Vrtni roštilj The plancha Écoiffier s kuhinjskim pomagalima i namirnicama 23 dodatka od 18 mjes

Opis proizvoda

Vrtni roštilje The plancha francuskog proizvođača Écoiffier izvrsna je igračka za sve male kuhare i kuharice od 18. mjeseca starosti. Dječji roštilj u sivoj boji djeluje autentično i opremljen je s dva kotačića, zahvaljujući kojima se može prevoziti s mjesta na mjesto. Djeca će se s njim igrati u unutarnjim i vanjskim prostorima, a dostupan im je i bogati set od 23 dodatka. Među njima nalazi se nožić, vilice, kliješta za roštilj, bočica maslinovog ulja, soljenka, meso za roštilj, rajčica i hamburger sa sastojcima, uz koje će se sami naučiti sastaviti ga. Roštilj je izrađen od kvalitetne i izdržljive umjetne mase, koja će djeci trajati godinama. Gornji dio roštilja može se zatvoriti, na donjem djelu nalazi se polica za odlaganje pomagala, na kojoj djeca mogu naći plinsku bocu. Djeci će se svidjeti i zelena biljka u crvenoj teglici za cvijeće, koja će uljepšati okolni prostor.

Bezvremenski dječji roštilj Plancha pobrinuti će se za autentičan ugođaj, s njim će se zajedno zabavljati prijatelji i vršnjaci. Divan dizajn i zaobljeni rubovi pobrinuti će se za sigurnost djece za vrijeme igre. Djeca će naučiti čemu služe pojedinačna pomagala, a svojim roditeljima će pripremiti ukusno jelo. Uz igro razvijaju svoje finomotoričke sposobnosti, logično razmišljanje i maštu. Djeca se igrom kuhara približavaju svijetu odraslih i dobivaju osjećaj za odgovornost te se brže socijaliziraju. Dimenzije proizvoda su 44*28*59 cm.

Francuski proizvođač Écoiffier već godinama djeci donosi kvalitetne igračke, koje ispunjavaju najviše europske kriterije, zbog čega su njegove igračke primjerene i za najmlađu djecu. U svijetu u kojem se najčešće susrećemo s proizvodima izrađenim u Kini, posebno se ističe proizvođač Écoiffier svojim originalnim dizajnom, nadahnutim najnovijim trendovima, uzimajući u obzir sigurnosne standarde za vrijeme proizvodnje i kvalitetu po konkurentnim cijenama.

Doprava 29
Tehničke specifikacije
Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije44*28*59 cm
Ukupna visina44 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,65 kg
Bojašedá
Set proizvodaNe
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.
Pitanje o proizvodu
Polja sa * su obavezna
Recenzije
loader  Učitavam recenzije...