Šalica za bebe Silicone Learning Cup Beaba Sage Green s poklopcem za učenje pijenja zelena od 8 mjes

Opis proizvoda

Šalica za bebe Silicone Learning Cup Sage Green, francuske marke Beaba, vašu će djecu naučiti samostalno piti već od malih nogu. Dječja šalica nježne zelene boje dizajnirana je za djecu od 8. mjeseca starosti, no vaše ju dijete može koristiti puno duže. Silikonska šalica s ručkama i usnikom umjesto dude predstavlja jednostavan prijelaz s pijenja iz bočice s dudom na samostalno pijenje iz čaše. Pomični usnik potiče učenje, vaša će djeca, zahvaljujući njemu, pridobiti potrebnu samostalnost pri hranjenju i naučiti samostalno piti. Kasnije, nakon što to savladaju, djeca iz šalice mogu piti bez poklopca, kao iz klasične šalice. 

Poklopac je uklonjiv i prvenstveno hermetički, zato se piće iz nje neće proliti. Zahvaljujući ergonomskim ručkama djeca šalicu mogu primiti u ruke te tako razvijati finu motoriku. Šalica je proizvedena od čvrstog silikona koji se ne može razbiti, BPA free je i ne ugrožava zdravlje djece. Zapremnina prekrasne zelene šalice za djecu iznosi 170 ml, možete ju bez problema prati i u perilici posuđa. 

Omiljena francuska marka Beaba svojim proizvodima uveseljava obitelji s djecom još od 1989. godine. Patentirani sistem proizvoda Beaba u kućanstva donosi prekrasne i kvalitetne proizvode koji ispunjavaju najviše kriterije kvalitete. Bogat izbor proizvoda marke Beaba nagrađuju zadovoljni roditelji te također stručne komisije. Znameniti proizvodi Beaba rezultat su grupnog rada vještih dizajnera, kojima je jedini cilj zadovoljiti potrebe zahtjevnih roditelja. 

Karakteristike

  • dječja šalica s poklopcem 
  • od kvalitetnog silikona 
  • s ručkama i usnikom 
  • zapremnina 170 ml 
  • moderan francuski dizajn 
  • inovativan kvalitetan proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 8 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije12*7*10 cm
Težina155 g
Volumen L170 ml
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.