Opis proizvoda

Trokrilna brijačnica, restoran s kuhinjom i hamburgerima čine originalan set igračaka, s kojima će se zabavljati djeca od 3. godine starosti. Igračke u setu lijepo se upotpunjuju dizajnom i bojom, djeca će se s njima moći otvoriti vlastiti frizerski salon i istražiti posao frizera i brijača. Igrati će se kuhara i trgovca, naučiti voditi svoj vlastiti restoran i posluživati stranke. Igre zanimanja tako će biti još realističnije, s igračkama će razvijati finu motoriku i logično razmišljanje te se približavati svijetu odraslih. Set igračaka primjeren je za više djece istovremeno, s čime će poboljšati komunikacijske vještine i brže stvarati društvene kontakte. 

Brijačnica trokrilna Barber Cut&Barber Shop Smoby njega kose i brade, umivaonik sa šamponom i prodajni pult s 19 dodataka

Trokrilna brijačnica Barber Cut&Barber Shop dječacima i djevojčicama od 3. godine starosti nudi izvrstan kompleks za igru koji će im omogućiti igru profesionalnih brijača. Brijačnica sadrži tri krila, koja se sastavljaju u obliku slova L, djeca će se moći igrati na 3 površine za igru, koje su opremljene s bogatim setom 19 brijačkih dodataka. Brijački salon u crnoj boji djeluje luksuzno, zahvaljujući čemu će djecu oduševiti na prvi pogled, s njim će se igrati satima. 

Za igru brijača djeca na raspolaganju imaju tabure u imitaciji kože, na koji će posjesti svoje stranke i podesivo ogledalo od prvoklasnog materijala, koje jednostavno možete ukloniti s postolja. Za njegu kose i brade koristiti će mehanički šišač s tri podesiva stupnja dužine, škarice, britvu, kist za pjenu i druga pomagala. Istražiti će različite načine šišanja kose, izabrati najbolju frizuru i svojim strankama urediti i bradu. 

Srednji dio kozmetičkog salona sastoji se od umivaonika s ručnim tušem. Na tom mjestu brijači svojim strankama mogu pažljivo oprati kosti i pobrinuti se da od njih otiđu čisti i uređeni. Prednji dio salona namijenjen je plaćanju za dodatke i usluge, koje je stranka naručila u brijačnici. Brijačke dodatke, koji su na raspolaganju za prodaju, mali trgovci mogu postaviti na police ili pak u praktične pretince. Kupci će plaćati kovanicama ili karticom za plaćanje, koju će umetnuti u terminal i iz njega uzeti potvrdu o kupovini. Brijačnica je opremljena i s blagajnom s pomičnim pretincem. Dimenzije brijačnice Barber Shop su 69*48*92 cm.

Restoran s kuhinjom Food Corner Smoby obostrani s terminalom za plaćanje i aparatom za piće te 29 dodataka

Restoran s kuhinjom Food Corner, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izvrstan izbor za svu djecu od 3. godine starosti nadalje koja žele voditi vlastiti restoran. Višenamjenski restoran izrađen je od čvrste i izdržljive plastike i može se pohvaliti bezvremenskim dizajnom u kombinaciji sive i bijele boje. Malim kuharima i gostima omogućava pristup sa svih strana, dijeli se na restoran i kuhinjski dio. Sastoji se od bogatog seta od 29 dodataka, među kojima su hamburger, koji će djeca sama naučiti sastaviti, tavica s funkcijom okretanja, pribor, tanjur, čaše, bočica s kečapom i majonezom, pladanj, veće vilice, lopatica i nož, pomfrit, friteza, palačinka, čitač kartica, kartica za plaćanje i potvrda o kupovini.

Kuhinjski dio opremljen je hladnjakom, štednjakom s rotirajućim gumbima, sudoperom s pipom, aparatom za kavu i fritezom, u kojoj će mali majstori kuhinje pripremiti ukusne pržene krumpiriće. Restoran je opremljen s višim pultom, gdje će gosti preuzeti svoju narudžbu, moći će se poslužiti i pićem iz automata, u koji će staviti pripremljenu čašu. 

Ispod automata je terminal za narudžbe, uz pomoć kojeg će dječaci i djevojčice birati iz dnevne ponude jela i pića. Za vrijeme plaćanja mogu se osloniti na karticu za plaćanje, koju će staviti u terminal za plaćanje, a s druge strane će izaći račun. U jelu mogu uživati na bočnom dijelu, na produženom dijelu kuhinjskog pulta. Direktno ispod njega nalazi se i koš za smeće, gdje će baciti smeće. Na prednjem dijelu restorana, na donjem dijelu naznačeno je radno vrijeme. Ukupne dimenzije restorana s kuhinjom su 63*39*96 cm, visina radne površine iznosi 49 cm. 

Set hamburgera 100% Chef Écoiffier s 25 dodataka od 18 mjeseci

Dječji set s hamburgerima 100% Chef razveseliti će sve dječake i djevojčice od 18. mjeseca starosti, koji se vole igrati zanimanja. S ovim setom otvoriti će vlastiti restoran s najboljim hamburgerima i slasticama. Dječji set s hamburgerima za djecu sastoji se od 25 dodataka, od kojih će vaša djeca složiti razne vrste hamburgera i drugu ukusnu hranu. Dio seta su i dva hamburgera, koje ćete teško razlikovati od pravih. Sadrže sve što ukusan hamburger mora imati, to je meso, sir, rajčica, jaje i zdrava zelena salata. 

Dječjim hamburgerima vaš mali kuhar može dodati i kečap ili majonezu. A kakav bi to hamburger bio bez krumpirića, spremljenih u crvenom kartonu, namijenjenom za pomfrit. Dječji set s hamburgerom sadrži i crvene čaše s bijelom slamkom, u kojima vaš mališan može poslužiti piće po želji kupca. Dio seta su i dvije torte, jedna s jagodom i jedna s trešnjom, koje služe kao slastica nakon ukusnog jela. Cjelokupan meni djeca mogu jednostavno složiti na pladanj i poslužiti svim ljubiteljima hamburgera. 

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka koje odlikuje poseban izgled i pomažu pri djetetovom svestranom razvoju. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama razvijaju dječju kreativnost i individualnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu te originalnost. Francuski proizvođač Écoiffier već dugi niz godinama djeci donosi kvalitetne igračke, koje ispunjavaju najviše europske kriterije, zato su igračke marke Écoiffier primjerene i za najmlađu djecu. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije69*48*92 cm
Ukupna visina92 cm
Dimenzije pakiranja55*26*69 cm
Ukupna dužina69 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina4,8 kg
Bojacrna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.