Set kada s tekućom vodom elektronička Violette Baby Nurse Smoby s dubokim kolicima Violetta

Opis proizvoda

Elektronička kada s tekućom vodom i duboka kolica iz linije Baby Nurse, francuskog proizvođača Smoby, predstavljaju savršen set igračaka za svu djecu od 3. godine starosti nadalje koja se vole igrati s lutkama. Igračke u setu jedna drugoj pristaju bojom i dizajnom, u sobici će stvoriti veselu atmosferu. Djeca će se zabavljati s izvrsnim dodacima za lutke, moći će ih kupati u kadi i voziti ih u dubokim kolicima s točkastim uzorkom. Igre tatica i mamica još će biti realističnije, a djeca će se približavati svijetu odraslih, razvijati komunikacijske vještine, finu motoriku i izražavanje.

Kada s tekućom vodom elektronička Violette Baby Nurse Smoby s jacuzzi kupkom i LED svjetlom za lutku visine 42 cm

Elektronička kada s tekućom vodom Violette najnovija je igračka francuskog proizvođača Smoby, koja će razveseliti svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Bezvremenska kada Baby Nurse u prekrasnim ljubičastim i ružičastim tonovima djeci će služiti za njegu njihovim omiljenih lutki, mogu se veseliti izvrsnim funkcijama. Kada je opremljena elektroničkim modulom, zahvaljujući kojem voda može teći kroz tuš, kao da je pravi. Djecu će oduševiti i izvrsna funkcija mlaznice za vodu, s kojom svojoj lutki mogu pripremiti pravu jacuzzi kupku s mjehurićima. Za izvrstan ugođaj pobrinuti će se LED svjetlo, koje će osvijetliti vodenu površinu pri svakom kupanju.

Kada je opremljena praktičnim držačem za tuš i prostorom za spremanje bočica s mehaničkim dozatorom. Za vrijeme kuhanja važna je i temperatura vode, koju djevojčice i dječaci mogu jednostavno izmjeriti termometrom u obliku kita, koji reagira na temperaturu vode - boja termometra mijenja se s obzirom na temperaturu vode. Nakon svakog kupanja lutku treba i osušiti, za što će djeca imati ručnik s praktičnom kapicom. Kada je izrađena od kvalitetne i izdržljive umjetne mase sa zaobljenim rubovima, ugodnim na dodir. Svako kupanje za djecu će biti realističan doživljaj, za vrijeme kojeg će se na razigran način približavati svijetu odraslih, pridobiti osjećaj za odgovornost i razvijati svoju maštu i izražavanje. Lutka nije dio paketa.

Duboka kolica Violetta Petite Baby Nurse Smoby za lutke do 42 cm visina rukohvata 55 cm od 18 mjeseci

Duboka kolica za lutku Violette Baby Nurse, francuskog proizvođača Smoby, izvrstan je izbor za svaku djevojčice od 18. mjeseca starosti. Za njih je primjerena lutka veličine 42 cm. Jednostavna kontrola i stabilnost razveseliti će male mamice, koje će u njima bez poteškoća moći voziti svoju lutku - kod kuće i vani. Ima ergonomsku ručku, na visini od 55 cm. Kvalitetan pokrov i prekrivač osmišljeni su u ugodnoj ružičastoj boji s točkastim uzorkom, zahvaljujući kojem će lutka biti zaštićena od loših vremenskih uvjeta.

Na donjem dijelu nalazi se pretinac za sve dodatke, koji će maloj mamici biti potrebni za njegu svoje lutke. Model Violette realistična je replika pravih dječjih kolica. Djeca se vole igrati s lutkama, kupati ih, presvlačiti, hraniti, uspavljivati i voziti posvuda. Dimenzije proizvoda iznose 60*38*55 cm.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije.

Doprava 39

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije40*30*23 cm
Ukupna visina23 cm
Dimenzije pakiranja25*17*41 cm
Ukupna dužina40 cm
Na baterijeDa
SvjetloDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,4 kg
BilješkaBattery: 3 x AAA/LR03 (not included)
Bojaljubičasta
Pogodno za lutkuup to 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.