Opis proizvoda

Prirodni šator Indoor&Outdoor Teepee Evolutive najmoderniji je šator za igru, koji raste zajedno s vašim djetetom od 2. do 8. godine starosti. Zahvaljujući robusnim dvostrukim zidovima od izdržljive plastike primjeren je za unutarnje i vanjske prostore. Njegova površina zaštićena je posebnim UV filterom, tako da će i nakon više godina uporabe očuvati svoje žive boje. Indijanski šator djeluje izuzetno autentično, djecu će oduševiti već na prvi pogled. Zajedno s njim uroniti će u svijet mašte te će se s prijateljima i vršnjacima igrati raznih igara kauboja i indijanaca te zakoračiti u svijet Divljeg zapada.

Roditelje će razveseliti i podesiva visina šatora, koju mogu prilagoditi dobi djeteta ili pak prostoru. Za unutarnju uporabu šator možete sastaviti u dimenzijama 121*127 cm, visina šatora doseže 159 cm. Za stariju djeci ili pak vanjsku uporabu, njegovu dimenziju možete prilagoditi na 140*147 cm, ukupne visine 184 cm. Pojedinačne plastične elemente možete jednostavno sastaviti, zahvaljujući domišljatom sustavu kopči velikim plastičnim vijcima. Šator teži samo 13 kg, jednostavno se čisti i prenosi. Zidovi su izrađeni s dizajnerskim otvorima, zahvaljujući kojima će u šatoru i za vrijeme vrućih ljetnih dana biti dovoljno sviježeg zraka. Istovremeno se njima stvara zapanjujući efekt sunčevih zraka.

Indijanski teepee opremljen je praktičnim ulazom, sastavljenim od zelene zavjese, koju možete čistiti vlažnom krpom. Integrirana zavjesa opremljena je čičkom za brzo zatvaranja ulaza u šator. Ova mogućnost svidjeti će se djeci prvenstveno za vrijeme snažnog vjetra ili tajnih razgovora, za koje im je potrebna privatnost. Interijer šatora opremljen je s 2 pretinca, gdje djeca mogu pospremiti svoje omiljene igračke. Šator za igru djeci će trajati godinama, postati će njihov najdraži prostor, u kojem će se osjećati sigurno. U dječjoj sobici stvoriti će prirodnu atmosferu, vani će pak ukrasiti svaki vrt ili dvorište. Njegova površina ugodna je i baršunasta na dodir. Izvrstan dodatak je i elektroničko zvono za goste, koje radi na 2 AAA/LR03 baterije (nisu dio seta).

Djecu će oduševiti plastična podloga s teksturom drva površine 8,4 m2, koju čini set od 42 siva kvadratića, koji se jednostavno spajaju uz pomoć kopči, bez uporabe alata. Podloga djecu služi i kao stazica te je izrađena od prvoklasne 100% reciklirane umjetne mase, koja ne šteti okolišu. Prozračna je i istovremeno stvara zaštitnu podlogu između šatora i tla, u vanjskim prostorima omogućava hod po ravnoj površini, za to vrijeme nožice će ostati čiste. Podloga je opremljena anti UV filterom, zahvaljujući kojem će očuvati svoje žive boje čak i nakon više godina uporabe, jednako tako ima protukliznu površinu. 

Dječacima i djevojčicama dostupan je i veliki prednji vrt, koji se sastoji od 3 zelene ogradice sa 6 teglica za cvijeće, u kojima djeca mogu uzgajati vlastito cvijeće i biljke i zapažati njihov rast. Naučiti će ih pravilno zalijevati i paziti da je zemlja dovoljno vlažna. Na taj način će se približiti svijetu odraslih i pridobiti osjećaj za odgovornost. Za jedinstven doživljaj za vrijeme igre na vrtu pobrinuti će se i punjiva solarna svjetiljka Nomad. Ima praktičnu ručku, pomoću koje se jednostavno prenosi. Osvijetliti će okolicu šatora, a djeca će ju moći koristiti i za druge aktivnosti u vrtu nakon zalaska sunca. Svjetiljka je opremljena s 3 LED žaruljice s bijelim svjetlom i raspolaže s baterijama kapaciteta 500 mAh - 3,7 V. Svjetiljka je otporna na prskanje vode i ispunjava normativ IP54. 

Za vrijeme igre kuhara djeca se mogu osloniti na roštilj s izvrsnim funkcijama - gumb za podešavanje plina ispušta mehanički zvuk cric-cric kada se okreće, istovremeno se na roštilju pojavi simulacija crvenog plamena. Izrađen je od kvalitetne i izdržljive umjetne mase, zahvaljujući kotačićima i čvrstoj ručci može se jednostavno pomicati. Gornji dio roštilja može se zatvoriti, na donjem djelu nalazi se polica za odlaganje pomagala. Na bočnim stranama roštilja u imitaciji drva, kuhari si mogu pripremiti sva pomagala i dodatke koji su im potrebni za roštiljanje. Dostupan im je i set od 18 dodataka, među kojima su 2 tanjura, 1 štapić za ražnjić, soljenka, 2 hrenovke, 1 razrezano pecivo s pljeskavicom, kriška sira i rajčice. Dio seta su također hvataljke za roštilj i plinski upaljač, koji prilikom pritiska gumba ispušta mehanički zvuk cric-cric, a na njegovom kraju pojavi se simulacija plamena. 

Savršeni dodaci su i 2 taburea KidStool, koje mogu koristiti i kao niske stoliće. Djeca mogu sjediti ispred šatora, za stolićem nešto prigristi ili igrati razne igre. Dječji namještaj izuzetno je čvrst i stabilan, nosivost taburea iznosi 50 kg. Površina je zaštićena UV filterom, koji sprječava blijeđenje boja. Koristiti će ih cijelu godinu - na vrtu, u dvorištu ili u unutarnjim i vanjskim prostorima kao klasičan moderni namještaj.

Uz šator Smoby djeca će se savršeno zabavljati, smišljati će vlastite igre kauboja i indijanaca s divljeg zapada. Uz igre djeca će razvijati svoju maštu i izražavanje, s grupnim igrama djeca će se socijalizirati i poboljšati komunikacijske i jezične vještine. Šator mogu koristiti tijekom cijele godine, djeca u njemu mogu i prespavati. Originalni doživljaj igre s indijanskim šatorom omogućava prvenstveno njegov ergonomski dizajn i dovoljno prostora za igru. Sofisticirani okvir dizajnirali su vrhunski francuski dizajneri nadahnuti pravim indijanskim šatorima kako bi se što više približili dječjim željama. Velik broj dodataka zabavljati će ih za vrijeme igara zanimanja, s kojima se približavaju svijetu odraslih i uče odgovornosti.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke, vlastitog i originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju kreativno i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francuski kvalitetu i originalnost.

Doprava 39

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije147*140*184 cm
Ukupna visina159-184 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina13,0 kg
Bojabež
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.