Roštilj Barbecue Smoby s mehaničkim funkcijama i zvukom i 18 dodataka 73 cm visina

Opis proizvoda

Roštilj Barbecue, francuskog proizvođača Smoby izuzetna je igračka za sve male kuhare i kuharice od 3. godine starosti. Dječji roštilj originalne sive boje, može se pohvaliti izvrsnim funkcijama - gumb za podešavanje plina stvara mehanički zvuk cric-cric, a istovremeno se u roštilju pojavi simulacija crvenog plamena kao kod pravog roštilja. Napravljen je od kvalitetne i izdržljive umjetne mase, koja će djeci trajati godinama. Zbog kotačića i čvrste ručke djeca ga mogu postaviti gdje god žele. Gornji dio roštilja može se zatvoriti, na donjem djelu nalazi se polica za odlaganje pomagala.

Na bočnim krilima roštilja u imitaciji drva mali kuhari mogu pripremiti sva pomagala koja su im potrebna za ispeći roštilj. Dostupan im je i bogati se od 18 dodataka, koji uključuju 2 tanjura, 1 štapić za ražnjić, soljenku, 2 hrenovke, 1 razdijeljenu štrucu s komadom mesa, krišku sira i rajčice. Za vrijeme pečenja roštilja vaš najmlađi mogu se osloniti na hvataljku za roštilj, a veliko veselje donijeti će im i plinski upaljač, koji pri pritisku gumba stvara mehanički zvuk cric-cric, a na njegovom kraju pojavi se simulacija plamena. Pomagala mogu po potrebi jednostavno odložiti na kukice, koje se nalaze na prednjem dijelu roštilja.

Bezvremenski dječji roštilj Barbecue s funkcijom plamena pobrinuti će se za autentičan ugođaj, s njim će se zabavljati zajedno s prijateljima i vršnjacima. Divan dizajn i zaobljeni rubovi će se pobrinuti za sigurnost djeteta za vrijeme igre. Djeca će se naučiti čemu služe određena pomagala, a roditeljima će pripremiti ukusno jelo. Uz igru razviti će svoje finomotoričke sposobnosti i logično razmišljanje. Djeca se uz igru kuhara približavaju svijetu odraslih i pridobivaju osjećaj odgovornosti te se brže socijaliziraju. Dimenzije proizvoda su 50*37*73 cm, a ukupna visina je 73 cm.

Priznati francuski proizvođač Smoby već desetljećima izrađuje kvalitetne igračke za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice i baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Igračke Smoby predstavljaju najbolji izbor za svako dijete.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije50*37*73 cm
Ukupna visina73 cm
Dimenzije pakiranja48*11*68 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,48 kg
Bojacrna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.