Set za jelo Silicone Grey Beaba 2-dijelni tanjur i vilica sivi silikon

Opis proizvoda

Dječji set za jelo Silicon Grey Beaba postati će vjerno pomagalo svakog domaćinstva s djecom od 0. mjeseca starosti. Dvodjelni set sastoji se od praktičnog tanjura žličice za vježbu 2nd ageSet je izrađen od čvrstog, ali fleksibilnog silikona, koji se ne može razbiti, ne sadrži BPA i ne zagađuje okoliš. Set za jelo u prekrasnoj, elegantnoj sivoj boji ergonomskog je oblika i olakšati će vam proces hranjenja te kasnije i samostalno hranjenje. Velika prednost zasigurno je tanjur, podijeljen na 3 dijela, koji će se pobrinuti za red na tanjuru.

Roditelje će zasigurno razveseliti i praktične prianjaljke, koje će spriječiti pomicanje tanjura na stolu. Zato se ne morate brinuti da će vaš mališan prosuti vruću hranu ili se u potpunosti uprljati. Za sigurnost tijekom hranjenja pobrinuti će se povišeni zaobljeni rubovi tanjura. Silikonska žličica izrađena je posebno za dječje ručice, takav je i sam okrugli dio žličice, koji je istovremeno zaobljen i ne šteti osjetljivim dječjim desnima. Beaba set možete prati i u stroju za pranje posuđa.

Prestižna francuska marka Beaba još od 1989 godine u domaćinstva s malom djecom donosi inovativna kuhinjska pomagala i proizvode za njegu male djece. Dizajneri marke Beaba prilikom dizajniranja novih proizvoda posebno brinu o tome da udovoljavaju najvišim kriterijima kvalitete. Proizvodi francuske marke Beaba svake godine su nagrađeni od strane stručne komisije.

Karakteristike

  • dvodijelni set za jelo 
  • zdjela i žličica sive boje
  • za bebe od 0. mjeseca
  • izrađeno od prvoklasnog silikona
  • BPA free
  • moderan francuski dizajn
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije pakiranja19*4*22 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,27 kg
BilješkaBPA free
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.