Set hranilica s autosjedalicom i njihaljkom Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Smoby i duboka kolica Baby Nurse s klokanicom

Opis proizvoda

Set sjedalice za hranjenjeautosjedalice i njihaljke Powder Pink Maxi Cosi&Quinny Smoby i dubokih kolica iz linije Baby Nurse te originalne nosiljke bezvremenski je set igračaka za sve djevojčice od 3. godine starosti. Igračke u setu jedna drugoj pristaju dizajnom i bojom, zato će se djeca s njima igrati duže vremena. Igračke Smoby pomažu pri razvoju komunikacijskih i jezičnih vještina djece te mašte, s igrom zanimanja približavaju se svijetu odraslih. Set igračaka imamo u ponudi po akcijskoj cijeni, tako da ćete kupovinom izuzetno uštedjeti. Proizvođač Smoby u svojim igračkama sjedinjuje najvišu kvalitetu i prvoklasni francuski dizajn, koji će oduševiti svako dijete.

Sjedalica za hranjenje, autosjedalica i njihaljka Powder Pink Maxi Cosi&Quinny Smoby 3u1 sa sigurnosnim pojasom

Sjedalica za hranjenje s autosjedalicom i njihaljkom Powder Pink iz linije Maxi Cosi & Quinny, francuskog proizvođača Smoby, izvrsna je kombinacija 3u1, koja će razveseliti svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Za vrijeme njege svoje omiljene lutke za hranjenje će koristiti sjedalicu za hranjenje visine 72 cm, zatim će sjedalicu jednostavno promijeniti u udobnu njihaljku, u kojoj lutku mogu nakon ukusnog obroka njihati i uspavati. Za putovanja mogu se osloniti na autosjedalicu s ergonomskom ručkom, tako da će lutku moći voziti i u automobilu, za to vrijeme biti će zaštićena i sigurnosnim pojasom. Višenamjenski dodatak dizajniran za lutke najviše visine 42 cm.

Kombinacija sjedalice za hranjenje, autosjedalice i njihaljke proizvedena je od kvalitetne i čvrste umjetne mase, prvoklasni okvir djeci omogućava jednostavnu svakodnevnu igru s lutkom. Nježna ružičasta boja s tamnim okvirom djeluje elegantno i bezvremenski, a djeci će se svidjeti već na prvi pogled. Razne mogućnosti uporabe igračke za lutku djeci donose još više veselja za vrijeme igre i još realističniji ugođaj. Djevojčice se vole igrati mamice, brinu za svoje lutke, kao za vlastitu djecu. Na razigran način razvijaju jezične i komunikacijske vještine, finu motoriku i osjećaj odgovornosti. Lutka nije dio paketa. 

Duboka kolica Violette Baby Nurse Smoby za lutke (55 cm drška) od 18 mjeseci

Duboka kolica za lutke Violette Baby Nurse, francuskog proizvođača Smoby, izvrstan je izbor za svaku djevojčicu od 18. mjeseca starosti. Primjerena su za lutku veličine 42 cm. Jednostavno vođenje i stabilnost razveseliti će male mamice, koje u njima bez poteškoća mogu voziti svoju lutku - kod kuće i vani. Imaju ergonomsku ručku, visine 55 cm. Kvalitetan pokrov i pokrivač osmišljeni su u ugodnoj ružičastoj boji s točkastim uzorkom, zahvaljujući kojima će lutka biti zaštićena od loših vremenskih uvjeta. 

Na donjem dijelu nalazi se pretinac za sve dodatke koji su malim mamicama potrebni za njegu svoje lutke. Model Violette realistična je replika pravih dječjih kolica. Djeca se vole igrati s lutkama, vole ih kupati, presvlačiti, hraniti, uspavljivati i voziti posvuda. Dimenzije proizvoda iznose 60*38*55 cm.

Nosiljka Violette Baby Nurse Smoby ergonomska za lutku od 42 cm

Nosiljka za lutke Violette iz omiljene linije Baby Nurse, francuskog proizvođača Smoby, izuzetan je dodatak za male djevojčice od 3. godine starosti, koje žele nositi svoju lutku u naručju kao prave mamice. Nosiljka je primjerena za lutke veličine od 32 do 42 cm. Osmišljena je u prekrasnim nijansama ružičaste boje s modernim točkastim uzorkom. Djeca za vrijeme igre vole oponašati odrasle. Igraju se da su lutke prave, hrane ih, razgovaraju s njima, kupaju ih i presvlače. Svoju lutku će, zahvaljujući praktičnoj nosiljki, moći nositi posvuda sa sobom, a lutku mogu nositi u dva položaja - u smjeru puta ili okrenutu prema sebi

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije

Doprava 39

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije43*41*72 cm
Ukupna visina72 cm
Dimenzije pakiranja35*25*51 cm
Ukupna dužina43 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,3 kg
Bojaružičasta
Pogodno za lutku32 - 42 cm
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.