Romobil Paw Patrol Smoby na tri kotača s podesivom volanom 67/70 cm protuklizni

Opis proizvoda

Romobil na tri kotača francuskih dizajnera Smoby, predstavlja izuzetno vozilo za sve dječake i djevojčice od 3. godine starosti. Romobil je osmišljen u prekrasnoj crvenoj, plavoj i žutoj kombinaciji boja, na volanu se nalazi naljepnica s motivom psića iz omiljene animirane tv serije Paw Patrol (Psići u ophodnji). Romobil je, zahvaljujući svom metalnom okviru i stabilnom sustavu na tri kotača, kao stvoren za male trkače, koji će s njim provoditi divne trenutke.

Kotačići na romobilu zaštićeni su od pucanja, po potrebi ih možete jednostavno ukloniti i zamijeniti novima. Volan možete podesiti na maksimalnu visinu 70 cm, njegove ukupne dimenzije iznose 55*32*70 cm. Romobil, zahvaljujući volanu podesivom po visini, raste zajedno s vašom djecom, koja će s njim doživjeti mnoštvo zabave i veselih trenutaka te im zasigurno neće biti dosadno. Moderan romobil na tri kotača puno je stabilniji, sigurniji i udobniji od klasičnog romobila, može se pohvaliti s nosivošću od 20 kg.

Zahvaljujući romobilu djeca će učiti održavati ravnotežu i razvijati svoju spretnost i motoriku. Romobil pomaže pri jačanju mišića nogu, djeca će zahvaljujući njemu provoditi svoje slobodno vrijeme na sviježem zraku. Osim toga, trenirati će svoju opreznost i reflekse. Za vrijeme vožnju na romobilu preporuča se korištenje zaštitne opreme, kao što su štitnici za koljenja, zapešća i laktove te kaciga. Romobil je sklopiv i jednostavan za uporabu. Tihi i sigurni gumirani kotači izvrsno će prianjati bilo kojoj površini, vožnja romobilom ugodna je, također zahvaljujući protukliznom volanu.

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina djeci donosi samo najkvalitetnije igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču razvoj dječje mašte, zato će osvojiti svu djecu. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontrolirat, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije55*32*70 cm
Ukupna visina70 cm
Dimenzije pakiranja47,5*45,5*37 cm
Visina ručke67-70 cm
Prilagodljiva visinaDa
Nosivost20 kg
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO162 Lopatka a hrable
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.