Set klupa za crtanje i magneti Little Pupils Desk Smoby s dvostranom pločom i magnetska abeceda i brojevi 72 kom

Opis proizvoda

Klupa za crtanje s magnetima Little Pupilsset magnetnih slova i brojeva izvrstan je izbor za svu malu djecu od 3. godine starosti. Set igračaka nudimo po akcijskoj cijeni, zato neće razveseliti samo djecu, već i roditelje, koji će kupovinom izuzetno uštedjeti. Igračke u setu jedna drugoj pristaju bojom i dizajnom i uljepšati će svaku dječju sobu. Djeca će se s njima igrati školaraca i umjetnika, približavati se svijetu odraslih te uz pomoć slova i brojeva razvijati svoje logično razmišljanje, maštu i izražavanje. Francuska marka Smoby već godinama djeci donosi igračke najviše kvalitete i prvoklasnog dizajna.

Klupa za crtanje i magneti Little Pupils Desk Smoby s obostranom pločom i prostorom za odlaganje s 80 dodatka

Klupa za crtanje s obostranom pločom Little Pupils Desk izuzetna je igračka koja će razveseliti djecu od 3. godine starosti. Sve detalje osmislili su vrhunski francuski dizajneri, koji su se usredotočili na potrebe i svestrani razvoj djece. Dječaci i djevojčice na raspolaganju imaju vrhunsku obostranu ploču, na jednoj strani je klasična crna ploča, primjerena za crtanje s kredom, na drugoj je bijela ploča, na kojoj mogu pisati i brisati s flomasterima koji se brišu i igrati se s magnetnim slovima i brojevima. Ploču možete prilagoditi uz pomoć dva položaja, kako bi djeca imala idealan kut za crtanje.

Školska ploča ima robusnu i stabilnu konstrukciju, za djecu je maksimalno sigurna, ergonomska klupa omogućava udobno sjedenje. Dio seta je i 80 dodataka, među kojima će djeca naći i 72 magnetna slova i brojeve, 6 šarenih kreda, spužvu za brisanje, a jednako tako i bočnu kutiju, gdje će moći odložiti magnetne dodatke. U prostoru za pohranu, koji se nalazi ispod obostrane ploče, djeca nakon kreativnih aktivnosti mogu pospremiti sve flomastere i krede. Školska klupa raspolaže i još jednim prostorom za odlaganje iznad obostrane ploče. 

Magnetna slova ABC i brojevi sa znakovima Smoby šarena 72 kom od 3 godine

Magnetna slova ABC i brojevi sa znakovima, francuskog proizvođača Smoby iznenaditi će i razveseliti svu djecu već od 3. godine starosti nadalje. Set slova za ploču sastoji se od 72 brojevaslova i znakova od prvoklasne umjetne mase s magnetima. Djeca s magnetnim slovima i brojevima na ploči mogu slagati svoje prve riječi, računske radnje i učiti na razigran način. Magnetna slova u zelenoj i crvenoj boji prilagođena su malim dječjim ručicama i pomažu djecu u predškolskom i ranijem školskom razdoblju za vrijeme učenja slova. Rukovanjem malih slova razvijaju finu motoriku, spretnost ruku, koncentraciju i pamćenje. 

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije69*57*58 cm
Ukupna visina69 cm
Dimenzije pakiranja69*22*58 cm
Ukupna dužina58 cm
MagnetniDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.