Set trokrilna brijačnica Barber Cut&Barber Shop Smoby i guralica auto Mercedes AMG GT

Opis proizvoda

Trokrilna brijačnica i guralica Mercedes AMG GT čine kvalitetan set igračaka za svu djecu od 3. godine. Igračke u setu lijepo se upotpunjuju dizajnom i bojom, dječaci i djevojčice igrati će se frizera i brijaća s brijačnicom s bogatom opremom te pomagalima. Dodatno veselje donijeti će im i prekrasna guralica Mercedes, koja je opremljena s funkcionalnom trubom. Igre zanimanja tako će biti još realističnije, s igračkama će razvijati finu motoriku i logično razmišljanje te se približavati svijetu odraslih. Set igračaka primjeren je za više djece istovremeno, s čime će poboljšati komunikacijske vještine i brže stvarati društvene kontakte. 

Brijačnica trokrilna Barber Cut&Barber Shop Smoby njega kose i brade, umivaonik sa šamponom i prodajni pult s 19 dodataka

Trokrilna brijačnica Barber Cut&Barber Shop dječacima i djevojčicama od 3. godine starosti nudi izvrstan kompleks za igru koji će im omogućiti igru profesionalnih brijača. Brijačnica sadrži tri krila, koja se sastavljaju u obliku slova L, djeca će se moći igrati na 3 površine za igru, koje su opremljene s bogatim setom 19 brijačkih dodataka. Brijački salon u crnoj boji djeluje luksuzno, zahvaljujući čemu će djecu oduševiti na prvi pogled, s njim će se igrati satima. 

Za igru brijača djeca na raspolaganju imaju tabure u imitaciji kože, na koji će posjesti svoje stranke i podesivo ogledalo od prvoklasnog materijala, koje jednostavno možete ukloniti s postolja. Za njegu kose i brade koristiti će mehanički šišač s tri podesiva stupnja dužine, škarice, britvu, kist za pjenu i druga pomagala. Istražiti će različite načine šišanja kose, izabrati najbolju frizuru i svojim strankama urediti i bradu. 

Srednji dio kozmetičkog salona sastoji se od umivaonika s ručnim tušem. Na tom mjestu brijači svojim strankama mogu pažljivo oprati kosti i pobrinuti se da od njih otiđu čisti i uređeni. Prednji dio salona namijenjen je plaćanju za dodatke i usluge, koje je stranka naručila u brijačnici. Brijačke dodatke, koji su na raspolaganju za prodaju, mali trgovci mogu postaviti na police ili pak u praktične pretince. Kupci će plaćati kovanicama ili karticom za plaćanje, koju će umetnuti u terminal i iz njega uzeti potvrdu o kupovini. Brijačnica je opremljena i s blagajnom s pomičnim pretincem. Dimenzije brijačnice Barber Shop su 69*48*92 cm.

Guralica Mercedes AMG GT Bobby BIG plava s trubom od 18 mjeseci

Razveselite svoju djecu luksuznom guralicom, čija karoserija je izrađena prema sportskom autu Mercedes AMG GT. Kao stvorena je za male trkače od 18. mjeseca starosti koje će oduševiti već na prvi pogled. Originalan autić, njemačkog proizvođača BIG, na realističnoj prednjoj maski ima znak Mercedes, na stražnjem dijelu nalazi se tablica s natpisom AMG. Ergonomska sjedalica djeci će priuštiti najveću udobnost i zahvaljujući uklonjivom dijelu od tekstila, koji po potrebi možete očistiti. Europska guralica plave boje opremljena je preglednim prednjim i stražnjim svijetlima, njeni gumirani kotači su ekstra široki i mogu se pohvaliti izvrsnim voznim karakteristikama. 

Robusna i izdržljiva guralica razvijena je u suradnji s koncernom Daimler AG, tako da će vaši mališani dobiti uistinu originalno vozilo. Raspolaže s funkcionalnom trubom, armatura je opremljena dizajnerskim kontrolnim gumbima. Guralica u obliku auta ima ugodne zaobljene rubove, njene boje zaštićene su UV filterom, koji ih štiti od blijeđenja. Nosivost guralice iznosi 50 kg, njene dimenzije su 69*34*39 cm, ukupna visina je 39 cm. Djeca s volanom određuju smjer vožnje, okreće se za 30° u stranu. Vožnja na BIG guralici potiče pravilan razvoj kukova, jer dijete na guralici sjedi u širokom raskoraku. Moderan izgled guralice djeci pomaže razvijati njihovu individualnost, tako da razvija osjećaj za dizajn, maštu i izražavanje. 

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina djeci donosi plastične igračke koje pomažu pri svestranom razvoju. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Njemački proizvođač BIG izrađuje kvalitetne igračke za djecu raznih dobnih skupina. Proizvodi BIG testirani su u neovisnim institutima, usredotočenima na kvalitetu proizvoda. Guralicu za djecu testiralo je njemačko kontrolno tijelo TÜV Rheinland, u skladu sa strogim sigurnosnim normama GS. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije69*48*92 cm
Ukupna visina92 cm
Dimenzije pakiranja55*26*69 cm
Ukupna dužina69 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina4,8 kg
Bojacrna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.