Set hodalica i kolica s kočnicom Croc Baby Walker Minikiss 3in1 Smoby i didaktički stolić sa zvukom i svjetlom

Opis proizvoda

Hodalica i kolica s kočnicom Croc Baby Walkerdidaktički stolić sa zvukom i svijetlom predstavljaju izvrstan set igračaka, koji će razveseliti i najmlađu djecu od 12. mjeseca starosti. Originalan set marke Smoby dječacima i djevojčicama nudi europsku kvalitetu i pravi francuski dizajn. Hodalica i didaktički stolić usklađeni su bojom i dizajnom, u dječjoj sobi stvoriti će veselu atmosferu. Djeca će zahvaljujući hodalici pridobiti samopouzdanje pri prvim koracima i u njoj istovremeno vozili omiljenu lutku. Didaktički stolić kod djece izvrsno razvija finu motoriku i kognitivne sposobnosti te im nudi mnoštvo zabavnih aktivnosti. 

Hodalica i kolica za lutku Croc Baby Walker MiniKiss 3in1 Smoby s kočnicom i sigurnosnim pojasom od 12 mjes

Hodalica i kolica za lutku Croc Baby Walker 3u1 iz linije MiniKiss, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izvrstan poklon za svu djecu od 12. mjeseca starosti nadalje koja se vole igrati sa svojim lutkama. Višenamjenska hodalica nježne svijetlo plave boje vašim najmlađima pomoći će pri njihovim prvim koracima kao hodalica. Na nju se mogu osloniti, pridobiti povjerenje sami u sebe te tako osvajati pravilne pokrete. Roditelje će razveseliti funkcija kočenja - uz klin na kotačima hodalicu mogu jednostavno zaustaviti, što djeci jamči sigurnost. Hodalica služi kao kolica, u koja možete položiti lutku u dva položaja - sjedalicu možete podesiti tako da lutka sjedi u smjeru vožnje ili okrenuta prema djetetu. Djeca će naučiti hodati, a istovremeno će komunicirati sa svojom lutkom.

Kolica za lutke na stranicama imaju prikazane vesele sličice životinja, koje će pristajati lutkama u životinjskim kostimima iz linije MiniKiss. Sigurnosni pojas lutku će zaštititi od ispadanja iz sjedalice. Zaobljena ergonomska ručka savršeno je prilagođena malim dječjim ručicama i omogućava lako upravljanje hodalicom. Uklonjiva sjedalica služi djeci kao praktična autosjedalica koja se može prenositi, zajedno s lutkom mogu ju ponijeti na izlete i u posjete.

Didaktički stol Activity Table Cotoons Smoby sa zvukom, svjetlom i mnoštvom funkcija od 12 mjeseci

Didaktički stolić Activity Table iz omiljene serije Cotoons vrhunska je višenamjenska didaktička igračka, s kojom će se igrati djeca od 12. mjeseca starosti i istovremeno razvijati kognitivne i motoričke sposobnosti. Didaktički stolić stoji na 4 čvrste i stabilne noge i izrađen je od kvalitetne plastike, baršunaste na dodir. Djeca će se razveseliti svjetlosnim i zvučnim efektima, istovremeno pri raznim igračkama vježbati će svoje vještine i spretnost. Čekaju ih prsteni koji se okreću, katapult, ogledalce koje se okreće, ne nedostaje niti tobogan, po kojem mogu spuštati lopticu.

Dio didaktičkog pomagala su i kocke za umetanje printom, koje će djeca naučiti umetati u otvore. Kocke će se nakon pravilnog umetanja skupiti u nozi stolića, tako da se djeca mogu zabavljati do iznemoglosti. Za vrijeme te igre djeca vježbaju svoju finu motoriku i istovremeno raspoznaju pojedine boje i oblike kocaka. Na stoliću je mnoštvo pomičnih dijelova, s kojima će se vaši najmlađi zabavljati satima. Za vrijeme igre mališan će razvijati logično razmišljanje i sluh.

Smoby je iskusni francuski proizvođač kvalitetnih igračaka za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije50*45*47 cm
Dimenzije pakiranja49*15*58 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,3 kg
Bojamodra
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.