Set hodalica i kolica s kočnicom Croc Baby Walker Minikiss 3in1 Smoby i guralica Rookie ružičasta

Opis proizvoda

Hodalica i kolica s kočnicom Croc Baby Walkerružičasta guralica Rookie predstavljaju izvrstan set igračaka, koji će razveseliti i najmlađu djecu od 12. mjeseca starosti. Moderan set marke Smoby dječacima i djevojčicama nudi europsku kvalitetu i pravi francuski dizajn. Hodalica i guralica usklađeni su bojom i dizajnom, u dječjoj sobi stvoriti će veselu atmosferu. Djeca će zahvaljujući hodalici pridobiti samopouzdanje pri prvim koracima i u njoj istovremeno vozili omiljenu lutku, nakon što pridobiju dovoljno stabilnosti mogu se prebaciti na modernu guralicu Rookie s čvrstim metalnim okvirom.

Hodalica i kolica za lutku Croc Baby Walker MiniKiss 3in1 Smoby s kočnicom i sigurnosnim pojasom od 12 mjes

Hodalica i kolica za lutku Croc Baby Walker 3u1 iz linije MiniKiss, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izvrstan poklon za svu djecu od 12. mjeseca starosti nadalje koja se vole igrati sa svojim lutkama. Višenamjenska hodalica nježne svijetlo plave boje vašim najmlađima pomoći će pri njihovim prvim koracima kao hodalica. Na nju se mogu osloniti, pridobiti povjerenje sami u sebe te tako osvajati pravilne pokrete. Roditelje će razveseliti funkcija kočenja - uz klin na kotačima hodalicu mogu jednostavno zaustaviti, što djeci jamči sigurnost. Hodalica služi kao kolica, u koja možete položiti lutku u dva položaja - sjedalicu možete podesiti tako da lutka sjedi u smjeru vožnje ili okrenuta prema djetetu. Djeca će naučiti hodati, a istovremeno će komunicirati sa svojom lutkom.

Kolica za lutke na stranicama imaju prikazane vesele sličice životinja, koje će pristajati lutkama u životinjskim kostimima iz linije MiniKiss. Sigurnosni pojas lutku će zaštititi od ispadanja iz sjedalice. Zaobljena ergonomska ručka savršeno je prilagođena malim dječjim ručicama i omogućava lako upravljanje hodalicom. Uklonjiva sjedalica služi djeci kao praktična autosjedalica koja se može prenositi, zajedno s lutkom mogu ju ponijeti na izlete i u posjete.

Guralica Rookie Pink Smoby s metalnom konstrukcijom i rotirajućim upravljačem od 12 mjeseci

Guralica Rookie Pink, vrhunskog francuskog proizvođača Smoby, moderna je guralica u kombinaciji ružičaste i plave boje, koja će razveseliti prvenstveno djevojčice od 12. mjeseca starosti. Raspolaže čvrstom metalnom konstrukcijom, koja se može pohvaliti visokom kvalitetom i izdržljivošću. Ergonomski oblikovana sjedalica djeci nudi udobnost čak i za vrijeme duže vožnje. Stabilni 4-kotačni sustav čine EVA kotači, izrađeni od posebnog materijala koji sjedinjuje prednost tihih gumiranih kotača i izdržljive plastike. Djeca će tako moći uživati u glatkoj i tihoj vožnji.

Guralica na stražnjem dijelu ima praktičnu kutiju za igračke, ispod sjedalice nalazi se praktična ručka, zahvaljujući kojoj se jednostavno prenosi. Protuklizne ručke opremljene su sigurnosnim sustavom, koji djeci za vrijeme vožnje omogućava okretanje samo do određenog kuta, tako da će se prilikom vožnje osjećati ugodno i sigurno. Težina guralice iznosi samo 1,9 kg, nosivost je 25 kg.

Smoby je iskusni francuski proizvođač kvalitetnih igračaka za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije50*45*47 cm
Dimenzije pakiranja49*15*58 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,3 kg
Bojamodra
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.