Set klupa za crtanje i magneti Little Pupils Desk Smoby s obostranom pločom i stolac Kid zeleni

Opis proizvoda

Klupa za crtanje s magnetima Little Pupils i zelena stolica KidChair predstavljaju fantastičan set igračaka za dječake i djevojčice od 3. godine starosti. Set igračaka nudimo po sniženoj cijeni, zato neće razveseliti samo djecu, već i roditelje, koji će kupovinom izuzetno uštedjeti. Igračke u setu jedna drugoj pristaju bojom i dizajnom i uljepšati će svaku dječju sobu. Djeca će se s njima igrati umjetnika i učenika, približavati se svijetu odraslih te razvijati svoje logično razmišljanje, maštu i izražavanje. Francuska marka Smoby već godinama djeci donosi igračke najviše kvalitete i prvoklasnog dizajna. 

Klupa za crtanje i magneti Little Pupils Desk Smoby s obostranom pločom i prostorom za odlaganje s 80 dodatka

Klupa za crtanje s obostranom pločom Little Pupils Desk izuzetna je igračka koja će razveseliti djecu od 3. godine starosti. Sve detalje osmislili su vrhunski francuski dizajneri, koji su se usredotočili na potrebe i svestrani razvoj djece. Dječaci i djevojčice na raspolaganju imaju vrhunsku obostranu ploču, na jednoj strani je klasična crna ploča, primjerena za crtanje s kredom, na drugoj je bijela ploča, na kojoj mogu pisati i brisati s flomasterima koji se brišu i igrati se s magnetnim slovima i brojevima. Ploču možete prilagoditi uz pomoć dva položaja, kako bi djeca imala idealan kut za crtanje.

Školska ploča ima robusnu i stabilnu konstrukciju, za djecu je maksimalno sigurna, ergonomska klupa omogućava udobno sjedenje. Dio seta je i 80 dodataka, među kojima će djeca naći i 72 magnetna slova i brojeve, 6 šarenih kreda, spužvu za brisanje, a jednako tako i bočnu kutiju, gdje će moći odložiti magnetne dodatke. U prostoru za pohranu, koji se nalazi ispod obostrane ploče, djeca nakon kreativnih aktivnosti mogu pospremiti sve flomastere i krede. Školska klupa raspolaže i još jednim prostorom za odlaganje iznad obostrane ploče. 

Stolac za djecu KidChair Smoby zeleni s UV filtrom, nosivosti 50 kg, visina sjedala 27 cm, od 18 mjeseci

Stolica za djecu KidChair Smoby savršena je stolica za djecu od 18. mjeseca starosti. Njegove prekrasne boje u kombinaciji bijele i zelene zaštićene su UV filterom i zato neće izgubiti svoju šarolikost niti nakon duže vremena. Sjedište stolice je na visini od 27 cm, ukupna visina s naslonom iznosi 50 cm. Nosivost dječje stolice iznosi 50 kg i izvrsna je stolica za učenje samostalnog sjedenja u pravilnom položaju. Stolicu zelene boje mališani mogu koristiti za igru ili za vrijeme jela na vrtnim zabavama jer savršeno pristaje dječjim kućicama Smoby.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije69*57*58 cm
Ukupna visina69 cm
Dimenzije pakiranja69*22*58 cm
Ukupna dužina58 cm
MagnetniDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.