Set 6 vrsta radnih alata Tools Set Black&Decker Smoby s montažnim dijelovima

Opis proizvoda

Set alata za radove Tools Set Black&Decker francuskog proizvođača Smoby će oduševiti svako dijete, posebno dječake od 3 godine. Originalni set alata sadrži 6 dodataka, među kojima su pila, čekić, ključevi, odvijač, kliješta, vijci i montažni dijelovi. Djeca će se s njima igrati kao majstori, stjecati prva iskustva i naučiti pravilno koristiti alate. Alat je izrađen od prvoklasne plastike s glatkom površinom, a originalni motiv s logom alata Black&Decker će očarati svakog dječaka.

Igre uloga odraslih omogućuju djeci da se svestrano razvijaju. Na zabavan način se približavaju svijetu odraslih, isprobavaju i otkrivaju što sve obuhvaća život majstora popravljača. Korištenjem alata se kod djece razvija fina motorika i motoričke vještine. Korištenjem alata se također potiče razvoj logičkog razmišljanja i koncentracije, dječaci otkrivaju nove mogućnosti igre, rastavljaju i popravljaju stvari.

Francuski Smoby već dugi niz godina donosi djeci kvalitetne igračke s originalnim dizajnom. Plastika na igračkama Smoby je čvrsta, otporna, ali istovremeno nježna i glatka na dodir, poput baršuna. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na plastičnim igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i fantaziju, te privlače svako najmanje dijete. Proces proizvodnje igračaka Smoby je strogo kontroliran, a igračke zadovoljavaju i najviše sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije17*7*3 cm
Dimenzije pakiranja13*5*25 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.