Set drvena klupa Modulo Space sklopiva magnetna Smoby za kredu i dizajnerski studio Maggie&Bianca

Opis proizvoda

Set drvene klupe Modulo Space radionica Black&Decker s autićem za sastavljanje kao stvorena je za svu kreativnu djecu od 3. godine starosti koja vole crtati i učiti nove riječi. Igračke u setu jedna drugoj pristaju dizajnom i bojom, djeca će se s njima igrati dugi niz godina. Igračke Smoby pomažu pri razvoju djetetovih komunikacijskih i jezičnih vještina te se približavaju svijetu odraslih. Set igračaka nudimo po sniženoj cijeni, zahvaljujući čemu ćete kupovinom uštedjeti. Proizvođač Smoby u svojim igračkama sjedinjuje najvišu kvalitetu i pravi francuski dizajn, koji će oduševiti svako dijete. Set igračaka primjeren je za igru više djece zajedno

Klupa za crtanje i pisanje Modulo Space Desk Smoby magnetna/na kredo obostrana s 80 dodacima

Klupa za crtanje i pisanje Modulo, francuskog proizvođača Smoby, proizvedena je od masivnog bukovog drva u kombinaciji s čvrstom i izdržljivom plastikom, zahvaljujući čemu će vašoj djeci trajati dugi niz godina. Dječju klupu možete složiti u 5 sekundi bez uporabe alata i tako neće zauzeti puno prostora. Dječaci i djevojčice od 3. godine starosti moći će se igrati s bogatim setom od 80 dodataka, među kojima se nalazi flomaster koji se može obrisati, magnetna slova, brojevi i matematički znakovi, krpica za brisanje ploče i 6 kreda u boji. Obostrana ploča djeci omogućava da na njoj crtaju s obje strane, s jedne na magnetnu bijelu ploču, a s druge na klasičnu crnu ploču, s kredom.

Ploču za crtanje možete podići i na njoj će istovremeno moći crtati dvoje djece, s obje strane. Jedno dijete može sjediti na klupi i crtati ili se igrati slikara, drugo se može igrati učitelja, stajati uz ploču i svojim prijateljima zadati matematičke zadatke ili provjeriti njihovo znanje abecede. Ispod okomite ploče za pisanje nalazi se velika ladica, koju možete napuniti kredama, flomasterima i magnetima. Površina za crtanje obostrana je i djeca ju mogu mijenjati prema vlastitim željama. Ploču na stalku možete i vodoravno položiti, zahvaljujući tome djeca će imati više mogućnosti za crtanje, potrepštine za pisanje moći će odložiti u pretinac sa strane. 

Radionica Black+Decker Smoby elektronička s bušilicom, autićem na sklapanje i 95 dodataka

Radionica Black+Decker, francuskog proizvođača Smoby, izuzetna je elektronička igračka, primjerena za dječake od 3. godine starosti. Ima mnoštvo funkcija i dodataka, koji jamče sate i sate pune zabave i zadataka za male majstore i izumitelje. U setu od 95 dodataka naći ćete 7 vrsta alata, kao što su čekić, odvijač, kliješta, ključevi i pila, 20 vijaka, bušilica i autić za sastavljanje. Elektronička bušilica radi na pritisak gumba, a ima i zvučne efekte. Na radionici za dječake naći ćete više prostora za pohranu i kutija za male vijke i drugi alat za majstore.

Radni stol stoji na 4 stabilne noge od kvalitetne plastike i ima glatku površinu. Uz igračku možete besplatno preuzeti i zabavne aplikacije za Android i IOS. radi na 1 CR2032 bateriju, koja je priložena u setu. Uz igru s dječjom radionicom djeca će razvijati svoju finu motoriku i spretnost pokreta. Korištenje alata i sastavljanje autića potiče i razvoj logičnom razmišljanja i koncentracije. Igrom majstora u stanu ili vani, djeca razvijaju svoju maštu i kreativnost.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije64*60*58 cm
Visina radne plohe58 cm
Dimenzije pakiranja67*12*58 cm
Visina sjedeće plohe27 cm
MagnetniDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina6,43 kg
Bojatirkizna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.