Kreativno stvaralaštvo Nature Friends Scratch Art Educa Crvenokosa princeza strugalica sa šablonom od 7 godina

Opis proizvoda

Kreativno stvaralaštvo Nature Friends Scratch Art, španjolskog proizvođača Educa predstavlja izvrstan poklon za sve dječake i djevojčice od 7. godine starosti. U ovom originalnom setu nalazi se 8 strugalica, 1 pomagalo za struganje, 2 ukrasna okvira i 2 šablone s uzorcima, koje će djeci pomoći pri struganju raznih slika. Djeca će se prepustiti zabavi pri struganju sličica na tamnoj podlozi, ispod koje se nalaze jarke boje. Tako će stvoriti originalne sličice, a dvije najljepše moći će staviti u ukrasne okvire, tako da će istovremeno izraditi i divne dodatke, koji će oživiti i uljepšati dječju sobu.

Kreativno stvaralaštvo sa struganjem sličica izvrstan je poklon za svu kreativnu djecu, koja vole stvarati i tvoriti nove riječi. Svi dijelovi proizvedeni su od kvalitetnih materijala, djeca će pak dobiti mogućnost pokazati svoju vještinu i maštu i okušati se u umjetnosti. Kreativni set djecu uči koncentraciji strpljenju, pomaže pri razvoju logičnog razmišljanja, a djeca će se također truditi stvoriti najljepšu sliku. Na taj način poboljšati će svoju finu motoriku, jer će morati raditi s malim pomagalima i uzorcima. Kreativni set s crvenokosom princezom djecu će zabavljati satima.

Dječja igra kreativnog stvaralaštva i sastavljanja razvija maštu i izražavanje. Djeca će naučiti opažati određene detalje i svestrano se razvijati. Španjolski proizvođač Educa specijalizira se prvenstveno za izradu puzzli i didaktičkih igara. U ponudi marke Educa, osim kreativnih setova, naći čete i mnoštvo divnih puzzli za djecu i odrasle, koje zasigurno ne smiju nedostajati u vašoj kolekciji.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 7 godina
PodrijetloSpain
Dimenzije pakiranja17*23*5 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.