Romobil na dva kotača Paw Patrol Smoby sklopivi s kočnicom (podesiv po visini max. 83 cm) od 5 godine

Opis proizvoda

Romobil na dva kotača francuskog proizvođača Smoby, može se pohvaliti prekrasnim dizajnom u stilu animirane tv serije Paw Patrol (Psići u ophodnji), koji će oduševiti dječake i djevojčice već od 5. godine nadalje. Protuklizni volan, prekrasan animirani motiv psića, mogućnost jednostavne pripreme za put, sve su to elementi koje nudi romobil francuskih dizajnera. Dječji romobil na dva kotača lagan je, vožnja s njim je jednostavna i udobna. Kotačići su zaštićeni od pucanja, po potrebi ih možete jednostavno ukloniti i zamijeniti novima. Na stražnjem djelu romobila nalazi se kvalitetna i pouzdana kočnica.  

Romobil ima volan podesiv po visini, zbog čega će se savršeno prilagoditi vašem mališanu i rasti zajedno s njim. Volan po potrebi možete podesiti na tri položaja, sve do maksimalne visine od 83 cm. Romobil možete jednostavno sklopiti na pola te ga tako vaša djeca mogu nositi sa sobom na odmor ili izlet. Romobil Paw Patrol oduševiti će svako dijete svojim izvrsnim voznim karakteristikama i protukliznim i tihim gumiranim kotačima. Djeca će za vrijeme vožnje naučiti održavati ravnotežu i razvijati svoju spretnost pokreta i motoriku. Jednako tako će s njim jačati svoje mišiće ruku i nogu, vježbati koncentraciju i reflekse.

Za vrijeme vožnje na romobilu preporuča se uporaba zaštitne opreme: štitnika za koljena, zapešća i laktove te kaciga. Nosivost romobila iznosi 50 kg, njegove ukupne dimenzije su 70*32*83 cm. Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina djeci donosi samo najkvalitetnije igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču razvoj dječje mašte, zato će osvojiti svu djecu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontrolirat, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 5 godina
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije70*32*83 cm
Ukupna visina83 cm
Dimenzije pakiranja65*32*46 cm
Visina ručke83 cm
Prilagodljiva visinaDa
Nosivost50 kg
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO162 Lopatka a hrable
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.