Set hodalica i kolica s kočnicom Croc Baby Walker Minikiss 3in1 Smoby i plava guralica s naslonom

Opis proizvoda

Hodalica i kolica s kočnicom Croc Baby Walkerplava guralica s naslonom predstavljaju izvrstan set igračaka, koji će razveseliti i najmlađu djecu od 12. mjeseca starosti. Moderan set marke Smoby dječacima i djevojčicama nudi europsku kvalitetu i pravi francuski dizajn. Hodalica i guralica usklađeni su bojom i dizajnom, u dječjoj sobi stvoriti će veselu atmosferu. Djeca će zahvaljujući hodalici pridobiti samopouzdanje pri prvim koracima i u njoj istovremeno vozili omiljenu lutku, na izletima zabavljati će se i s guralicom sa zvukom, koju će gurati roditelji.

Hodalica i kolica za lutku Croc Baby Walker MiniKiss 3in1 Smoby s kočnicom i sigurnosnim pojasom od 12 mjes

Hodalica i kolica za lutku Croc Baby Walker 3u1 iz linije MiniKiss, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izvrstan poklon za svu djecu od 12. mjeseca starosti nadalje koja se vole igrati sa svojim lutkama. Višenamjenska hodalica nježne svijetlo plave boje vašim najmlađima pomoći će pri njihovim prvim koracima kao hodalica. Na nju se mogu osloniti, pridobiti povjerenje sami u sebe te tako osvajati pravilne pokrete. Roditelje će razveseliti funkcija kočenja - uz klin na kotačima hodalicu mogu jednostavno zaustaviti, što djeci jamči sigurnost. Hodalica služi kao kolica, u koja možete položiti lutku u dva položaja - sjedalicu možete podesiti tako da lutka sjedi u smjeru vožnje ili okrenuta prema djetetu. Djeca će naučiti hodati, a istovremeno će komunicirati sa svojom lutkom.

Kolica za lutke na stranicama imaju prikazane vesele sličice životinja, koje će pristajati lutkama u životinjskim kostimima iz linije MiniKiss. Sigurnosni pojas lutku će zaštititi od ispadanja iz sjedalice. Zaobljena ergonomska ručka savršeno je prilagođena malim dječjim ručicama i omogućava lako upravljanje hodalicom. Uklonjiva sjedalica služi djeci kao praktična autosjedalica koja se može prenositi, zajedno s lutkom mogu ju ponijeti na izlete i u posjete.

Guralica s dodacima Maestro Ride-On Blue 3in1 Smoby s 3 zvuka i upravljačka drška s obručem - čarobne oči od 6 mjes

Guralica s dodacima Maestro Ride-On Blue 3u1, francuskog proizvođača Smoby, najbolji je poklon za svu djecu, prvenstveno za djevojčice već od 6. mjeseca starosti. Zahvaljujući uklonjivim dijelovima može se prilagoditi djetetovim potrebama i raste zajedno s njim od 6. do 36. mjeseca starosti. Prekrasne je plave, narančaste i bijele kombinacije boja, prednju masku krasi veseli smiješak i pokretne čarobne oči, s kojima će se djevojčice igrati i mijenjati njihov izraz. Na stražnjem dijelu guralice nalazi se upravljačka drška, s kojom će roditelji guralicu jednostavno voditi, manja djeca biti će zaštićena obručem s 3-djelnim sigurnosnim pojasom. 

Guralica Maestro Ride-On Blue raste zajedno s vašom djecom u 3 koraka:

  • Korak 1: Roditeljska kontrola
    Od 6. mjeseca starosti djeteta guralicu vode roditelji, dijete je zaštićeno sigurnosnim dodacima, noge će staviti na uklonjiva uporišta. Zabavljati će se s elektronički volanom i zapažati okolinu. 
  • Korak 2: Prvi koraci
    Od 10. mjeseca starosti djeca već pokušavaju napraviti svoje prve korake, za to vrijeme naslon guralice poslužit će im kao stabilna potpora. Poboljšati će koordinaciju i spretnost pokreta.
  • Korak 3: Samostalna vožnja
    Od 12. mjeseca starosti vaša djeca mogu početi samostalno voziti guralicu i bez upravljačke drške, sigurnosnog obruča i pojasa. Na taj način jačati će svoje mišiće nogu i procjenjivati udaljenost.

Elektronička truba s tri različita zvuka razveseliti će vaše najmlađe za vrijeme vožnje. Na uklonjivim uporištima djeca će odmoriti svoje noge za vrijeme dužih vožnja. Kvalitetni i izdržljivi gumirani kotači mogu se pohvaliti tihim hodom i savršeno prianjaju većini površina, tako da se na guralici mogu voziti u unutarnjim i vanjskim prostorima. Ergonomski oblikovana sjedalica djeci omogućava visoku udobnost i za vrijeme dužih vožnja. Jednostavno se podigne, a ispod nje se krije prostor za pohranu raznih igračaka i manjih predmeta, koje će djeca htjeti ponijeti sa sobom. Dimenzije guralice su 61*44*55 cm. Elektronički volan radi na 3 baterije tipa LR44/AG1, koje su priložene u setu. 

Smoby je iskusni francuski proizvođač kvalitetnih igračaka za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije50*45*47 cm
Dimenzije pakiranja49*15*58 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,3 kg
Bojamodra
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.