Šator prirodni Indoor&Outdoor Teepee Evolutive Smoby podesiv po visini 159-184 cm sa zavjesom od tkanine UV filter od 2-8 godina

Opis proizvoda

Iznenadite svoju djecu bezvremenskim igračkama, vrhunskog francuskog proizvođača Smoby. Prirodni šator TeePee Evolutive fantastičan je šator za igru, koji raste zajedno s vašom djecom od 2. do 8. godine starosti. Zahvaljujući robusnim dvostrukim stranama od čvrste plastike primjeren je za unutarnje i vanjske prostore. Njegova površina zaštićena je posebnim UV filterom, tako da će i nakon više godina uporabe očuvati svoju boju. Indijanski šator djeluje izuzetno autentično, a djecu će oduševiti na prvi pogled. Uz njega će uroniti u svijet mašte i igrati različite igre Indijanaca s prijateljima, braćom i sestrama. 

Roditelje će razveseliti i podesiva visina šatora, koja se može prilagoditi starosti djeteta ili prostoru. Za unutarnju uporabu možete šator sastaviti s dimenzijama 121*127 cm, visina šatora doseže 159 cm. Za stariju djecu ili vanjsku uporabu, možete dimenziju prilagoditi na 140*147 cm, uz ukupnu visinu od 184 cm. Pojedinačne plastične elemente možete jednostavno sastaviti, zahvaljujući domišljatom sustavu dijelova koji se jednostavno spajaju i velikih plastičnih vijaka. Šator teži samo 13 kg, jednostavan je za čišćenje i prenošenje. Zidovi su proizvedeni s dizajnerskim otvorima, zahvaljujući kojima će u šatoru biti dovoljno svježeg zraka čak i u vrućim ljetnim danima. Istodobno stvaraju zapanjujući efekt sunčevih zraka.

Indijanski teepee opremljen je praktičnim ulazom, koji čini zelena zavjesa, koju možete čistiti vlažnom krpom. Integrirana zavjesa opremljena je čičkom za brzo zatvaranje ulaza u šator. Ova mogućnost svidjet će se djeci prvenstveno za vrijeme snažnog vjetra ili tijekom tajnih razgovora, za koje im je potrebna privatnost. Interijer šatora opremljen je s 2 pretinca, u koja djeca mogu spremiti svoje najdraže igračke. Šator za igru djeci će trajati godinama, a postati će njihov najomiljeniji prostor, u kojem će se osjećati sigurno. U dječjoj sobici stvoriti će prirodan ugođaj, a vani će ukrasiti svaki vrt ili dvorište. Njegova površina je ugodna, baršunasta na dodir.

Uz Smoby šator djeca će se dugo zabavljati, smišljati će vlastite igre kauboja i Indijanaca s divljeg zapada. Igrama će djeca razviti svoju maštu, a s grupnim igrama će se socijalizirati i poboljšati svoje komunikacijske i jezične sposobnosti. Šator se može koristiti kroz cijelu godinu, a djeca u njemu mogu i prespavati. Originalni doživljaji za vrijeme igre s indijanskim šatorom omogućiti će prvenstveno njegov ergonomski dizajn i dovoljno prostora za igru. Konačan proizvod osmislili su francuski dizajneri nadahnuti pravim indijanskim šatorima kako bi se što više približili dječjim predstavama.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke, vlastitog, originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrste je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračku imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje Smoby igračaka razvijaju kreativnost i individualnost djece, a osvojit će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije147*140*184 cm
Ukupna visina159-184 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina13,0 kg
Bojabež
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.