Set hodalica Cotoons Smoby ružičasta s kockama, svjetlom i melodijom i didaktički stolić s funkcijama i piramidom

Opis proizvoda

Sva djeca razvijajući finu motoriku vole upoznavati nove oblike i boje. Set zelene hodalice Cotoons Smobykuhinje Ptitoodidaktičkog stolića s funkcijama razveseliti će svu djecu, prvenstveno djevojčice od 12. mjeseca starosti. Set igračaka nudimo po akcijskoj cijeni, tako da ćete kupovinom izuzetno uštedjeti. Igračke u setu jedna drugoj pristaju i predstavljaju izvrstan dodatak za dječju sobu, istovremeno djeca će razvijati finu motoriku, spretnost i vještine. Igračke proizvođača Smoby u sebi sjedinjuju originalan francuski dizajn i najvišu kvalitetu.

Hodalica s didaktičkim kovčegom Trott Cotoons 2u1 Smoby sa zvukom i svjetlom i 8 funkcija od 12 mjeseci

Hodalica Trott Cotoons 2u1 višenamjenska je igračka i pomagalo za kretanje za dječake i djevojčice od 12. mjeseca starosti koje će im pomoći pri njihovim prvim koracima. Zahvaljujući originalnom francuskom dizajnu i zvučnim te svjetlosnim efektima brzo će postati omiljen suparnik svakog djeteta. Zahvaljujući široko postavljenim kotačićima hodalica za djecu je vrlo stabilna. Didaktički kovčeg s 8 funkcija, koji je dio hodalice, možete ukloniti i koristiti samostalno. Ručka je na idealnoj visini od 47 cm, djeca se na nju mogu udobno osloniti. Njihova sigurnost zajamčena je zahvaljujući ručicama na kotačićima s funkcijom kočenja

Didaktička ploča u obliku kovčega sadrži mnoštvo igara, koje pomažu pri djetetovom motoričkom razvoju. Djeca pritišću i okreću razne šarene tipke, igraju se s očima na gornjem djelu ploče i umeću kocke s uzorkom u pravilne otvore. Zahvaljujući tome instinktivno će naučiti raspoznati pojedine boje i oblike, igračka predstavlja sate i sate izvrsne zabave. Istovremeno će poslušati razne melodije i zabavljati se sa svjetlima. Ploča za igru može se jednostavno prenositi, zahvaljujući ručci, roditelji ju mogu ponijeti djetetu na izlete i u posjete. Dimenzije proizvoda iznose 50*43*47 cm.

Didaktički stol Activity Table Cotoons Smoby sa zvukom, svjetlom i mnoštvom funkcija od 12 mjeseci

Didaktički stolić Activity Table iz omiljene serije Cotoons vrhunska je višenamjenska didaktička igračka, s kojom će se igrati djeca od 12. mjeseca starosti i istovremeno razvijati kognitivne i motoričke sposobnosti. Didaktički stolić stoji na 4 čvrste i stabilne noge i izrađen je od kvalitetne plastike, baršunaste na dodir. Djeca će se razveseliti svjetlosnim i zvučnim efektima, istovremeno pri raznim igračkama vježbati će svoje vještine i spretnost. Čekaju ih prsteni koji se okreću, katapult, ogledalce koje se okreće, ne nedostaje niti tobogan, po kojem mogu spuštati lopticu.

Dio didaktičkog pomagala su i kocke za umetanje printom, koje će djeca naučiti umetati u otvore. Kocke će se nakon pravilnog umetanja skupiti u nozi stolića, tako da se djeca mogu zabavljati do iznemoglosti. Za vrijeme te igre djeca vježbaju svoju finu motoriku i istovremeno raspoznaju pojedine boje i oblike kocaka. Na stoliću je mnoštvo pomičnih dijelova, s kojima će se vaši najmlađi zabavljati satima. Za vrijeme igre mališan će razvijati logično razmišljanje i sluh. 

Didaktička kuhinja za najmanje Ptitoo Smoby s geometrijskim tijelima i zvučnim satom od 18 mjeseci

Didaktička kuhinja Ptitoo izuzetna je igračka, uz koju će se zabavljati dječaci i djevojčice od 18. mjeseca starosti. Bezvremenska kuhinja u nježnoj plavoj boji sa slikama veselih životinja osvojiti će dječake i djevojčice već na prvi pogled te u njima probuditi zanimanje za svijet oko njih. Mali kuhari i kuharice mogu se veseliti bogatom setu 25 dodataka, među kojima će naći čaše, tanjure, šalice, žlice, vilice, noževe, lonac s poklopcem, soljenku sa zvukom cric-crac, kuhinjsku traku za kosu, kapsule za aparat za kavu i 4 didaktičke kocke, koje će se djeca naučiti slagati u pravilne otvore te na taj način razvijati osjećaj za prostor i logično razmišljanje.

U srednjem dijelu nalazi se i štednjak te aparat za kavu, na gornjem dijelu na napi je postavljen sat sa zvukovima s mehaničkim zvukom cric-crac, koji predstavlja četiri različite životinje. Kuhinja raspolaže praktičnim prostorom za pohranu - djeca mogu kuhinjska pomagala pospremiti na razne police. Otvorena krila na pultu pružit će kuharima dodatni prostor za pohranu, gdje mogu nakon jela odložiti žlice i vilice. Prekrasna kuhinja u animiranom motivu zečića, bika, ovčice i kokoši kao stvorena je za igru u dječjoj sobi. S njom će se zajedno igrati više djece, prijatelji i vršnjaci.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije51*47*43 cm
Ukupna visina47 cm
Dimenzije pakiranja45*18*57 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,69 kg
BilješkaBattery: 2 x AG13/LR44 included
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.