Set trokrilna brijačnica Barber Cut&Barber Shop Smoby i kozmetički kovčeg 3u1 te brijački remen elektronički

Opis proizvoda

Trokrilna brijačnica i kozmetički kovčeg s remenom za brijače čine moderan set igračaka za svu djecu od 3. godine. Igračke u setu lijepo se upotpunjuju dizajnom i bojom, dječaci i djevojčice igrati će se frizera i kozmetičara s brijačnicom s bogatom opremom te pomagalima. Na raspolaganju imaju brijačnicu s bogatom opremom, prijenosni kovčeg i izvrstan remen za brijače s elektroničkim sušilom za kosu. Igre zanimanja tako će biti još realističnije, s igračkama će razvijati finu motoriku i logično razmišljanje te se približavati svijetu odraslih. Set igračaka primjeren je za više djece istovremeno, s čime će poboljšati komunikacijske vještine i brže stvarati društvene kontakte. 

Brijačnica trokrilna Barber Cut&Barber Shop Smoby njega kose i brade, umivaonik sa šamponom i prodajni pult s 19 dodataka

Trokrilna brijačnica Barber Cut&Barber Shop dječacima i djevojčicama od 3. godine starosti nudi izvrstan kompleks za igru koji će im omogućiti igru profesionalnih brijača. Brijačnica sadrži tri krila, koja se sastavljaju u obliku slova L, djeca će se moći igrati na 3 površine za igru, koje su opremljene s bogatim setom 19 brijačkih dodataka. Brijački salon u crnoj boji djeluje luksuzno, zahvaljujući čemu će djecu oduševiti na prvi pogled, s njim će se igrati satima. 

Za igru brijača djeca na raspolaganju imaju tabure u imitaciji kože, na koji će posjesti svoje stranke i podesivo ogledalo od prvoklasnog materijala, koje jednostavno možete ukloniti s postolja. Za njegu kose i brade koristiti će mehanički šišač s tri podesiva stupnja dužine, škarice, britvu, kist za pjenu i druga pomagala. Istražiti će različite načine šišanja kose, izabrati najbolju frizuru i svojim strankama urediti i bradu. 

Srednji dio kozmetičkog salona sastoji se od umivaonika s ručnim tušem. Na tom mjestu brijači svojim strankama mogu pažljivo oprati kosti i pobrinuti se da od njih otiđu čisti i uređeni. Prednji dio salona namijenjen je plaćanju za dodatke i usluge, koje je stranka naručila u brijačnici. Brijačke dodatke, koji su na raspolaganju za prodaju, mali trgovci mogu postaviti na police ili pak u praktične pretince. Kupci će plaćati kovanicama ili karticom za plaćanje, koju će umetnuti u terminal i iz njega uzeti potvrdu o kupovini. Brijačnica je opremljena i s blagajnom s pomičnim pretincem. Dimenzije brijačnice Barber Shop su 69*48*92 cm.

Kozmetički kovčeg My Beauty Vanity 3in1 Smoby frizerski i kozmetički s manikurom s 13 dodataka

Kozmetički kovčeg My Beauty Vanity 3u1 francuskog proizvođača Smoby, razveseliti će svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti, koje se vole igrati frizera, vizažista i manikera. Kozmetički kovčeg u nježnoj plavo ružičastoj boji s natpisom My Beauty Vanity u sebi krije set od 13 kozmetičkih dodataka. Otvoreni kovčeg nudi površinu za igru s 2 pomična bočna pretinca, na koje mogu odložiti potrebne kozmetičke dodatke. Kozmetički kovčeg s uzorkom cvijeća djevojčice će zabavljati dugi niz godina, raspolaže i velikim prostorom za pohranu, istovremeno je opremljen praktičnom ručkom.

Za vrijeme igre frizera, manikera i vizažista djeca će se osloniti na ogledalo, u kojem mogu provjeriti svoj izgled nakon svakog uljepšavanja. Proizvedeno je od kvalitetnog materijala, sigurnog za najmlađu djecu. Set replike dječje kozmetike sadrži 2 laka za nokte, 2 ruža, paletu sjenila, maskaru, kist, češalj, ukrasnu traku, prsten i kozmetičke bočice. Kovčeg sadrži skriveni pretinac koji se otvara i zahvaljujući dvije praktične kopče uvijek će biti sigurni da pribor iz kovčega neće ispasti tijekom nošenja. 

Remen za brijače elektronički Barber&Cut Ceinture Smoby sa škaricama, britvicom, šišačem, sušilom i četkicom za brijanje te 10 dodataka

Remen za brijače Barber&Cut Ceinture, francuskog proizvođača Smoby, razveseliti će svu djecu od 3. godine starosti koja vole igre zanimanja. Remen za brijače, tamnog luksuznog dizajna s kopčanjem na kopču, izvrstan je poklon za sve buduće brijače. Remen podesive dužine sadrži 9 dodataka koji će djeci priuštiti realistične doživljaje za vrijeme šišanja i brijanja svojih stranki. Tijekom svog posla mogu se osloniti na škarice, britvicu, ogledalce, pijenu za brijanje, češalj, kist za brijanje, tekući sapun, mehanički aparat za brijanje s tri podesive duljine rezanja i elektroničko sušilo za kosu, koje ima realistične zvukove te također za vrijeme rada svijetli. Elektroničko sušilo za kosu radi na 2 baterije tipa LR03, koje nisu priložene u setu.

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina djeci donosi plastične igračke koje pomažu pri svestranom razvoju. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Proizvodi Smoby svestrano pomažu pri razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije69*48*92 cm
Ukupna visina92 cm
Dimenzije pakiranja55*26*69 cm
Ukupna dužina69 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina4,8 kg
Bojacrna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.