Romobil na tri kotača Dino Ranch Smoby s ručkom podesivom po visini protuklizni

Opis proizvoda

Romobil na tri kotača Dino Ranch predstavlja kvalitetnu sportsku igračku za dječake i djevojčice od 3. godine starosti. Romobil je dizajniran u prekrasnoj plavo crvenoj kombinaciji boja, na volanu se nalazi naljepnica s motivom animiranih dječjih junaka, zajedno s njihovim dinosaurima. Romobil se, zahvaljujući svom metalnom okviru i stabilnom sustavu s tri kotača, može pohvaliti dugim životnim vijekom te je kao stvoren za male trkače. 

Kotači na romobilu su zaštićeni od prevrtanja, po potrebi ih možete jednostavno ukloniti i zamijeniti za nove. Volan možete podesiti po visini na 2 položaja (67-70 cm), ukupne dimenzije iznose 55*32*70 cm. Romobil, zahvaljujući volanu podesivom po visini, raste zajedno s vašim djetetom, koje će se vožnjom na njemu zabavljati i doživjeti mnoštvo veselih trenutaka, zato se s njim zasigurno neće dosađivati. Moderan romobil s tri kotača puno je stabilniji, sigurniji i udobniji od klasičnog romobila. Ukupna nosivost romobila je do 20 kg. 

Zahvaljujući romobilu djeca će naučiti održavati ravnotežu i razvijati svoju spretnost i motoriku. Romobil pomaže pri jačanju mišića nogu, djeca će zahvaljujući njemu provoditi svoje slobodno vrijeme na sviježem zraku. Osim toga, poboljšati će i svoju opreznost i reflekse. Za vrijeme vožnje na romobilu preporučena je i uporaba zaštitnih pomagala, kao što su štitnici za koljena, zapešća i laktove te kaciga. Romobil je sklopiv i jednostavan za uporabu. Tihi i pouzdani gumirani kotači izvrsno se prilagođavaju bilo kojoj površini, vožnja s romobilom ugodna je i zahvaljujući protukliznim ručkama

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina djeci donosi samo najkvalitetnije igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti i najmlađu djecu. Proces izrade Smoby igračke strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije55*32*70 cm
Ukupna visina70 cm
Dimenzije pakiranja46*15*25 cm
Visina ručke67-70 cm
Prilagodljiva visinaDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,4 kg
Nosivostmax. 20 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO162 Lopatka a hrable
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.