Set kada s tekućom vodom elektronička Violette Baby Nurse Smoby s nosiljkom za lutku i sjedalicom za hranjenje

Opis proizvoda

Elektronička kada s tekućom vodom, nosiljka za lutkusjedalica za hranjenje, francuskog proizvođača Smoby, čine prekrasan set igračaka za brižnu djecu od 3. godine starosti. Igračke u setu jedna drugoj pristaju bojom i dizajnom, u sobici će stvoriti veselu atmosferu. Djeca će se zabavljati s izvrsnim dodacima za lutke, moći će ih kupati u kadi, nositi ih sa sobom te ih hraniti u sjedalici za hranjenje. Igre tatica i mamica još će biti realističnije, a djeca će se približavati svijetu odraslih. Na taj način uče brinuti se o lutki, razvijaju komunikacijske vještine, finu motoriku i izražavanje. 

Kada s tekućom vodom elektronička Violette Baby Nurse Smoby s jacuzzi kupkom i LED svjetlom za lutku visine 42 cm

Elektronička kada s tekućom vodom Violette najnovija je igračka francuskog proizvođača Smoby, koja će razveseliti svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Bezvremenska kada Baby Nurse u prekrasnim ljubičastim i ružičastim tonovima djeci će služiti za njegu njihovim omiljenih lutki, mogu se veseliti izvrsnim funkcijama. Kada je opremljena elektroničkim modulom, zahvaljujući kojem voda može teći kroz tuš, kao da je pravi. Djecu će oduševiti i izvrsna funkcija mlaznice za vodu, s kojom svojoj lutki mogu pripremiti pravu jacuzzi kupku s mjehurićima. Za izvrstan ugođaj pobrinuti će se LED svjetlo, koje će osvijetliti vodenu površinu pri svakom kupanju.

Kada je opremljena praktičnim držačem za tuš i prostorom za spremanje bočica s mehaničkim dozatorom. Za vrijeme kuhanja važna je i temperatura vode, koju djevojčice i dječaci mogu jednostavno izmjeriti termometrom u obliku kita, koji reagira na temperaturu vode - boja termometra mijenja se s obzirom na temperaturu vode. Nakon svakog kupanja lutku treba i osušiti, za što će djeca imati ručnik s praktičnom kapicom. Kada je izrađena od kvalitetne i izdržljive umjetne mase sa zaobljenim rubovima, ugodnim na dodir. Svako kupanje za djecu će biti realističan doživljaj, za vrijeme kojeg će se na razigran način približavati svijetu odraslih, pridobiti osjećaj za odgovornost i razvijati svoju maštu i izražavanje. Lutka nije dio paketa.

Nosiljka Violette Baby Nurse Smoby ergonomska za lutku od 42 cm

Nosiljka za lutke Violette iz omiljene linije Baby Nurse, francuskog proizvođača Smoby, izuzetan je dodatak za male djevojčice od 3. godine starosti, koje žele nositi svoju lutku u naručju kao prave mamice. Nosiljka je primjerena za lutke veličine od 32 do 42 cm. Osmišljena je u prekrasnim nijansama ružičaste boje s modernim točkastim uzorkom. Djeca za vrijeme igre vole oponašati odrasle. Igraju se da su lutke prave, hrane ih, razgovaraju s njima, kupaju ih i presvlače. Svoju lutku će, zahvaljujući praktičnoj nosiljki, moći nositi posvuda sa sobom, a lutku mogu nositi u dva položaja - u smjeru puta ili okrenutu prema sebi

Sjedalica za hranjenje Violette Baby Nurse Smoby za lutku s 2 dodatka od 18 mjeseci

Sjedalica za hranjenje Violette za lutku iz linije Baby Nurse moderan je dodatak za lutke, primjeren za djevojčice već od 18. mjeseca starosti. U sjedalicu će udobno posjesti lutku veličine 42 cm. Prekrasan dizajn boja u ružičastim nijansama, u kombinaciji s francuskim dizajnom razveseliti će djecu već na prvi pogled. Visoki naslon sjedalice pobrinuti će se da lutka ne ispadne van, u sjedalici za hranjenje mamice će ih jednostavni nahraniti, za to vrijeme lutka se može zabavljati šarenim prstenima na prednjem dijelu. Na donjem dijelu djeca će naći praktičan prostor za pohranu, gdje mogu odložiti različite dodatke i pomagala za lutku, među kojima je i tanjurić u obliku srca i žlica. 

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije

Doprava 39

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije40*30*23 cm
Ukupna visina23 cm
Dimenzije pakiranja25*17*41 cm
Ukupna dužina40 cm
Na baterijeDa
SvjetloDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,4 kg
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 (not included)
Bojaljubičasta
Pogodno za lutkuup to 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.