Set za doručak s tosterom Tefal Breakfast Set Smoby s aparatom za kavu i šalicama te žličicama

Opis proizvoda

Set za doručak s tosterom Tefal Breakfast, francuskog proizvođača Smoby, razveseliti će svu djecu od 3. godine starosti nadalje, koja se vole igrati kuhara. Dječaci i djevojčice mogu si za doručak skuhati vlastitu kavu i ispeći tostove uz pomoć plastičnih aparata, koji su replike aparata Tefal. 2 tosta će sama iskočiti van iz tostera nakon nekoliko sekundi. Vaši najmlađi naučiti će pripremiti kavu u aparatu s kavom s uklonjivom posudom za vodu i filterom za kavu - vodu natoče u posudu, pritisnu tipku i zapažaju kako voda istječe u lončić. Dio seta su i 2 šalice i 2 žličice modernog dizajna.

Set za doručak u luksuznoj crnoj boji potiče dječju maštu i kreativnost jer djeca mogu smišljati različite zgode i načine pripreme doručka za sebe ili pak svoje bližnje. Igrom s kućanskim aparatima djeca razvijaju svoju finu motoriku i logiku. Uz igru kuhara približavaju se svijetu odraslih i pridobivaju osjećaj za odgovornost za vlastite postupke. S različitim dodacima igrati će se više djece zajedno, braća i sestre te prijatelji, koji će uzajamno poboljšati komunikacijske vještine i lakše stvarati društvene veze.

Smoby je vrhunski francuski proizvođač, koji djeci već desetljećima donosi prvoklasne igračke. Plastika je čvrsta i izdržljiva, istovremeno pak nježna i glatka za dječje ručice, baršunasta na dodir. Boje na Smoby plastičnim igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Proces izrade igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije. Smoby jamči francusku kvalitetu originalnih dizajna i jedinstvenih proizvoda.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije pakiranja17*13*15 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,4 kg
Bojacrna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.