Set kućica Pretty Blue Smoby i tobogan Toboggan XS dužine 90 cm od 24 mjes

Opis proizvoda

Set unikatne dječje kućice Pretty Blue s UV filterom i dječjeg tobogana Toboggan XS, francuskog proizvođača igračaka Smoby izvrstan je dodatak za vaš vrt, s kojim se vaša djeca neće htjeti prestati igrati. Igračke su dizajnirane u ugodnim nijansama plave i zelene boje. Set se sastoji od dječje kućice Pretty Blue i dječjeg tobogana Toboggan XS. Igračke se idealno upotpunjuju bojom i dizajnom te zajedno čine jednu cjelinu, koja će postati dječji vrtni centar za zabavu. Zahvaljujući jedinstvenim karakteristikama, koje su značajne za proizvođača Smoby, ove igračke vrlo su popularne. 

Kućica Pretty Blue Smoby s kliznom roletom i UV filtrom od 24 mjeseca

Dječja kućica Smoby Pretty Blue ima jedinstveni dizajn, koji će se svidjeti svakom djetetu već na prvi pogled. Ima čvrste i stabilne dvostruke plastične zidove, koji prkose i snažnom vjetru te lošim vremenskim uvjetima. Površina dječje kućice sadrži jedinstveni UV filter, koji štiti boje kućice od blijeđenja, zato će ostati prekrasne i žive još dugo godina. Posebnost UV filtera je u tome da će kućica i nakon više godina ostati jednaka, kao da ste ju upravo izvadili iz kutije. Dječja kućica Smoby sastavlja se i rastavlja na vrlo jednostavan način. Nakon što ju sastavite, neće zauzeti puno prostora te se tako ne trebate bojati da će vam smetati na putu. Stabilnost kućice je zajamčena, zahvaljujući kvalitetnim plastičnim materijalima, koji su čvrsti i izdržljivi. Plastična površina je baršunasta na dodirnježna za dječje ručice. Njeni rubovi su zaobljeni, zato se djeca neće ozlijediti za vrijeme igre. 

Dječja kućica Pretty Blue marke Smoby ima jedinstvenu pomičnu žaluzinu, žive plave boje, i mrežasti prozor u prekrasnom kombinaciji plave, sive, zelene i bijele boje. Ove boje izvrsno pristaju arhitekturi vašeg dvorišta ili vrta, te će kućica postati lije ukras. Prekrasan dizajn boja oduševiti će i djecu. Zbog svoje bezvremenske jednostavnosti i prostrane unutrašnjosti, spada među najomiljenije kućice. Unutrašnji tlocrt iznosi 98*111 cm, cjelokupna visina iznosi 127 cm. Krov dječje kućice Pretty Blue imitacija je krovišta, sive boje. Površina kućice ima reljef, koji podsjeća na građevinski materijal s detaljima u obliku teglica za cvijeće. Igra u dječjoj kućici je zanimljiva za djecu razne dobi. U njoj će se sa svojim prijateljima te braćom i sestrama moći igrati satima. 

Kućice za djecu Smoby spadaju među najkvalitetnije na tržištu, zahvaljujući svojoj visokoj kvaliteti i izdržljivosti. Užitak u igri s dječjom kućicom poseban je zbog dosljednog ergonomskog rješenja, jer djeca unutar kućice imaju puno prostora za igru. Igra u dječjoj kućici kod djece razvija komunikacijske vještine, djeca će kroz igru oponašati odrasle. Okolica kućice, koja omogućava puno ideja, potiče razvoj djetetovog fonda riječi. Dječja kućica Smoby je, za razliku od drvenih kućica, prekrasno šarolika, što potiče dječju maštu, razigranost, te u njima budi domišljatost i bajkovite prizore. Dječja kućica Smoby neće biti zanimljiva samo vašoj djeci, već i njihovim prijateljima. Ovo je prekrasan dodatak za dvorište ili vrt. Vlastita kućica ispunjenje je snova svakog djeteta. 

Tobogan mali XS Slide Beige-Green Smoby klizna površina 90 cm s vodenom igrom i UV filter od 24 mjes

Tobogan manje veličine XS Slide Beige-Green, francuskog proizvođača Smoby, praktičan je tobogan s kojim će se zabavljati sva djeca od 2. godine starosti. Ima čvrsti okvir, njegova klizna površina iznosi 90 cm. Izrađen je od kvalitetne i izdržljive plastike, baršunaste na dodir, jednako tako ima nježne i zaobljene rubove. Sigurnost dječjeg tobogana zajamčena je protukliznim stepenicama, zahvaljujući njegovoj visini od samo 75 cm po njemu se mogu spuštati i najmlađa djeca. Tobogan možete spojiti na vodu, zato će ga djeca moći koristiti kao vodeni tobogan, koji će im priuštiti hladno osvježenje i za vrijeme vrućih ljetnih dana.

Dimenzije tobogana iznose 125*50*75 cm, nosivost je 20 kg. Njegove boje zaštićene su anti UV filterom, zahvaljujući čemu će tobogan izgledati kao nov i nakon duže uporabe. Proizveden je u prekrasnoj kombinaciji bež i zelene boje, koja savršeno pristaje svakom vrtu i dvorištu i djeci pomaže pri razvoju njihove mašte i kreativnosti. Tobogan za djecu možete koristiti za vrijeme proljeća, ljeta i jeseni i postati će omiljeni prostor za igru vaše djece. Može se sklopiti i očistiti.

Smoby je francuska marka dječjih igračaka, koja jamči kvalitetu i izdržljivost proizvoda, koji su izrađeni prema europskim standardima. Marka Smoby jednako tako jamči suvremen dizajn igračaka i moderan francuski dizajn. Ako želite samo najbolje za vašu djecu, odaberite marku Smoby, koja ima i certifikat kvalitete i provjerena je kroz godine svog postojanja. Riječ je o izuzetnoj kombinaciji kvalitetedizajna, koja jamči dugogodišnju zabavu za vašu djecu i njihove prijatelje ili braću i sestre. Ovaj set kućice Pretty Blue s UV filterom i dječjeg tobogana Toboggan XS razveseliti će svako dijete, a vas će razveseliti povoljna cijena seta

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije127*111*98 cm
Ukupna visina127 cm
Dimenzije pakiranja102*38*116 cm
Ukupna dužina111 cm
Dužina klizne plohe90 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina17,1 kg / 21,0 kg
Bojatirkizna
Set proizvodaDa
gift SS2024ECO4482 Kosačka na trávu
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.