Vrtni roštilj s kuhinjom Garden Kitchen Evolutive Smoby podesiv po visini s tekućom vodom iz pipe te 43 dodataka

Opis proizvoda

Vrtni roštilj s kuhinjom Garden Kitchen Evolutive, francuskog proizvođača Smoby, najbolja je igračka za sve male kuhare i kuharice od 3. godine starosti. Dječji roštilj u originalnoj sivoj i smeđoj boji može se pohvaliti izvrsnim funkcijama - gumb za regulaciju plina ima mehanički zvuk cric-cric prilikom vrtnje, istovremeno se u roštilju pojavi simulacija crvenih plamena kao kod pravog roštilja. Roštilj je opremljen i sudoperom te pipom s tekućom vodom koja radi na principu zatvorenog kruga. Osim roštilja, za pečenje djeca na raspolaganju imaju i fritezu s uklonjivom posudom, u kojoj djeca mogu pripremiti ukusan pomfrit.

Realističan roštilj s kuhinjom proizveden je od čvrste i izdržljive plastike, zahvaljujući dva kotačića može se jednostavno premještati, tako da će se djeca s njim igrati i vani na svježem zraku. Roštilj djeci nudi mnogo prostora za pohranu i vješalice za vješanje kuhinjskog posuđa. Na stražnjem dijelu je polica za tri teglice za cvijeće, gdje djeca mogu posaditi svoje bilje. Višenamjenska kuhinja s roštiljem Evolutive raste zajedno s djecom jer nožice na donjem dijelu možete povisiti za 6 cm. Zahvaljujući tom podesite visinu roštilja na 79 ili 85 cm, s obzirom na potrebe i visinu djeteta.

Set od 43 realističnih dodataka godinama će zabavljati dječake i djevojčice, osjećati će se kao pravi majstori kuhinje. Mogu se veseliti hamburgeru sa sastojcima koji će sastaviti, hrenovkama, pomfritu, listovima salate, drvenim štapićima s dodacima za ražnjiće, zdjelicama, 2 tanjurima, žličicama, vilicama, noževima, čašama, dasci za rezanje, bočici s BBQ umakom, papru i soljenki sa zvukom cric-cric, vilici za nabadanje i nožu za rezanje. Za vrijeme pečenja svoje kuharske vještine mogu provjeriti i s hvataljkama, na raspolaganju imaju i repliku plinskog upaljača.

Bezvremenski roštilj s kuhinjom pobrinuti će se za realističnu atmosferu, s njim će se djeca zabavljati s braćom i sestrama te prijateljima. Originalni dizajn i zaobljeni rubovi će za vrijeme igre djeci pružiti sigurnost. Djeca će naučiti kako koristiti pojedina pomagala i svojim vršnjacima i prijateljima pripremiti ukusna jela. Kroz igru razvijaju svoje finomotoričke sposobnosti, logično razmišljanje i tehničko izražavanje. Djeca će se s igrom kuhara približiti svijetu odraslih i pridobiti osjećaj za odgovornost, brže se socijalizirati i poboljšati svoje komunikacijske vještine. Dimenzije proizvoda iznose 84*41*79 cm.

Smoby već dugi niz godina djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.  

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije84*41*79 cm
Ukupna visina85 cm
Prilagodljiva visinaDa
Težina4281 g
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.