Ruksak vjeverica s remenom Toddler Bag Squirrel toT's-smarTrike na rame od neoprena

Opis proizvoda

Igrivi ruksak Veverica Toddler Bag Squirrel od renomiranog proizvođača smarTrike je originalan i nekonvencionalan ruksak koji je dio elegantne i modne linije toT's. U sebi krije praktične dodatke za djecu najviše kvalitete, među kojima ne smije nedostajati ruksak sa stiliziranom vevericom. Praktični ruksak sa motivom veverice je izrađen od neoprena - visokokvalitetnog materijala koji se odlikuje visokom čvrstoćom i vodootpornošću. Dječji ruksak je zbog toga ultra lagani i također ima izvrsna izolacijska svojstva. Dječaci i djevojčice će cijeniti prekrasan dizajn u boji i bit će sretni zbog novog ruksaka, u koji će moći spakirati bilo što, od omiljenih igračaka do ukusnog ručka za vrtić ili odjeće za izlet.

Ruksak toT's-smarTrike sa igrovitim dizajnom je dovoljno prostran i djeca mogu u jedan glavni pretinac staviti sve što će im trebati na avanturističkim izletima. Velika prednost ruksaka su roditeljske naramenice, zahvaljujući kojima će šetnje i putovanja s vašim mališanom biti puno sigurnije. Roditeljske naramenice su odvojive, tako da kada dijete odraste, jednostavno ih odvojite i dajete djetetu slobodu. Ruksak također ima mekane, podstavljene ramene naramenice, koje su podesive i prilagodljive visini djeteta. Sigurno ćete cijeniti i prsni remen, koji će se pobrinuti za pravilnu poziciju ruksaka. Neoprenski površina ruksaka se može jednostavno očistiti vlažnom krpom, tako da će ruksak biti kao nov i nakon najzahtjevnijih izleta. Pažljivo osmišljen ruksak će obradovati svako dijete svojim originalnim izgledom, a roditelje praktičnošću.

Vrhunski proizvođač dječjih tricikala i romobila SmarTrike predstavlja najnoviju liniju proizvoda iz linije toT's. Dodaci za njegu beba i najmanje djece toT's predstavljaju inovativnu kategoriju koja je praktično i istovremeno stilski rješenje za svakodnevne potrebe roditelja i njihove djece. Dodaci se proizvode od najboljih i najkvalitetnijih materijala s naglaskom na detalje.

Značajke

  • ruksak od neoprena za djecu
  • jedan glavni pretinac
  • s roditeljskim naramenicama
  • podesive ramene naramenice
  • igrovit dizajn
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
Dimenzije21*14*19 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.