Set drvena klupa Modulo Space sklopiva magnetna Smoby za kredu i magnetna slova, brojke i znakovi

Opis proizvoda

Set drvene klupe Modulo Space i magnetna slovabrojkeznakovi savršen je set igračaka svu djecu od 3. godine starosti koja vole učiti nove riječi. Igračke u setu jedna drugoj pristaju dizajnom i bojom, djeca će se s njima igrati dugi niz godina. Igračke Smoby pomažu pri razvoju djetetovih komunikacijskih i jezičnih vještina te se približavaju svijetu odraslih. Set igračaka nudimo po sniženoj cijeni, zahvaljujući čemu ćete kupovinom uštedjeti. Proizvođač Smoby u svojim igračkama sjedinjuje najvišu kvalitetu i pravi francuski dizajn, koji će oduševiti svako dijete. Set igračaka primjeren je za igru više djece zajedno

Klupa za crtanje i pisanje Modulo Space Desk Smoby magnetna/na kredo obostrana s 80 dodacima

Klupa za crtanje i pisanje Modulo, francuskog proizvođača Smoby, proizvedena je od masivnog bukovog drva u kombinaciji s čvrstom i izdržljivom plastikom, zahvaljujući čemu će vašoj djeci trajati dugi niz godina. Dječju klupu možete složiti u 5 sekundi bez uporabe alata i tako neće zauzeti puno prostora. Dječaci i djevojčice od 3. godine starosti moći će se igrati s bogatim setom od 80 dodataka, među kojima se nalazi flomaster koji se može obrisati, magnetna slova, brojevi i matematički znakovi, krpica za brisanje ploče i 6 kreda u boji. Obostrana ploča djeci omogućava da na njoj crtaju s obje strane, s jedne na magnetnu bijelu ploču, a s druge na klasičnu crnu ploču, s kredom.

Ploču za crtanje možete podići i na njoj će istovremeno moći crtati dvoje djece, s obje strane. Jedno dijete može sjediti na klupi i crtati ili se igrati slikara, drugo se može igrati učitelja, stajati uz ploču i svojim prijateljima zadati matematičke zadatke ili provjeriti njihovo znanje abecede. Ispod okomite ploče za pisanje nalazi se velika ladica, koju možete napuniti kredama, flomasterima i magnetima. Površina za crtanje obostrana je i djeca ju mogu mijenjati prema vlastitim željama. Ploču na stalku možete i vodoravno položiti, zahvaljujući tome djeca će imati više mogućnosti za crtanje, potrepštine za pisanje moći će odložiti u pretinac sa strane. 

Magneti Smoby brojke i znakovi 48 komada

Set magnetnih brojeva i znakovi Smoby izvrstan su dodatak za školsku ploču. Set brojeva za ploču sastoji se od 48 magneta. Djeca s magnetnim brojevima mogu rješavati jednostavne računske operacije i na razigran način naučiti računati. 48 magnetnih brojeva djeci će pomoći pri učenju brojeva u predškolskom i ranom školskom razdoblju. Ovo je izuzetno dobro pomagalo za igru i učenje. Uz rukovanje malim brojevima i matematičkim znakovima, razvijati će finu motoriku i spretnost ruku. 

Magnetna slova Smoby abeceda 48 komada

Magnetna abeceda Smoby izvrstan je dodatak za školsku ploču za djecu. Set slova za ploča sastoji se od 48 slova abecede. Djeca će s magnetnim slovima na dječjoj ploči moći stvarati razne sličice, učiti slova i sastavljati prve riječi. 48 magnetnih slova može pomoći djeci pri učenju slova u predškolskom i ranom školskom razdoblju. Ovo je izuzetno dobro pomagalo za igru i učenje. Uz rukovanje malim slovima razvijaju finu motoriku i spretnost ruku.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije.

Doprava 39

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije64*60*58 cm
Visina radne plohe58 cm
Dimenzije pakiranja67*12*58 cm
Visina sjedeće plohe27 cm
MagnetniDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina6,43 kg
Bojabež
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.