Set za jelo s torbicom i podbratkom Mealtime Set Corolle za lutku veličine 30 cm 11 dodataka od 18 mjes

Opis proizvoda

Dodaci za hranjenje lutke Mealtime Set Corolle obogatiti će svaku igru s omiljenom lutkom Corolle. Kao jedina web trgovina na tržištu, u naručja vaših najmlađih položiti ćemo slatku lutku iz radionice francuske marke Corolle te također mnoštvo dodataka, koji će obogatiti svaku igru. Set za lutku sastoji se od 11 dodataka, koje djeca mogu spremiti u praktičnu platnenu žutu torbu prekrasnog dizajna. Set, osim torbice, sadrži i kahlicu, podbradak, ručnik, kremu, bočicu s mlijekom, tanjur, žličice i kolačiće. U modernoj platnenoj torbi s ručkom sva će djeca imati sve dodatke za hranjenje lutke uvijek sa sobom i igra, zahvaljujući tome, neće završiti niti nakon izlaska iz kuće. S ovim Corolle dodacima igra vaše djece biti će puna prekrasnih doživljaja. 

Detaljno dorađen set za jelo Mealtime set izrađen je od prvoklasnih materijala, koji su ugodni na dodir, u trenu će obogatiti svaku igru s lutkom, a istovremeno će razvijati dječju maštu i komunikacijske vještine. Igre zanimanja važne su u ranoj dobi jer djeca s njima, između ostaloga, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoje postupke. Zahvaljujući velikoj količini dodataka Corolle, djeca svoje luke mogu hraniti, presvlačiti, uspavljivati i kupati, a sve to u društvu najljepših i najboljih igračaka. Uvjerite se sami, zahvaljujući ovom prekrasnom setu dodataka za njegu lutke. 

Francuska marka Corolle još od 1979. godine u naručja vaše djece donosi samo najljepše lutke. U svim lutkama ove marke sjedinjena je prvoklasna kvaliteta, prekrasan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents' Choise Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa te stručnih žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske standarde i ugodni su na dodir i pogled. U naručje svog mališana položite najbolju lutku na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike

  • 11 dodataka za hranjenje lutke Corolle
  • za lutku veličine 30 cm 
  • od 18. mjeseca 
  • detalji prilagođeni djetetovoj dobi 
  • prekrasan francuski dizajn 
  • prvoklasna kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Pogodno za lutku30 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.