Ruksak Zebra My Cuddle Backpack Home Kaloo s patentnim zatvaračem 26*25 cm za djecu od 2 godine

Opis proizvoda

Originalan ruksak Zebra My Cuddle Backpack iz linije Home, francuske tvrtke Kaloo, savršeno je pomagalo za svu djecu od 2. do 6. godine starosti. Praktičan ruksak s patentnim zatvaračem ima motiv vesele zebre s ušima, tako da će razveseliti sve dječake i djevojčice. Izrađen je od prvoklasnih mikrovlakana i sintetičkih vlakana te je mekan na dodir. Podesive naramenice prilagođavaju se potrebama svakog mališana. Vodonepropusni unutarnji džep služi za pohranu hrane, grickalica ili igračaka. U samostalni unutarnji pretinac možete spremiti pisače potrepštine i druge manje predmete. Djecu će razveseliti i oznaka s imenom, na koju mogu zapisati svoje ime i prezime.

Veliki patentni zatvarač djeci omogućava lagani pristup ruksaku. Motiv životinje bitan je za razvoj djetetovog izražavanja i mašte, a istovremeno stvara ugodan osjećaj. Detaljno dorađeni ruksak svojim bezvremenskim izgledom i praktičnošću razveseliti će svu djecu. Dimenzije ruksaka iznose 26*25 cm. Mala djeca mogu ga koristiti za vrtić, posjete i izlete s roditeljima i prijateljima. Možete ga jednostavno čistiti, preporučana temperatura pranja je 30 °C, bez uporabe izbjeljivača i omekšivača, kako bi se očuvala boja i kvaliteta igračke.

Francuska tvrtka Kaloo već se više od 20 godina bavi razvojem mekih igračaka od pliša i tkanine jedinstvenog dizajna. Proces izrade igračaka u potpunosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde te se na taj način jamči kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda, koji zahvaljujući tome na tržištu nemaju konkurenciju. Odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i izdržljivost. Kaloo pazi na potrebe i želje najmlađe djece, koja se zahvaljujući Kaloo plišanim igračkama osjećaju mirno i sigurno. 

Prednosti ruksaka My Cuddle Backpack 

  • ruksak u motivu zebre 
  • prostrani pretinac s unutrašnjim džepom 
  • materijal od mikrovlakana 
  • podesive naramenice 
  • kvalitetan patentni zatvarač na većem pretincu za jednostavniji pristup
  • moderan bezvremenski dizajn
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije26*25 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojabijela
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.