za vrijeme vožnje u sportskim kolicima lutka je zaštićena sigurnosnim pojasom, kako za vrijeme vožnje ne bi ispala van. Kolica su osmišljena za lutke najveće visine od 42 cm. 

Kolijevka za lutku Baby Nurse Smoby s vrtuljkom iznad krevetića za lutku od 42 cm od 18 mjeseci

Koljevka s vrtuljkom Violette iz linije Baby Nurse, francuskog proizvođača Smoby kvalitetna je koljevka i istovremeno krevetić, primjeren za lutke najviše veličine 42 cm. Izrađena je od čvrstog i izdržljivog plastičnog materijala, koji je baršunast na dodir. Prekrasna nijansa ružičaste oduševiti će svako dijete već na prvi pogled. Sastoji se i od vrtuljka, koji je postavljen iznad glave lutke i pomoći će pri uspavljivanju. Na njemu se naziru srca ptičice.

Na prednjoj strani krevetića je veliki natpis Baby Nurse sa slikama srca, zvjezdica i mjeseca. Djevojčice u ovom prekrasnom krevetiću lutku mogu ljuljati, uspavljivati i tako s njom provoditi mnoštvo zabavnih trenutaka. Krevetić ima nježne zaobljene rubove, koji će se ljuljati nježnim dodirom, čime će djeca moći uspavati svoju lutku. Dimenzije krevetića iznose 47*30*60 cm, njegova težina je 1,9 kg, tako da se može jednostavno prenositi. Ukupna visina krevetića je 47 cm. Za čišćenje igračke preporučamo korištenje vlažne krpe. Djeca će glumiti da je njihova lutka prava, zato će za vrijeme igre razvijati kognitivne i motoričke sposobnosti te osjećaj za odgovornost. Lutka nije dio paketa.

Kadica s kahlicom i kozmetikom Violette Baby Nurse Smoby s 8 dodataka za lutku do 42 cm

Kadica s kahlicom i kozmetikom Violette iz omiljene linije Baby Nurse predstavlja izvrstan set dodataka za lutke, koji će oduševiti sve djevojčice od 3. godine starosti. Kadica je izrađena za lutke najveće veličine 42 cm. Cjelokupan set predivnih je nijansi ružičaste boje, a djecu će očarati na prvi pogled te će u svakoj sobici stvoriti ugodno raspoloženje. Set za njegu lutke sadrži 8 dodataka: kadica s tušem, bočica za mlijeko, duda, narukvicu za lutku, termometar, kahlicu, bočicu parfema i pijenu za tuširanje. Lutka nije dio paketa. 

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije

Doprava 39

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije52*39*66 cm
Ukupna visina66 cm
Dimenzije pakiranja34*20*53 cm
Ukupna dužina52 cm
Visina ručke66 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,0 kg
Bojaružičasta
Pogodno za lutku32 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.