Opis proizvoda

Kombinirana kolica Powder Pink 3u1 zajedno s krevetićem i kadom predstavljaju izvrstan set igračaka za svu djecu od 3. godine starosti koja se vole igrati s lutkama. Igračke u setu jedna drugoj lijepo pristaju bojom i dizajnom, s njima će djevojčice moći otići u štednju te također na izlete. Zahvaljujući kvalitetnom krevetiću i kadi okušati će se u cjelovitoj njezi lutke. Nakon svake igre, mogu ju nahraniti, okupati te zatim uspavati, s čime će igra biti realistična, istovremeno će se brže približiti svijetu odraslih. Kroz igru razvijaju jezične vještine, lakše stvaraju društvene veze i vježbaju brinuti o najmlađima. 

Kolica 3u1 Powder Pink 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby duboka i sportska te prijenosni krevetić za lutku visine 42 cm

Kombinacija kolica Powder Pink 3u1 iz linije Maxi Cosi & Quinny, francuske marke Smoby izvrstan je poklon za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Kolica možete podesiti na 3 različita načina: tradicionalna duboka kolica, sportska buggy kolica ili ih djevojčica može koristiti kao prijenosni krevetić za lutku. Kolica za lutku proizvedena su u nježnoj ružičastoj boji, djeluju elegantno i bezvremenski, djecu će oduševiti na prvi pogled. Čvrst i stabilan metalni okvir kolica u kombinaciji s izdržljivom plastikom djeci za vrijeme vožnje nudi najbolje vozne karakteristike, koje omogućavaju i tihi gumirani kotači. Prednji kotači okreću se za 360°, za jednostavno rukovanje. Ergonomska ručka nalazi se na visini od 66 cm. 

Sportski dio kolica jednostavno možete složiti u vodoravni položaj, u njega položiti košari i kolica ubrzo postaju klasična duboka kolica s pokrovom. Ispod sjedalice nalazi se prostor za pohranu, gdje djeca mogu pospremiti sve dodatke i pomagala za lutku. Košaru možete samostalno koristiti kao prijenosni krevetić za lutku, jer se na gornjem djelu nalazi i ručka, koja djetetu omogućava jednostavno prenošenje. Za vrijeme vožnje u sportskim kolicima lutka je zaštićena sigurnosnim pojasom, kako za vrijeme vožnje ne bi ispala van. Kolica su dizajnirana za lutke najveće veličine od 42 cm, lutka nije dio seta.  

Kada s kahlicom Bath Set Natur D'Amour Baby Nurse Smoby s kozmetikom i 8 dodataka za lutku veličine 42 cm

Kada s kahlicom i kozmetikom Bath Set predstavlja izvrstan set dodataka za lutke koji će razveseliti sve djevojčice već od 3. godine starosti. Kada je osmišljena za lutku najveće veličine od 42 cm. Cjelokupan set prekrasne je krem nijanse, djecu će očarati već na prvi pogled i u svakoj sobi stvoriti ugodnu atmosferu. Set za njegu lutke sadrži 8 dodataka: kadu s tušem, bočicu za mlijeko, dudu, narukvicu za novorođenčad, termometar, četkicu za zube, kahlicu i 2 bočice. Lutka nije dio paketa. Dimenzije kade iznose 42*13*24 cm, u nju možete natočiti vodu tako da će kupanje lutke biti još zabavnije.

Kolijevka s vrtuljkom Baby's Cot Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za lutku veličine 42 cm od 18 mjes

Kolijevka s vrtuljkom Baby's Cot iz omiljene linije Baby Nurse, kvalitetna je kolijevka i istovremeno krevetić, primjeren za lutku najveće veličine od 42 cm. Nježna siva i bijela boja u kombinaciji s francuskim dizajnom očarati će sve male mamice već na prvi pogled. Sastoji se i od ružičastog vrtuljka, koji je postavljen iznad lutkine glave, te će pomoći prilikom uspavljivanja. Djevojčice u ovom prekrasnom krevetiću lutku mogu ljuljati, uspavljivati i provoditi s njom mnoštvo zabavnih trenutaka.

Krevetić ima nježne zaobljene rubove koji će se ljuljati nježnim dodirom, čime će djeca moći uspavati svoju omiljenu lutku. Zahvaljujući korištenoj tehnologiji Blow Molding robustan je i izdržljiv. Dimenzije iznose 47*30*60 cm i jednostavna je za prenošenje. Ukupna visina krevetića je 47 cm. Lutka nije dio paketa.

Smoby je iskusan francuski proizvođač kvalitetnih igračaka za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno pak nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije

Doprava 39

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije52*39*66 cm
Ukupna visina66 cm
Dimenzije pakiranja34*20*53 cm
Ukupna dužina52 cm
Visina ručke66 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,0 kg
Bojaružičasta
Pogodno za lutku32 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.